СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
инфо относно физиката - олимпиадата е на 06.01.2013 (неделя) Simple Smile
при нас в София не знам от колко е, тъй като ни няма и няма да можем да се явим Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 09:15 от petiasd

# 166
инфо относно физиката - олимпиадата е на 06.01.2013 (неделя) Simple Smile

Да, при нас от 13,30  Peace

# 167
raja_nikol успех утре на девойката:-) Как се справяте с многото сняг Simple Smile стопили си?

# 168
Мерси   bouquet Улиците са сухи, но от двете им страни има планини от сняг, втвърден като бетон  Mr. Green Той ща са стопи сигурно през април. Толкова сняг не бях виждала за 30 и няколко години  Laughing
Аз често казано се чудя на девойката за какво и е тази олимпиада, ама...нека ходи, господина така казал.
За домашно по математика имат да решат олимпиадите на 5 града от математика за всеки. По БЕЛ нищо, нали рано запразнихме, изпуснаха ги  Wink

# 169
пробни изпити в школа "Междучасие" [/b]    Mr. Green

БЕЛ - 12 и 13 януари
МАТ - 19 и 20 януари

Конкретни часове и допълнителна информация - на сайта на школата.

Пробен в СМГ по БЕЛ: - 27 януари
Успешен ден!

Мерси много за инфото! Hug

Някой да има представа докъде са стигнали в Междучасие с материала по литература? Ще съм много благодарна, ако се включи в темата, за да не пращам чедото ако са напред.

по БЕЛ са на една българка, по МАТ на уравнения

# 170

Аз често казано се чудя на девойката за какво и е тази олимпиада, ама...нека ходи, господина така казал.
нека иде детето, да се настои за училището, че както сме се отпуснали през тази дъъълга ваканция... Whistling

# 171
Пак имаме сняг  Sad, някой да иска да му пратя  Laughing

Голд, права си, голямо спане тая ваканция....Само 3 дни ходи на курс по математика, това беше, спокойна душица си е тя  Heart Eyes

# 172
  • Варна
Пак имаме сняг  Sad, някой да иска да му пратя  Laughing

Ха честито! Ама ако може си го дръжте там. Mr. Green Heart Eyes
Моя от няколко дни е захапал уроците.Единия ден е на БЕЛ и пише домашни по мат.за уроците,на следващия обратното. Crazy
А по БЕЛ и от у-ще имаше 4 преразказа да прави,та съвсем му се увидя на човека ми. Heart Eyes
На тестовете по БЕЛ има голям напредък обаче,вдигнал е доста точките там,но още трябва. Peace
По математика му увеличавам от 2 на 3 урока в седмицата,като вече тестове почват сериозно там да решават.На пробен още не е ходил,в МГ тук започват май февруари месец. Rolling Eyes
Вчера от 40 задачи за домашно на материала взет до тук имаше 6 сбъркани,това инфо от учителката му,и то сбъркани знаци и разни такива от бързане и неглижиране отново. ooooh!
Не знам как да го накараме да успокои топката. Confused

# 173
Пак имаме сняг  Sad, някой да иска да му пратя  Laughing

Давай, но да не е много!
Как беше днес олимпиадата по физика?Ние не можахме да отидем, че имахме математика.Ако са им дали задачите, моля те пусни ги!Моят син много им се кефи.

# 174
  • Вече на светло в София
Хайде от утре пак училище-мъчилище Sad Добре си поживя моичкия. Дано бързо влезе в ритъм.
Искам да благодаря на майката дето е споделила едни тестове по бел за текущ контрол в пощата( имат няколко раздела, май са на Sause baus!, дано не бъркам) Задачите  са подредени по теми и се оказаха много полезни. Благодаря  bouquet Ако има още такива, моля да ги пусне Wink

# 175
 Hug
MAD65 тъкмо се чудех дали да не пусна в пощата от тези тестове по бел,че май сте напреднали с материала в училище.По този формат мисля има и три кръстени пробни,забелязах че преразказите там са се падали на изпитите от предните години.Това са пояснение само.Иначе след малко ще ги пусна,че имам възможност сега.
Приятни занимания.  Peace

# 176
  • Вече на светло в София
Hug
MAD65 тъкмо се чудех дали да не пусна в пощата от тези тестове по бел,че май сте напреднали с материала в училище.По този формат мисля има и три кръстени пробни,забелязах че преразказите там са се падали на изпитите от предните години.Това са пояснение само.Иначе след малко ще ги пусна,че имам възможност сега.
Приятни занимания.  Peace
Нямам думи!!! Страшна си Hug

# 177
Погледнете в пощата Hug
Приятни занимания и успех!

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 18:33 от Sause baus!

# 178
Олимпиадата по физика според моя е била лесна. На една от задачите толкова словесни обяснения бил написал, че чак учителката се изненадала. Не че е било нужно де, просто като решавахме вкъщи не искаше да пише подробно и му се заканих да му скъсам ушите, ако и на олимпиадата направи така.   Laughing Най-големият майтап беше, че стопих телефона да звъня по училища и в РИО, за да намеря къде да се яви на олимпиадата (в неговото не искаха да си нарушават ваканционното спокойствие #2gunfire), и след като го приеха в 39-то се оказа, че само той и още едно тяхно момиченце ще са единствените явили се. Мога само да се надявам за областния кръг нещата да са по-добре организирани.

# 179
Oх, отварям пощата!
Няма вече спане Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт