СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Сериозно ли ходите  в друго училище?
Защо не идва външен учител при учениците, а карат децата с автобус?
По-рентабилно ли им е така?  Shocked

Ами нашите имаха готварство, шиене, металообработка и действително готвиха, шиха, свързваха нещо си...интересно им е на децата, на мен също ми беше едно време. Когато са 2 часа си струва, но 1 е чиста загуба на време. Ама да не се оплаквам, че ако беше като при Мами......още по- зле

# 196
Голямо учене беше последните няколко дни. Чак мен ми се уплаши окото. Сутринта започна с 5,125 на преразказ от класна работа в ЗИП. Същинската класна - тази по български и литература предстои -  съчинение разсъждение  ooooh!.  Вечер давам по две задачи от ПИЗА сборник-  засега вървят добре. По работата му тези дни се усеща , че е починал и по-бодър, нещата вървят по-добре. Работи с интерес, че и за книга време намира . Дано запазят този ритъм, че до пролетната ваканция друга почивка не се очертава. Мисля, че голямото учене тепърва предстои. До края на април ще са напълно изтрещели горките.

# 197
Ами нашите имаха готварство, шиене, металообработка и действително готвиха, шиха, свързваха нещо си...интересно им е на децата, на мен също ми беше едно време.

Същата работа....Най-интересно бе като правиха пица......И шиенето и бе интересно, по дървообработка си направи един моливник - тип таралеж, много и хареса, а най-въодушевена бе от...електрообработването...Как свързвали жички, мрежи.....То не че има някаква връзка.....Но се сетих...казвала ли съм каква иска да стане Рая? Пожарникар! Не знам...милата много е въодушевена от тази професия.......

# 198
Мама Цоцоланка, пожарник е много хубава и благородна професия:-) а, и напоследък модерна:-)

# 199
А моята футболна фенка, снощи ми сервира, че иска да стане спортен коментатор  Laughing
Толкова много ходели, на всички мачове  Joy Абе викам те и другите журналисти много ходят  Mr. Green

# 200
Здраве, късмет и берекет на всички именници от вчера и днес!
Браво на олимпийците!
Много благодаря за тестовете по БЕЛ в пощата!  bouquet

# 201
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet Да са живи и здрави!
Аз реших, все пак, да споделя последните си проблеми, макар и нямащи нищо общо с ученето. От събота сме по лекари...започнала да вижда в петък  петна и звездички. И от тогава бяхме на очен (спешен в Исул) и на двама невролози. В задънена пътека сме невролозите казват, че не сме за тях, а за очен...очният ни праща на невролог и така. До четвъртък не можем пак да идем на друг очен, защото и разширяваха зениците. И така, на училище не сме ходили и не знам какво да правим. Последното за което мисля е ученето, а и като не знаем какво е..може ли да се натоварва?.. Така че, по-спокойно ще я караме.

# 202
И аз благодаря за тестовете! Не знам коя мама ги качва .Благодаря!
Дано детето на Ranick  се оправи бързо. Стискам палци.

# 203
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet Да са живи и здрави!
Аз реших, все пак, да споделя последните си проблеми, макар и нямащи нищо общо с ученето. От събота сме по лекари...започнала да вижда в петък  петна и звездички. И от тогава бяхме на очен (спешен в Исул) и на двама невролози. В задънена пътека сме невролозите казват, че не сме за тях, а за очен...очният ни праща на невролог и така. До четвъртък не можем пак да идем на друг очен, защото и разширяваха зениците. И така, на училище не сме ходили и не знам какво да правим. Последното за което мисля е ученето, а и като не знаем какво е..може ли да се натоварва?.. Така че, по-спокойно ще я караме.

Мина ли и, моментно ли беше или продължава? Аз бях така веднъж, щях да умра от стрес направо, моето спокойно джи пи, каза че е типичен симптом на хипогликемия, не било страшно Peace Дано и при вас е нещо съвсем безобидно  Praynig

# 204
  • Вече на светло в София
Ranick, стискам палци за бързо отминаване на проблема и да не е нещо сериозно.

Издирвам кой е качил едни материали по бел от пощата. Писмото е от 10.12.12 и пише материали по бел, doc файл е, в него задачите са в 4 раздела и е 53 страници целия документ. Искам да питам от кое помагало са?

# 205
  • Варна
Ради, Hugкакво ти учене,кой знае какви мисли ти се въртят!
Обаче и аз първо за хипогликемия или паднало изведнъж кръвно си помислих.Ще видиш,че това ще е ! PeaceПиши като стане ясно,стискам палци!

# 206
  • София
Не е спирало от петък. При кръвното е за малко и после минава, не е както при нас. Нито съм жива, нито умряла. Много е стресиращо, хора от цяла България и то деца..страшна работа.

# 207
  • София-България, Израел - където си поискам
Не е спирало от петък. При кръвното е за малко и после минава, не е както при нас. Нито съм жива, нито умряла. Много е стресиращо, хора от цяла България и то деца..страшна работа.
стискам палци да е нещо незначително и да отмине бързо Peace това са ми най-големите страхове, да са ни живи и здрави децата, пък училището няма да "избяга" Wink

Честит празник на всички празнуващи днес  bouquet сещам се за Иванчо на Славчето, Йоанка на Птичето и Ивайло на Камелия Wink да са  живи и здрави!

# 208

Мда....колкото и да е клише, колкото и да е изтъркано - всеки ден трябва да се благодарим, че сме живи и здрави!  Всичко останало се подрежда рано или късно!

Ranick и аз това ще ти напиша - дано е нещо временно, нещо от растежа и скоро да знаете какво е точно и да бъде излекувано! PraynigВсичко ще е наред.

Скрит текст:
Преди време големият се оплака, че го боли крака като ходи, леко изкриви и походката, правихме ренгенова снимка и казаха - Тумор. Не ме питай какво ми е било......В Горна баня се изсмяха и казаха, че няма нищо подобно. Просто детето расте и е малко по-болезнено при него. Мазахме известно време, отмина, слава на Бога...

# 209
Ranick-едва ли ще те успокоя напълно, но мъжът ми вижда тънки чертички, като танцуващи  косъмчета пред очите си винаги, когато е уморен, напрегнат или вдигне кръвно. Хормоните при 13 годишните им играят всякакви номера. Тепърва ще има да видим чудеса -  докато не  започнат да водят нормален полов живот всичко в телата им е  .. .как да се изразя.. неподредено. И това е само началото. Имам 18 годишна племенница с която родителите са се видели в чудо - липсата на полов живот обърква хормоните й, а от там се отключват множество проблеми. Разбира се, всичко това ще се уталожи в процеса на разтеж и развитие. Ох, не съм женска майка (а така исках...), но дано съм те успокоила поне малко.
Моят седмокласник не е спирал да боледува - хрема, кашлица, гърлобол, и пак - хрема, кашница, гърлобол от септември месец та до днес. А е дете, дето пие по чаша пресен сок ВСЯКА сутрин, вече трети път правим курс с по 10 дни течен витамин С, а  миналата седмица се принудих да давам 10 дни изопренозин. Резултата - днес пак е с хрема. Никога не е боледувал така. Отдавам го на разтежа и падане на имунитета. Декември му направих пълни изследвания - нищо, здрав е . Само дето точи сополи и гъгне. Е кажете - какво да го правя... търпеливо чакам да отмине и това чудо.

Общи условия

Активация на акаунт