СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • 1st floor
А кога е олимпиадата по БЕЛ в София? А вторият кръг на математиката?

Има ли записали се на пробния по математика  в Междучасие? Simple Smile

# 586
И при нас ще е края на февруари. С оглед на отминалите  класни и подготовката на децата не ми се струва толкова абсурдно съчинението разсъждение на олимпиада.  Звучи логично. Дано ги оценят обективно  Peace.

Да, не е нужно да бъде като изпита, все пак не е пробен изпит а едно състезание за децата с афинитет към литературата. Даже си е редно да бъде съчинение разсъждение, или есе. Ако решим да се явяваме ние ще е заради първата част, теста.

Благодаря за отговорите на всички!  bouquet

Ние ще ходим в събота на пробен в Милениум, ще кача после нещата в пощата. Но отговорите ще имам чак след седмица.

# 587
  • София

Днес само да не забравя, като отида на училище ще погледна датите. Има ги на едно табло в учителската стая.

# 588

Има ли записали се на пробния по математика  в Междучасие? Simple Smile
Областен кръг математика -  25.02.2013
Общински кръг БЕЛ - 22.02.2013

Май ще пропуснем пробния в Междучасие по мат. Ще го пратя в края на месеца в СМГ. Peace

# 589
Това, агитирането за оставане в СОУ-то,  в което учи до 7 клас го отметнахе като го сменихме с у=ще до 8 клас - поне такива ядове нямамр. Основния аргумент беше, че открито се занижават оценките за децата зада не могат да влязат в друго у-ще и да си останат в СОУ-то. (вкл от учителки в същото у=ще съм го чувала, като зададена директива към тях)

# 590

Областен кръг математика -  25.02.2013
Общински кръг БЕЛ - 22.02.2013

Чудно просто, перфектни дати  #2gunfire

# 591
  • Вече на светло в София
Аз пък изпитвам съмнение дали ще му стигне бала за сегашното му училище Cry

# 592
тези дати не са ли точно ваканцията?!

И защо не виждам 24 май обявен за почивен?

# 593

Точно,  25-ти е ваканцията  Sick

# 594

# 595
  • Варна
Тук по БЕЛ е на 17ти февруари. Peace
Каква ваканция,моя няма ваканция,има уроци. Twisted EvilЩе почива цяло лято после. Simple Smile

# 596
Защо ваканция  newsm78

# 597

Защото така е дадено в графика  Peaceцитирам 23.02.-25.02- зимна ваканция  Laughing

# 598
Голяма ми е смешка- ця-я-я-я-л един ден ваканция /щот другото са си почивни дни/ Sunglasses.
Що се хабят да го пишат?
Почивен ден и толкоз.

# 599
Миналата година дъщря ми ходи на пет олимпиади през този период (1+2+2 - някои първи, други втори кръг). Доколкото разбрах, тези дни не са точно ваканция, а именно с цел олимпиадите. Вече който не ходи, за него са си ваканция  Laughing Но не знам дали е слух, или официално е така.

Общи условия

Активация на акаунт