СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 188
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • 1st floor
Аз фалшив болничен не смея да си взема, после да не се разболея наистина  Mr. Green, кво остава да пиша детето си болно... Naughty

# 661

Като се заговорихме за олимпиадата, та се чудех защо още ги няма излезли резултатите на класираните за областен?
Може би разглеждат още чернови.  Wink

# 662
Аз фалшив болничен не смея да си взема, после да не се разболея наистина  Mr. Green, кво остава да пиша детето си болно... Naughty

И аз съм така  Peace никога шега със здраве не се прави  Naughty

# 663
  • my own world....

Като се заговорихме за олимпиадата, та се чудех защо още ги няма излезли резултатите на класираните за областен?

Мисля, че ги разкри  Flutter

# 664
  • Варна

Мдам,чакат всички връзкари да се събудят. Wink

Ей, разкостихме я таз девойка, с родителите барабар . Разгадахме цялата конспирация.
some madness -дано всичко е наред  детето! Стискам палци !

А,не бе,къде ни търсиш ти?! Mr. Green

# 665
Изследванията са добри.Според личната е от възрастта.Рязко падане на кръвното.Въпреки,че като дойде бърза помощ беше 120*79 =Но това беше 30 мин след като припадна Rolling EyesМеждувременно и бях дала кола и вода.
Болката в корема  не се повтаря вече-тя откъде се взе не разбрах.Каква е връзката между двете неща също.

# 666

Мдам,чакат всички връзкари да се събудят. Wink

Цитат на:  link=topic=694835.msg24089333#msg24089333 date=1358502634
!

Е та да бяха обнародвали по една обява в ДВ- досега цял търг за участие в областно ниво да са провели! Ей, пуста му и организация! Все не се сещат.

some madness , къде точно са болките?

# 667
Ниско долу по средата на корема.Можело и някакъв спазъм да е ако била в овулация.Така ми каза нощната лекарка.

# 668
  • I want it all and I want it now.
Нека за напред да си носи шоколад и да яде повече.  Wink Ще се оправи  Peace

# 669
Ниско долу по средата на корема.Можело и някакъв спазъм да е ако била в овулация.Така ми каза нощната лекарка.

За апандисит не са ли я преглеждали? Левкоцитите как са?

# 670

Да, потвърждавам, логично е обяснението  Peace
Не се вкарвай във филми, успокойте се и двечките  Heart Eyes

# 671
  • Майничка
Шоколадът или колата биха свършили работа пре рязко падане на кръвната захар, не на кръвното налягане. За него най-добре е солена течност - солен айрян или просто вода с разтворена сол.

# 672
Мдам... ядене му е майката на тяхната възраст. Хубаво е, че резултатите са добри. Аз декември им пуснах пълни изследвания, на пролет ще повторя - сега в телата им се извършват динамични процеси и е добре да се проследяват редовно. Много държа на храната. Да е домашна, да е в изобилие, да е тип "манджа", да има салата, плод, ядки( задължително), да се пие повече вода ( не газирано). Малко маниак съм на тая тема, но засега успявам да ги държа изкъсо в хранителния режим. Може би ми е по-лесно, защото съм с момчета. Вероятно момичетата се самоограничават  - фигура, визия и т.н.
Като момиче 7-8 клас имах неистови болки в корема. Тръгвала съм си от училище превита на две. Помня и до днес. С нищо не ги свързвам, освен с израстването.

# 673
some madness знам, че е хубаво да се пие много вода и айрян със сол

gargamela писали сме заедно

# 674
При събиране на границите също се колабира, тогава всичко, което вдига горната граница помага, вкл. и кока-кола и шоколад, а като превенция - вода с нарязани лимони вътре.
Може би е добре да проследите кръвното, но с читав апарат, при колабиране се получават спазми в корема и позиви за тоалетна, също.

Общи условия

Активация на акаунт