Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 39 946
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Буби, Вал, готови ли са вашите хороскопи? Елч, страхотна е твоята мацка, да не и подаваш вътрешно инфо Laughing
Вчера ми върза на тото и то го пуснах, защото тя ми беше написала Laughing
преди малко ми го прати - ще го чета, ама той 10 страници......

# 676
амнезия, много интересен подход. не бих се сетила да я отделя в друга стая и да й обяснявам. няколко пъти съм опитвала просто да я изведа, но ако има да се тръшка ме кара да я пусна и си се връща на същото място.
како рала, и аз не мисля, че е добре да се чувствам унизен марти. добре правиш, че не го практикуваш това. на теб поне ти реагира като креснеш, аз като повиша тон дара не реагира по никакъв начин, продължава да си реве със същия интензитет.

а аз откога ви казвам, че астроложката ми е супер, вие не ми вярвате!:-)
всеки път, в който се консултирам с нея се убеждавам все повече и повече, че астрологията си е наука, която просто си работи. не знам дали знаете, но на деца до 7 г. хороскопи не се правят, обаче понеже аз много се тръшкам за проговарянето на дара (както добре знаете Mr. Green) тя ме накара да проверя 1-2 аспекта и се оказа, че тя си има показатели за по-късно проговаряне в хороскопа. представяте ли си дори какви неща има там!
а за моя хороскоп няма да коментирам колко е верен, до най-малки детайли!

а за вътрешното инфо - не давам никакво, дори и да искам тя не ми разрешава, защото това й пречи да е обективна. затова и много се радва, когато след това хората дават обратно инфо, защото така си сверява часовника.

мрм, не е ли време да ти минава този пръст? егати патилото!

тути, завидях ти за нетръшкащата се нелка! Simple Smile

осъзнавам, че днес съм много досадна, но просто не мога да се спра  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 677
  • София
Пепинкааа, честито бебе и от мен! Много, много здраве на малкия Боги, любов вкъщи и много усмивки с кака и бебчо! Бързо възстановяване на теб! Направо ме просълзи с поста си.

gali&presi, мисля, че ако цъкнеш в изображенията на Гугъл опция "голям размер", всяка снимка става. Не е нужно да е чак огромна.

Ох, четох под диагонал и пак забравих какво щях да пиша.

Аз съм с ангина сигурно 2 седмици вече и накрая отидох на лекар и почвам антибиотик, след като по-леките средства не помогнаха.

Дребното засега навън не се тръшка (много), но у нас... Имали сме големи истерии.Колкто до носенето, и аз като Бубето мога да я нося бая. Въпрос на тренинг, нали до годинка и нещо ми заспиваше само в ръцете и се носехме по цял час така. Сега понякога я нося от нас до яслата, а не е много близко (1 спирка на тролея:)

Честит празник на всички малки рожденици от последната седмица и специални поздрави за сладкия Ади!

# 678
  • Пазарджик
Елч ако искаш да ти дам за малко не тръшкащата се Нели,но да те предупредя ,че е скарана със спането. А аз ще взема Дара нищо,че си ляга късно,важното е да спи цяла нощ Mr. Green ох вече ставам досадна с това спане,но ми е болна тема Embarassed

И на мене са ми правили хороскоп преди много години и към днешна дата знам,че нещата се случват.Едното беше,че ще имам дете преди брак,Таня бе на 11мес.когато правихме сватба  Grinning

Аз и ти и аз вчера мислех същото като тебе,но ме досрамя да го напиша  Embarassed Heart Eyes Hug

# 679
Ох, нямам много време за писане, но не мога да не се включа, какорали, много е мъчително наистина, когато детето много плаче и трудно се адаптира в яслата. минала съм с марти през това, да не е свързано с името  Simple Smile, щегата настрана, но той плачеше и дори през времето в което беше първа група, смятай и то почти истерично, всяка сутрин, но беше често боледуващо дете и това допринасяше за по-трудното свикване. но повярвай ми идва момент, в който това преминава, при нас премина късно, но пък за сметка на това, от едната крайност мина в другата, да плаче, когато е болен, че иска да ходи на градина и да ми казва, че иска да го взимам последен. искрено се надявам и ти пожелавам при вас този момент да дойде в най-скоро време  Hug

амнезия, това съм го прилагала при марти, пращала съм го в другата стая докато му мине истерията и ефектът беше същия, какъвто пишеш, но при ивайла това не виждам как би могло да стане. аз също я оставям да се натръшка, тя се успокоява също с гушкане накрая, но вече когато тя е преценила, ако е в пика на протеста си, въобще и не мога да я прегърна. въобще, възпитанието е сложно нещо, и предполагам никога човек не може да е сигурен дали постъпва правилно в дадена ситуация или не, учим се и ние заедно с децата ни. мен пък напоследък ме тормози и измъчва едни въпрос, той по-скоро е към мамите с две деца, имали ли сте някога усещането, че едното ви е по-голяма слабост? сигурно ви звучи ужасно този въпрос...

елч, недей се спирай въобще, винаги поне на мен ми е било приятно, когато форума се раздвижи и има определени дискусии  Hug

# 680
И Кали има моменти на тръшкане. Например преди две сутрини тръгваме с нея за яслата и пред входа се тръшна, не иска с моята кола, иска с колата на баща си, рев, дърпане, ако я бях пуснала щеше да легне на земята, а беше мокро. Голям зор, а аз закъснявах и за работа, грабнах я, сложих я в колата, вързах я и тръгнахме. Яслата не е далече, но рева през цялото време. Съответно спря да реве в момента в който спрях пред яслата. Слязохме и всичко си беше наред.
Иначе за носене вече не ми мрънка, защото знае, че мама не може да я вдига /дори в къщи ММ я вдига ако се наложи за миене, преобличане, къпане и т.н./.  В тази връзка, да ви се похваля в сряда бях на контролен преглед при хирурга който ме оперира. Каза, че всичко е ОК, но трябва поне 6 мес. да не вдигам повече от 2-4кг. Да внимавам много и да ходя на профилактични прегледи веднъж годишно.

Аз и ти  Heart Eyes

И аз писах ферман Embarassed

# 681
Аз извън темата пак да попитам - какче за какво вземате pulsatilla 30ch?

Иначе и Нати се тръшка , но го оставям и след 3 до 5 мин вече ме преследва да го целуна  Heart Eyes Навън трагично тръшкане към момента не сме имали но иначе в колата съм имала случаи да иска да го гушна и си пищи 10 мин после кака му го заплесва с нещо.

Помага ми много, но като решат да ми опънат нервите са единодушни и лесно се справят. Mr. Green И аз ходя с количка на пазар и повечето каката ми мрънка че се е изморила и иска да седне. А иначе като му се накарам някой път тича и се гушка при сестра му , а тя му вика : Туте , пак ли трябва да те защитавам от майка ти  Laughing и се защитават взаимно един на друг- като повиша тон на Нати - тя веднага недей да му се караш мамо. И аз прекалих днес.Хубава вечер и да се наспите хубаво.  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 21:35 от фея зловеща графиня

# 682
Привет мацки,
не съм влизала от два дни Embarassed но като видях че Пепинка е родила,няма как да се въздържа да й честитя - Честит ти син, Пепинка!!! Да е жив и здрав,да е късметлия и много да се гордеете с него!!! И аз познах датата newsm68 Много хубав пост си написала Hug Heart Eyes Бъдете щастливи!

Честит 2-ри Рожден Ден и на днешните Рожденници! Да са живи и здрави!!!

За тръшкането - и Буба се тръшка,на мен не ми пука. Обикновено не й обръщам внимание,но пък обикновено си се тръшка в къщи, навън не ми се е случвало,но сигурно би ме изнервило. Неприятно е,при всички случаи. Каката -не се е тръшкала никога Peace

Какче - в коя ясла записахте Вико? Ние напролет продължаваме борбата с кандидатстването Crazy Дано бързо да свикне Praynig Лошото е,че ако не му се ходи след всеки по-продължителен престой в къщи /като боледуване например/драмата се повтаря наново Crazy

Мрм - много неприятно,дано бързо да се оправи пръста и да спре болката,че направо... Praynig

Бонболина - горкичката Кали,много й се насъбра. Сега пък и АБ с абокат Cry Бързо да се оправя Praynig

Ралиии
- дръж се,тези моменти след време се забравят Peace И аз преди в трудни моменти /с каката имах бая /си мислех,че няма да имам второ Wink, ама ей на...и не съжалявам Peace Особено когато и ти, и бебе болно - ей,тогава ми е било  #Cussing out, ама оцелява се Peace  Laughing Hug

Пепита - радвам се,че нещата са ОК при теб след операцията Hug Браво! И няма да вдигаш нищо,ей Naughty Hug Heart Eyes

Връщам се да ви чета,че малко по диагонал карах Confused Simple Smile
 Hug

# 683
И Вико е труден....То на тази възраст всеки е в отбора на тръшкащите, кои повече,кои по-малко,но като цяло всички.Това се базира на факта,че мозъкът съзрява(леко) и детето започва да "чувства"малко повече  Simple SmileПонякога съвсем егоцентрично без причина искат да покажат как имат нужда от повече внимание....но пък получавайки го ,нещата стават още по-зле.Хубаво е направила бремената майка в морската градинина. Grinning Както и ние като възрастни си имаме криви моменти(особено ние жените Laughing), така и децата си имат криви моменти.Успокоявайки ги с мили думи трудно бихме овладяли ситуацията...Аз лично съм се отказала да се боря с тръшкането на Вико.Пробвам с по-стог тон, показвам ,че няма да склоня на неговата.Той не пиши и не реве, просто се хвърля на земята, мълчи и пъшка.Ако го дърпам става по-зле,защото е силен и често усещам,че мога да го изпусна и да си потроши кокалите.Оставям го да му мине...или направо тръгвам и му казвам "чао"...Като види че е сам идва с рев към мен.Обаче ако му кажа "чао"лятно време , когато е пълно с деца на площадката и той ми казва "чао' и си остава там с децата и си играе. Crazy
.......
Много неприятна случка с Тединка. SadДобре ,че са добре!

# 684
  • sofia
Елч, разкажи малко за астроложката .... Къде се ходи и тн.

Лия не се тръшка, но си прави каквото знае.
Веднъж й казах, че не я обичам, много се обиди и се разплака, определено много силно й подейства.

# 685
буби по твоя въпрос баща ми ми беше казал следното - С деца трудно, без деца още по-трудно   Mr. Green
smile3521

Елч, и на мен точно така ми липсва, още преди да са я взели.  Heart Eyes

Како Рала, всеки ден се каня на този хороскоп и до момента все не сколасвам. Утре ще се опитам, че любопитството надделява.

Вал, къде се губиш? Все се сещам за теб тези дни. Как са децата?

# 686
люба, не се ходи никъде, мацката ги праща в писмен вид, което е доста удобно, защото си го имаш завинаги. ако нещо не ти е ясно или имаш доуточняващи въпроси й пишеш след това, не е проблем.

# 687
  • В две тъмни очички
Добро утро!

Елч, а какви пари ти взима и как й плащаш - по банков път ли?

Люба, честит втори рожден ден на прекрасната Лия! Нека расте много щастливо дете и късметът да бъде винаги нейн спътник в живота! Целувки!

Захариев, Лейди, честит празник и на вашето малко слънчице! Нека Йоана расте умно и щастливо дете, нека ви кара всеки ден да се усмихвате!

Да не забравя - Жужи ми прати по мейла новия колаж, ама пусто му не знам как от файл да го кача тук на първа страница. Разяснения , моля?!

# 688
Бубе конвертирай го до снимка.

# 689
Добро утро - страхотно е да пия виртуално кафе с вас мами  Heart Eyes

Честити рожденни дни на родените днес.  Hug Да растат здрави , щастливи ,безгрижни и обградени с много любов. За мамите   bouquet

Адис честно казано много често се улавям , че с Нати се отнасям с много по - голямо търпение от колкото съм се отнасяла някога с каката и ми е много съвестно. Но не го приемам така или поне така си мисля . И не бих казала че обичам единия по- малко от другия - еднаква слабост са ми.

За яслата напълно ви съчувствам. Да не се повтарям но каката така и не свикна в яслата. Имаха 2 дечица в проходилка - не знам на каква възраст да бяха - те плачеха сигурно по цял ден милите. И нашата принцеса им съпричастна - с тях.

Добре че нямаме много присъствие , че постоянно си бяхме с бронхит. Много се беше депресирала , но като се преместихме в градината свикна за една седмица и нямаше никакви проблеми след това. Ходили сме и след нас идва някое плачещо детенце , тя си обува пантофките и си влиза без да го отбелязва изобщо. Но може би нередовното присъствие в яслата е допринесло да нямаме по- големи драми - поне не си спомням.

И аз съм така- хем ми се ще да ги оставя за малко при някой , хем после на 10 тата мин вече искам да си ги взема - чак си мислех , че не съм наред - да не ги изпускам от поглед.

Вчера ни "спряха" и Disney Chanel след CN  Mr. Green с кодиране  Mr. Green и веднага си пуснахме детско на диск - мислех че по-трагично ще го приеме(каката).

Не ми се мисли с Нати как ще е. Ох , записала съм от 10ч.

Хубав ден и здраве  Hug

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 11:39 от фея зловеща графиня

Общи условия

Активация на акаунт