ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМИТА

за Ивайла,направо ми идва да ги разстрелям такива госпожи
На въпроса -Какво е направила? тя ми отговаря-Слагам си луш/руж/Опитах се да я измия веднага с вода,но нищо не се получи,накрая ходихме да купуваме лакочистител без ацетон.Бях се притеснила,че ще и стане нещо на кожата,но днес нищо и няма
на рожденниците днес.Нека имат най-веселия празник и най-щастливите личица.

Една съседка днес ми каза че е бременна - толкова мило ми стана , че ми се прииска и на мен. Ама стига ми толкова - мамите с по една рожбичка да действат 
. Аз ли попадам на такива лекари - не знам. Сега ще отида като стане малчо до ЛЛ - да видим тя какво ще каже.

Тути , браво че няма нищо след инцидента - като влака стрела са - всичките
- благодаря ти.

нищо не мога да хапна, само ми се гади, цялото тяло ме боли. Чудя се какви илачи да взимам - каквото пийна и го повръщам. Най ми е мъчно, че провалих празника на детето...
нищо не мога да хапна, само ми се гади, цялото тяло ме боли. Чудя се какви илачи да взимам - каквото пийна и го повръщам. Най ми е мъчно, че провалих празника на детето...
съжалявам
оправяй се бързо
честно да ви кажа,мисълта за ясла ме стресираше до известна степен, защото Марти много плачеше и то не защото сестрите и лелите не са били мили с него, напротив, просто той така и не свикна там, може би заради честите боледувания. но Ивайла явно се чувства там повече от добре. и яслата като всяко друго нещо си има своите плюсове и минуси, не се настройвайте против нея, а че си позволяват много неща, някои г-жи е така за съжаление, но люба е много права, някои неща не бива да се премълчават.
Днес едно любимо мое януарче има празник,пристрастна съм признавам и не мога да не изкрещя:

/, Ема /инка
/ и Божидар /senedra
/,както и на Лъчезара,Борис и Кристиана /ако мамите все още ни четят/
Егати мързела я тресе тая учителка,че да не нахрани детето,ами да седи и да гледа отстрани другите как ядът. Егати....

Пепита
.

Благодаря. До момента чух три различни мнения и тотално се обърках . Ще видя какво ще ми каже ортопеда и ако наистина не е фатално също съм склонна да изчакам. Лошото е , че напоследък много зачестиха случаи , в които ти казват ( лекари имам в предвид ) ,че трябва да се направи еди какво си - само и само да вземат пари. Ужас - това ме притеснява - на кой да се доверя.
Препоръчани теми