Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 084
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ, ЕМА, БОЖИДАР И ДАНИ!МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ВИ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМИТА  Hug

# 316
  • Пазарджик
фея много съжалявам,че трябва да преминете през това,много мъчно ми стана за малката душичка.Стискам палци да се възстанови бързо  Hug Praynig
Скрит текст:
не съм те забравила,ще ти пиша малко по късно,че трябва да излизам
адис голямо  Hug за Ивайла,направо ми идва да ги разстрелям такива госпожи
Димара много е сладка малката бухтичка Blush

Снощи подариха на Нелката дървена ферма с животни и тя страшно много я хареса.От снощи не се е отделила от нея,ето я

А вчера какъв номер ми погоди,направо щях да падна.Оставих я за пет минути без надзор/докато ударя един парцал в спалните/,тя си намерила един лак за нокти,отворила си го незнайно как и си намазала цялото лице ooooh! На въпроса -Какво е направила? тя ми отговаря-Слагам си луш/руж/Опитах се да я измия веднага с вода,но нищо не се получи,накрая ходихме да купуваме лакочистител без ацетон.Бях се притеснила,че ще и стане нещо на кожата,но днес нищо и няма

# 317
 newsm59 на рожденниците днес.Нека имат най-веселия празник и най-щастливите личица.

Адис,нещо от вкъщи да и носиш освен когато имат такива неща от сорта на пици  newsm78

Фея,в Горна Баня мисля,че ще имат окончателно мнение и вярвам,че всичко ще е наред.Медникаров там ми вдъхна силна надежда за дисплазията на крачето на Краси.Сега всичко е наред.  Hug  Praynig

# 318
  • София
Момичета, благодаря за отговорите. Ходихме на лекар, изписаха ни капки за конюнктивита, педи каза, че до 3-4 е заразна, после може да се вижда с деца newsm78

Зън, (нали ти питаше, дано не бъркам), и аз се чудех от септември в ясла или в градина ли ще са наште деца. Вие какво бихте предпочели? Аз съм раздвоена, защото Ди си харесва госпожите в яслата, ама не знам дали няма да скучае с деца на по 1-1,5 г. Засега клоня към вариант да си остане в яслата.

адис, много криво. Наистина, не могат ли да й нарязват храната?

Люба, ти от какво искаш да се оплакваш?

Фея, дано всичко е наред и все пак да са преценили правилно лекарите в Пирогов какво да правят.

И ние ще ходим в Горна баня заради подохката на малката, криви си двете крачета и пръстите й сочат навътре. Имаме направление. Знаете ли дали се ходи с предварително записване? И дали работят следобед, след 5 примерно newsm78

# 319
Привет .

Честит рожден ден на родените днес слънчица- да растат здрави, щастливи и безгрижни.  Hug Една съседка днес ми каза че е бременна - толкова мило ми стана , че ми се прииска и на мен. Ама стига ми толкова - мамите с по една рожбичка да действат   Heart Eyes

мрън

Скрит текст:
Днес ходих до 7ма поликлиника - платихме си 20 лв да ни направят снимка - преди да отида на ортопед (а отидох там , понеже една приятелка наскоро там си правила снимка и каза , че са и обърнали внимание), но на нас нейсе.

Дава ми снимката лекарката (дето я е разчела ) и ми казва- нищо ви няма , при което аз избързах и я попитах - това ли е счупената ключица? . При което тя я взе и каза : ооооооо , ей сега ще го допиша  #Crazy . Аз ли попадам на такива лекари - не знам. Сега ще отида като стане малчо до ЛЛ - да видим тя какво ще каже.

А снимката е направена така , че всичко друго е снимано , не и ключицата - вчерашната изглеждаше по друг начин - разместените кости имам впредвид. Може би сгреших , че не отидох да си изискам срещу заплащане от Пирогов снимката , но... ще видим. Не знам какво да кажа.
Зън и аз така мислех , пък да видим. Бързо да оздравява ТМ - и моя наскоро беше с ангина- беше ужасно- толкова немощен и аз не го бях виждала. И на мен ми се ще ако ще тръгваме от септември - да е направо в 1ва група, но не знам дали ще стане номера.

Милите душички- дано по- бързо да се адаптират и да не плачат, че като ви слушам на мен ми се къса сърцето.

Благодаря ви момичета  Hug  Heart Eyes

Браво на Елица.  Hug

Мелона дано да мине до р.д. Ако звъня за час да запиша тази вечер - ще ти дам инфо .  Simple Smile

Нелката  Hug Тути , браво че няма нищо след инцидента - като влака стрела са - всичките  Laughing когато имаш време - тогава  Hug - благодаря ти.

Женка - благодаря. На всички ви благодаря - все повече се ядосвам , че не съм се включила от самото начало - такива СЛАДУРКИ сте  Hug  Heart Eyes

Ами хубава вечер мами и здраве  Hug

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 19:14 от фея зловеща графиня

# 320
  • София
Момичета, много благодаря за поздравите за рождения ден на Дани   bouquet
Исках сутринта да направя една виртуална почерпка, но от 5 часа като се почна едно повръщане с разтройство и Т  ooooh! нищо не мога да хапна, само ми се гади, цялото тяло ме боли. Чудя се какви илачи да взимам - каквото пийна и го повръщам. Най ми е мъчно, че провалих празника на детето...

На останалите празнуващи днес искам да пожелая да са много здрави, да имат щастливо детство и незабравими мигове

# 321
Момичета, много благодаря за поздравите за рождения ден на Дани   bouquet
Исках сутринта да направя една виртуална почерпка, но от 5 часа като се почна едно повръщане с разтройство и Т  ooooh! нищо не мога да хапна, само ми се гади, цялото тяло ме боли. Чудя се какви илачи да взимам - каквото пийна и го повръщам. Най ми е мъчно, че провалих празника на детето...

На останалите празнуващи днес искам да пожелая да са много здрави, да имат щастливо детство и незабравими мигове

БимБимHug съжалявам  spoko оправяй се бързо  Hug

# 322
Честит рожден ден на всички малки сладурковци! Да са много здрави и палави!
Адис, ето защо няма да пратя Ан-Мари в ясла. Егати, аз с моя темперамент щях да раздавам шамари. Как ще държат детето гладно. Изроди.
Аз също нямам намерение да работя.

# 323
момичета, моята щерка не искаше да си тръгва днес, а лелята сега следобед ми разказа, че е обявила бойкот на тази сестра от вчера, голямо диване е Simple Smile честно да ви кажа,мисълта за ясла ме стресираше до известна степен, защото Марти много плачеше и то не защото сестрите и лелите не са били мили с него, напротив, просто той така и не свикна там, може би заради честите боледувания. но Ивайла явно се чувства там повече от добре. и яслата като всяко друго нещо си има своите плюсове и минуси, не се настройвайте против нея, а че си позволяват много неща, някои г-жи е така за съжаление, но люба е много права, някои неща не бива да се премълчават. 

# 324
Здравейте, мацки!
На днешните рожденици  Сами, Божидар, Ема, Даниел и Борис Много целувки и прегръдки! Да имат щастливо и безгрижно детство!

Тази сутрин с Нина говорихме с Еления, Вико е добре, възстановява се, ходят на физиотерапия, а тя от днес е на работа.

Хубава вечер!

# 325
 Heart Eyes Днес едно любимо мое януарче има празник,пристрастна съм признавам и не мога да не изкрещя:
Честит 2-ри Рожден Ден,малък,сладък Сами!!! Еми,миличка, пожелавам му да е здраво и вечно усмихнато дете,да порастне красив и умен мъж и мнооого да ви радва всички!!!

Еми Heart Eyes

Честит 2-ри рожден Ден и на Дани /bimbim Hug/, Ема /инка Hug/ и Божидар /senedra Hug/,както и на Лъчезара,Борис и Кристиана /ако мамите все още ни четят/
Бъдете здрави и щастливи,мили деца!

Мелона - дано да не конюктивит,но в момента май има в СФ доста. Confused Поне седмица може би ще се наложи да си остане в къщи Confused

Адис - чудя се във вашта ясла децата на по 10-12 месеца с какво ги хранят newsm78 Егати мързела я тресе тая учителка,че да не нахрани детето,ами да седи и да гледа отстрани другите как ядът. Егати.... Sick #2gunfire

Радвам се на добрите новини от Еления Hug Пепита Hug  bouquet

# 326
Радвам се че Еления са добре.

мрън

Скрит текст:
Какво да правя момичета - трябвало е да ни оперират на момента според ЛЛ- още на 12.12.12г като отидохме със счупването .  smile3511  smile3515  newsm61  Cry  #Cussing out  #2gunfire .

Редактирам си публикацията понеже днес бях много ефектирана, а
преди малко чух още една версия и съвсем се обърках. Моля се само да се оправи . Praynig

Все пак искам да я погледне и ортопед.

Хубава вечер ви пожелавам и се извинявам още веднъж  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 19:59 от фея зловеща графиня

# 327
  • sofia
Фея, аз не знам какво да ти кажа  ooooh!
Ако изкривяването няма да промени стойката, може би бих изчакала.

Адис, веднъж ми я връчиха без памперс, веднъж гола и ми подадоха дрехите да й ги обличам в коридора и гриса да си я храня пак там. Но ми писна

# 328
Фея, аз не знам какво да ти кажа  ooooh!
Ако изкривяването няма да промени стойката, може би бих изчакала.

Hug Благодаря. До момента чух три различни мнения и тотално се обърках . Ще видя какво ще ми каже ортопеда и ако наистина не е фатално също съм склонна да изчакам. Лошото е , че напоследък много зачестиха случаи , в които ти казват ( лекари имам в предвид ) ,че трябва да се направи еди какво си - само и само да вземат пари. Ужас - това ме притеснява - на кой да се доверя.

А за случките в градината при вас - направо съм потресена  #Crazy

# 329
Честит рожден ден на Сами, Ема и Дани! Да са здрави и щастливи!!!

Тази зима вече ми писна, а колко има още  ooooh! Искам лято и разходки, тези еднообразни вечери ще ме довършат

Общи условия

Активация на акаунт