Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 050
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Елч, за някои неща, даже се радвам, че ги прави сама, облича се, съблича се, пие вода, обува се, ама вчера ми скъса нервите, не ми дава ръка на улицата, на светофара ми се дърпа да ходи сама, количката в магазина да бута и за малко да я забие в едни кашончета с уиски, които явно бяха в промоция и по случая бяха не на стилажи, а насред магазина...после да си тръгне с нея и всеки опит да й окажа някакво въздействие, разбира се е съпроводен с мноого тръшкане.

гали, това изречение от бате го е научил сигурно, явно много се използва сред дечурлигите и марти често го употребява  Laughing

пепита, много ме впечатлиха апликациите във вашата ясла, а сега и меренето, въобще явно хората си вършат добре работата. при ивайла не знам да ги мерят, а доколкото разбрах има назначен педагог, който отговаря за учебната дейност в яслите, но досега нищо не са правели или поне нищо не е изнесено на таблото, то вярно че тя отскоро ходи де, но пък знам, че слушат песнички и се опитват да пеят, кой доколкото може  Laughing

# 541
Честит втори рожден ден на Екатерина на мама careener!

Елч, за пръв път чувам за студова алергия. И каква е диетата при нея?

Зъби не мием много успешно. Има мерак, ама почва веднага да дъвче четката и нищо не постигаме. Сега малко дадох почивка.

Като споделяте какво говорят мъниците, та се сетих. Нашия юнак дядо му го научи като свърши голямата работа в памперса и вика: "Малеееее, ако".

# 542
  • sofia
Аз днес като заведох Лия на ясла децата бяха строени пред телевизора и го зяпаха. Вероятно пускат филмчета, докато се назакусят всички.  Дали по цял ден е така не знам.

# 543
  • В две тъмни очички
Любе, аз съм питала за ТВ-то в яслите и в нашата специално го пускат сутрин докато влязат всички деца, за да се разсеят, че нали повечето влизат с рев. До към 9 са го спрели. После пускат ако имат някакъв час, в който да се покаже някакво образователно филмче. Общо взето - не повече от час-два общо на ден.

От къде ги купувате тия пасти бе, хора? За първи път виждам такива  #Crazy Аз ли не гледам, в специални магазини ли ги има - не знам.

Бенджи
, от аптека ли ги купуваш тези гланцове, не съм ги виждала и тях?

Честит рожден ден на Катето. Да е жива и здрава и много палава!

Пепинка я няма....................

# 544
  • sofia
Бубе, в по-големите аптеки ги има. Аз точно днес ги разглеждах.

# 545
  • В две тъмни очички
Пастите или гланцовете?

# 546
Привет мривет и от нас. Ние сме вкъщи и се лекуваме, издържа цели 5 дена на ясла. Взех си болничен, което ми създаде известно напрежение с шефката ми, но вече толкова са ми писнали, че и казах да си преценява какво да прави, ако иска да ме уволнява. За първи път от 1 седмица насам съм спала повече от 3 часа и направо съм нов човек.

Но много ме напрягат истериите на Мартин, не съм очаквала такава реакция и съпротивление срещу ходенето на ясла. Вчера даже му купих хапченцата Дормикинд, те са с някакви билки за по-добър сън, че цяла седмица се събужда в истерични писъци и не мога да го успокоя с часове. Между другото явно някое детенце го е ошляпало, защото от петък насам бълнува " бий,бий, батко бий". На опашката в аптеката имаше един мъж, който ме отчая с изречението, че хапчетата не помага и просто трябва да стисна зъби и да изчакам да стане на 3  Laughing

Много ми е мъчно, но просто не виждам алтернатива, освен да се адаптира. Не мога да напусна работа, колкото и да ми е малък дохода е някакъв, а пък и в момента трудно бих си намерила нова или по-добра

Та така, наоплаках се и аз

# 547
  • София
Ехо, благодаря ви за пожеланията!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЛКОТО КАРЕ НА КАРИЙНЪР!

Дано мама ни чете и се включи!

# 548
Здравейте мами  Hug

Честит рожден ден на днешните рожденници - да растат здрави , щастливи и безгрижни , и много да ви радват.  Hug   bouquet - за мамите.

Момичета - невероятни сладури сте  Hug - благодаря ви за хубавите пожелания - да ви се връщат и на вас  Heart Eyes

Кака Рала Hug дано по- бързо се разреши този проблем при вас  Praynig

Ние снощи от нищото 39 гр Т  Shocked и през ноща гореше- погледнахме му гърлото - не ни се видя червено, не кашля   Confused Сега няма нищо , но и при предишния пристъп така започнаха нещата - а се влоши на следващия ден. Дано да не е така този път. А е страшен киселяк - може и от зъбките да е.

При нас каката си я водя и до днес на контролни- нито в яслата , нито в градината са ги мерили. И ние ползваме ненедент , а за каката зъболекарката ни каза да ползваме от време на време сенсодин флуорид , но нея я ползваме с триста пазарлъци. В този ред на мисли вчера я подсещам да си измие зъбите, а тя ми вика " е как да си ги измия без зъбче"  Laughing

Олях се - здраве и хубав ден от нас  Hug

# 549
  • София
Честит рожден ден на сладкото Кате! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати! Heart Eyes

И аз ползвам паста Ненедент.

Бубе, защо не пробваш да намажеш устничките на Влади с мед, знам че има изключителен ефект.

От маслото очаквах да се наака добре Mr. Green, ама резултатът беше че повърна! Confused Надявам се вече да не иска да яде, че стават големи драми като искам да му го взема...

Рали, бързо да оздравява Марти! Аз съм пробвала да давам Дормикинд, когато беше периода на неспането през нощта, но не бях много сериозна и не забелязах ефект. Дано при вас да има! Иначе нашата педиатърка ми предписа хомеопатични хапчета, които се дават 2-3 дни преди тръгването на ясла, действали успокояващо, ще видя как се казват и ще ти ги напиша.

Аз днес съм без дете и съм си направила програма мах, а така ме мъъъързиии! Blush

Пепинка я няма...  Thinking

# 550
  • Пазарджик
Честит рожден ден на Катето,много здраве и усмивки и желая!И ако майка и ни чете да знае ,че липсва Hug

Бубе щом в наше село ги има тези пасти за зъби ,не би трябвало да има проблем за намирането им при вас.
Какче и Таня яде така маслото,още от малка  ooooh!

Рали spoko  Hug

Буби как е малката бандитка? И Нелката тази година я почна с рани.Още на НГ си цепна брадата,а преди два дена веждата Sad

Фея дано не се влошат нещата Praynig Hug

И Таня в събота ми вдигна Т,дадох и Панадол,лепенка против Т за през нощта и Инфлуцид,вече е добре и даже бърза да ходи на у-ще Grinning

Ние пак не спахме както трябва тази нощ,кога ще свърши това будуване,че съм все  Tired
Какче моля те сподели за тези хапчета,да направя и аз консултация,че много ме тревожи пуста ясла  Embarassed

Пепинка я няма ???

# 551
Пастите или гланцовете?
Ами от аптека съм ги вземала. Този на Себа Мед от Санитите, които са заредени и с козметика, а другия пак от някаква аптека беше.
А пастата от едно много добре заредено магазинче в квартала. Тази, която е показала Пепита на Веледа и нея трябва да я има по Санитите, понеже съм купувала неща на марката от там.

Фея, дано не е нищо сериозно с малчо .
КакоРали, съчувствам ти. Между другото и аз мислех за тези хапове Дормокинд, я кажете до колко време казват, че трябва да се прояви ефекта?

# 552
хаха, бубе, и аз никога не съм виждала такива пасти. след сума ти търсене намерих ненедент и това беше. още сме на нея.

како рала, и аз съм така с работата - хем не мога да се справя с дара и писането, хем не мога да си позволя да остана в къщи - голяма тъпотия! радвай се, че поне сте на ясла, че при нас сутуацията е още по-патова - не можем да си позволим частна ясла Sad
а това за 3-те години го казват заради бебешкия пубертет. аз все си мисля, че после просто си порасват и стават по-разбрани, ама да видим. не знам при вас как е, но дара категорично не иска да се съобрази с НЕ. просто не знам какво да я правя. казвам й НЕ, тя ме поглежда, ама супер учудено и пак си го прави невъзмутимо. аз ли нямам авторитет пред нея не знам. а като знам, че мен слуша най-много и си представям при другите какво е лайненце.

адис, споко, дара е абсолютно същата, все едно описваш нея, само с воденето за ръка имаме обратния проблем - толкова обича да ходи за ръка, че иска и из къщи да е така. полудявам като ме задърпа да стана от компютъра, само за да я заведа в другата стая.

# 553
Честит 2-ри рожден ден на сладкото Кате - пате!  newsm59  Как сте Веси?  Hug

Ние пък си имаме най - накрая легло.  Laughing Blush Нещо си бие главата в стените на кошарата като спи. Но, иначе взехме легло - люлка  Laughing, че нали заспива още в количката с идеята да заспива сам в люшкащото се легло.

# 554
"Ние пак не спахме както трябва тази нощ,кога ще свърши това будуване,че съм все  Tired
Какче моля те сподели за тези хапчета,да направя и аз консултация,че много ме тревожи пуста ясла  Embarassed"  -
 Тути ужасно е с това недоспиване  spoko

Калифорния със здраве да си го ползвате и много сладко да си спинкате в него .   sleepuu

И при нас НЕ не се взема на сериозно - защо така  Confused

Ние също отказваме да ходим за ръка.

Дали ще имаме бебе днес  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 12:16 от фея зловеща графиня

Общи условия

Активация на акаунт