Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 39 948
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Пепинка, Честитооооо! Да е жив и здрав, много да ви радва и с кака много да се обичат!

Честит Рожден Ден на Вики, Ади и Боян. Да пораснат големи и силни. Да имат късмет навсякъде!

Честит имен ден на празнуващите!

# 631
  • Пазарджик
Нощни честит ти именник,да ти е жив и здрав!
Честит имен ден на всички които празнуват днес,много здраве и късмет им желая!
Какче стискам палци за утре,дано Вики да не плаче.Моля те сподели за хомеопатичните лекарства
Буби стискам палци този период да мине бързо и да се наслаждаваш на спокойни дни с малките бонбони Hug

# 632
  • София
Момичета, мерси за поздравите и пожеланията за нашия рожденик!
Поздрави и целувки за астралните му близнаци!
Пепинка, честито - да ви е жив и здрав и много да ви радва!
Зая, много се зарадвах за вас!
Какче, дано бързо се адаптира и да е доволен!

# 633
Честит празник на Боян,Вики и Ади!Да растат живи и здрави в много любов!
Нощни,твоат Антон да се радва на крепко зцдраве и добри шансове!
Бонболина,милото Кали..... Hug
Какче,ще свикне момчето,няма къде да ходи,само дано да е по-скоро.Успех!

# 634

Кате84, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасналото ти сладко момче АДИ! Пожелавам му здраве, късмет, много щуро и весело детство!

Честит празник и на теб!

О, ЛюбаHug снощи миенето на зъби беше съвсем различно, Сами много хареса пастата, беше му къде по-интересно. Тази сутрин като стана с мен в 5,20 Mr. Green, веднага се затича към мястото където стои четката и пастата и започна да ги иска.

Хубав ден, прекрасни мами и деца!  bouquet

# 635
  • Пазарджик
Честит Рожден Ден на Ади!Желая ти щастливо детство,пълно с много радостни вълнения и щури приключения !!!

Кате честит празник и на теб мила  Hug

Бонболина голямо  Hug и за двете,да оздравява бързо малката душичка Praynig

Ние тази нощ пак не спахме,погледнах и пак зъбите и се оказа ,че и долните кътници излизат.Пак вадим по няколко зъби едновременно ooooh!

# 636
Добро утро!

Вчера преди една среща имах 5 мин. и хвърлих поглед на форума, новината за раждането на Пепинка веднага ми оправи деня, които беше тръгнал зле, и приключи успешно  Mr. Green

ПЕПИНКА, ЧЕСТИТО ТИ МОМЧЕНЦЕ, ДА ТИ Е ЗДРАВО И ЯЩНО  Grinning Да е жизнено и да има безгрижно детство!

Признавам си, че не съм ви чела, за това:

Честито, на всички рожденици и именници които съм пропуснала!

Хубав ден!

# 637
тути, поне всичко ще мине накуп!

какче, да кажеш как беше днес!

ейприл, все забравям да ти кажа, че се радвам, че си толкова редовна напоследък Wink

# 638
  • София
Добро утро!
Момичета, благодаря ви, че ни мислите с Вико! Hug
Тази сутрин като видя учителката и ... ревна Mr. Green, вкопчи се в мен, но жената какво ли не е видяла, гушна го и с балетна стъпка го отнесе навътре! Е, ще си поплаче, ама после ще му е добре с децата. Вчера като го питах къде е бил ми каза, че е учил, след което следваше едно звучно Урааааа! Mr. Green
Тути, хомеопатичното се казва Pulsatilla 30CH. Схемата на пиене е по 5 гранулки, 1 път на ден,  пие се 2-3 дни. Аз ги давам от два дни, не мога да определя има ли ефект, но поне си мисля, че няма да навреди.

Честит рожден ден на едно от най-любимите ми хлапета Ади! Желая му здраве, волно детство и весели игри! Целувки на рожденника и на мама! Heart Eyes

# 639
Катенце, да ти е жив и здрав малкия рожденик! Да расте много усмихнат и да стане един достоен човек!   bouquet
Честит празник и на теб!   bouquet

какче, имай предвид, че заради събота и неделя, в понеделник драмата може да е дори по-голяма, но ще свикне. мисля си, като гледам ивайла, че вече са големи и социалните контакти и въобще заниманията, които имат в яслата са им необходими и си ги търсят

бонболина, защо венозно й слагат аб, налага ли се?

зън, радвам се, че всичко при вас е наред, аз да ти кажа честно, уж децата на дг и на у-ще, но нещо, не че кой знае какво правя и аз през деня, но все не успявам да свърша всичко, не мога да се организирам ли, незнам  Laughing

# 640
Честит рожден ден на мамин АДИ! Катенце да ти е жив и здрав сладура!! А на теб силни прегръдки от зайците и компания!  Heart Eyes

Пепинка И тук още веднъж честито!! Всичко да минава леко!  Hug Hug Засукахте ли вече?

Какче Гуш гуш! Съвсем нормално си е. Ще мине и замине после няма да може да го прибереш у вас толкова ще му е интересно там  Mr. Green

бонболина Hug Hug
буби ДАаа и Калин го мина тоя период на напасване, даже в началото реагира много остро към Мишето. Тръшкаше се нон стоп и мрънкаше като бебе...сега това което иска е да го нося малко на ръце като Мишо  Mr. Green Mr. Green Виде ли че съм свободна и вика "мамо вземе като Мишето".  Иначе се е научил да казва "Малко сладко Мише"  Heart Eyes Ходи и го гали по главичката и това му казва...явно гледа да ми се подмаже  Laughing

Много ви благодарим да стиснатите палчета за Мишето!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
Благодаря,момичета!  bouquet
Адис,венозно защото е мноооого болезнен антибиотика.
Тути,малката също така до преди вечери бе неспокойно по време насън.Казах на лекарката и споделх че е надут единия венец над кътника.Тогава тя погледна и ушите-съответно е възпалено ухото от страната на излизащия зъб.Сега капя само вечер капки и спи доста по-спокойно.

# 642
Момичета, дали съм позабравила, или пък нещо съм по-емоционална, ама вие сте страхотни!  Heart Eyes
Така ме впечатли постът на Пепинка за сбъднатата мечта! И всичките ви поздрави и пожелания към нея и новороденото Богомилче!  Hug
Ей, невероятни сте! Очите ми се пълнят за n-ти път!
Бъдете здрави и всички сбъднете мечтите си за рожбички - две, три, че и повече!
Моята се сбъдна, пожелавам го и на вас!
Толкова неща искам да пиша... Ама ще ги сведа до едно: обичам ви! Hug Hug Hug Hug

# 643
Кате, честит ти рожденниик! Да е жив и здрав Ади! Да расте щастливо и слънчево дете!  Hug

Тути, голямо неспане ударихте в последно време... Ние пък сме ранобудни - тази сутрин закова в 6:40ч Зорницата... Голямо диване!

Зън, Адис, и аз в отбора на неорганизираните...  Mr. Green Всъщност, аз принципно съм си супер организирана, обаче нещо с двете зверчета организацията яко ми куца.  Laughing

Зая, Зорката най-обича да сети, че има пиш точно, когато кърмя бебето например.  ooooh! Знам, че нарочно го прави, но това е положението.  Mr. Green Абе, да са ни живи и здрави, ще си ги гледкаме с всичките екстри. Някой ден ще искаме да се върне това време, те да са мънички, а ние млади и няма да може... Така че дерзайте и вие, и ние!  Hug

Какче, Люба нали ти каза!  Mr. Green Hug

Аз и тиHeart Eyes!

# 644
Добро утро мами  Heart Eyes

Аз и ти невероятен пост- и аз много често се чувствам така докато чета. И когато споделям - също.

Момичета - за какво давате pulsatilla 30ch?

Да са живи и здрави всички, които имат повод да празнуват днес. Много късмет и любов. Весел празник. bigdance2   bouquet

Болничките как са?  Hug  Heart Eyes

Буби как са Зори и Митето? Успявате ли да поспите?  Hug

Мисля си за гърнето ,но не вярвам да ви разрешат и все пак Бубе сподели дали сте попитали и какъв е бил отговора.

Бонболина  Hug докога сте на антибиотик?

Хубав ден и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт