Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 39 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
аз и ти, и ние те обичаме! Simple Smile))

буби, радвай се, че става рано. дара днес стана в 10 ч. е как да я сложа в 13 да спи? сега цял ден ще ми скъса нервите.

и като казах за късане на нерви, ако знаете вчера какъв срам брааааах с нея. отидох на пазар, натоварих се жестоко и като тръгнах да се прибирам и дара като се тръшна, че иска да я нося...в чудо се видях. аз няма как да я взема, а както съм ви казвала дара НИКОГА не се отказва. истерии, писъци, аз обяснявам спокойно, минават 5 минути, 10, 15...хората ме гледат все едно съм изверг! дара прегракна, но не помръдвааа. аз вече обяснявам леко изнервено, викам си какво да правя ще я влача за ръката, помъкнах я аз - 5 метра и като се тръшна на земята, въргаля се в калта, абе ужас, ужас. накрая и аз се ядосах. ако знам, че се е уморила да не се ядосвам, ама аз знам, че просто се е заинатила. в крайна сметка една жена ми помогна като ми взе покупките, за да мога аз да нося малката пикличка. в резултат на което вчера цял ден съм на болкоуспокоителни, защото от 3 месеца ме боли лакъта от вдигането й Sad кога ще стане разбран човек не знам!

# 646
  • sofia
Елч, много неприятно, ама много. На мен веднъж ми се е случвало и имах нужда от Валидол.

Буби, как сте?

Аз и Ти ,  Hug

Лия снощи беше адски лигава и накрая вечерта завърши с рев и си легна преждевременно.

# 647
  • София
Честит рожден ден на адашчето Ади! Да расте здраво и умно дете!   bouquet

Елч, да те "успокоя" - нашите дребосъци тепърва навлизат в периода с тръшкането, така че очаквай още подобни изпълнения, поне докато навърши 3-4 г. Дара. Като се сетя и аз колко срам съм брала с Бобо, а сега и Ади започва. Преди да имам деца наивно си мислех, че децата се държат така, защото родителите не са ги възпитали  ooooh!

Буби, и Ади стана много рано днес, към 6 и нещо. Беше озверяла от глад направо, защото снощи отказа да вечеря. Щеше да ме изяде мен докато й направя попара. После в яслата си поискала втора закуска  Crazy

Адис, и аз така като теб - уж нямам кой знае какво да върша, а за нищо не ми стига времето Simple Smile.

# 648
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ! МНОГО УСМИВКИ И РАДОСТНИ МИГОВЕ МУ ЖЕЛАЯ!

Кате, жив и здрав да ти е рожденика!

Елч, леле вие сте си цяло чудо.
И Петър не е от най-послушните. Вчера следобед го водих на фризьор. Отидохме пеша, добре че тръгнах по-раничко. То на всяка локва се възхищаваме, на всяка стълбичка се качваме и после скачаме от нея, и какво ли още не. Не иска и за ръка да се води. Като влезнахме при фризьорката - по-нисък от тревата. Вече към края една от жените там вика: Не разбрахме, че бебе има тука. Като излезнахме и пак се почнаха номерата. Пък задухал един силен, студен вятър, искам да го прибера по-бързо да не се разболее. Ама поне чак големи истерии не ми е правил.

# 649
Мерси, че питате, сладурки!  Hug Добре сме ние. Има по-лесни дни, има и по-трудни. Зоринката ми поглъща 70% от времето, бебчо значително по-малко, защото основно спи, яде и дриска.  Mr. Green Но засега успявам някак, даже сколасвам да сготвя и да почистя тук-там... Най-хубавото е (да не дърпам дявола за опашката  Praynig ), че бебчо ме оставя да се наспя нощем. Буди се само по веднъж за ядене, сменям памперс и пак лягаме. Добре, че не будува... И така засега...

Елч, Люба, явно тръшкането си е запазен номер на възрастта...  Tired

# 650
Елч, ако това ще те успокои и на мен ми се случва често да ме гледат така и ивайла или ляга на земята или почва да тича напосоки, когато протестира за нещо, че даже в такъв момент два пъти се е блъскала във витрината на магазина, явно не прецени, че не може да мине през стъклото  Laughing зън е права, марти правеше същото, но премина, и аз преди време съм мислела, какви са тези родители, които позволяват на децата си да се държат така, ама на, сега си го мислят същото за мен  Mr. Green

буби, на теб ти е простено, все пак си с две малки деца, не знам как се справяте, дано има кой да ви помага от време на време и да поемете малко въздух вие мамите с малки бебета  Hug

бонболина, бързо да минава  Hug

# 651
Елч и Нати напоследък все по често спи до 9.30ч 10.00ч и след обяд заспива към 16ч като аз го слагам. И вечер преди 23.30 не ще да легне , а аз още в 21ч съм вече заспала.

Хем не ходя на работа- ако ходя и на работа , не знам как изобщо ще се справям с тези енергични сладури. Веднъж пробвах да не го слагам да ляга в 16ч реших че ще изкара до вечерта , но той заспа в 18.40ч. И нали се сещате какъв среднощен купон си спретнахме  Mr. Green
Надявам се това с тръшкането да премине по бързо. Ние веднъж в Lidl тя като че не беше ходила в магазин до този момент - държа се като пусната от гората, говори високо пипаше навсякъде  Embarassed, а всъщност всеки път ходя на пазар с нея. Не се отказват лесно като са си наумили да се налагат, но е етап ,през който минават всички.

Имам едно питане - кодирахме CN в къщи понеже детските там изобщо не ми допадат. Сега гледа Disney Channel , но започна и игралните филмчета да гледа , а и тук има доста фрази дето ама хич не ми се ще да ги включва в репертоара си - за каката говоря - а тя все по често ги включва. Преди ми беше лесно, можех да я огранича - бяхме набавили само класическите  приказки на Disney .

Аз ли не съм наред ? Сега да и кодирам и този канал ,  не знам? Какво мислите? А тя прекарва повечето време пред телевизора като си е в къщи - докато наготвя нещо и поуправя къщата , ако случайно се заиграем на нещо , малкия на секундата идва да ме гушка и проваля цялата игра.

Да не говорим че както спи по 1 час след обяд ние тъкмо заиграем на подходяща някоя от игрите за нейната възраст и той е станал. През останалото време- абсурд. Да не ви казвам че от Коледа си е изпочупил всичките играчки - негови и половината нейни - в чудо съм се видяла.

Леле, ние сме с по-голяма разлика между двамата и тя е в по-осъзната възраст , а наистина ако беше им по - малка - не знам. Непрекъснато се страхувам да не се проваля във възпитанието.

А иначе и аз от 1месец вземам успокоителни редовно- много се бях изнервила - не говорех а само крещях  Crazy

Олях се - извинете ме  Heart Eyes

# 652
Елч  Hug уф много кофти случка  Confused Аз все още сама с Калин не излизам на пазар, че много го е страх от коли, манекени, лелки и само на ръце се носим...

Буби Mr. Green Все едно за мене чета в началото, Мишето спи по цели вечери, с баткото играем...а и ние все още докато кърмя правим номера на мама  Grinning Хубаво, че не се натиска и той да суче  Joy

Сега Мишето си иска много внимание и ми е малко тъпо, че не мога да му дам това което давах на брат му на неговата възраст.... Cry

Зъбите се вихрят с пълна сила, нощем е малък ужас, но поне почти се вижда вторият заешки.

# 653
После ще прочета всичко, но Елч да ти кажа и аз.
Калоян това лято ми го направи същия номер. Само че аз нямах покупки. Ръцете ми бяха празни, но въпреки това не го вдигнах. Той се дереше, всички навън ме гледаха. Даже ММ отвори прозореца на стаята да види какво става навън. Така че най-вероятно цялата махала я бяхме озвучили.

Иначе преди два месеца имахме подобни изпълнения, но в по-малък мащаб и в такива случаи го вдигам за ръцете и така го придвижвам.  Разбирам да е уморен, ама той просто се тръшне, че иска да го носят

# 654
  • ул. "Мечтание"
Аз си нося с мен винаги слинга-раница против подобни изпълнения на тръшкане, мрънкане и нежелание да ходят. Трудно ми е да ги нося на ръце, тежички ми идват, та да ми е мирна главата и да не го мисля как ще мъкна някой от двамата, ако се разхленчи.

Детски филмчета вкъщи се гледат само на дискове каквото свалим. На Божидар му подариха един портативен DVD плейър с екранче и си гледат. Има дни в които могат по цял ден да гледат, друг път не се сещат. Но гледам целодневните зяпания на филмчета да са изключение. Ужасно се зомбират и не им се отразява особено добре на поведението.

# 655
  • В две тъмни очички
Момичета, влизам с един призив към вас, може и да сте го видели вече във ФБ, но нека го постна тук. Дано mamita_81 (Теди), да не ми се разсърди, но смятам, че ние всички трябва да си помагаме!

https://www.facebook.com/groups/181349511989214/

# 656
  • sofia
Зайке, аз също се чувствах така по едно време, много е гадно. Беше ми кофти, че и каката все компромиси правеше, но пък са си двама и ще си играят.  Hug

# 657
  • В две тъмни очички
Фея, аз все още не съм го кодирала, но това е защото Влади все още не си сменя каналите, а гледа, това,което и пусна, а аз когато й пускам детски те винаги са Бейби ТВ. Ако бяха и на български, щеше да е превъзходно. Скоро обаче ще го кодирам този канал. Като дойдат племенниците и направо се побърквам. По цял ден само това гледат и като слушам какви ужасни реплики и вулгарни детски, изпълнени с насилие има...изнервям се много! Мисля, че решението ти е повече от правилно!
Относно яслата - разрешиха ми да занеса дъска за тоалетната. Гърне, дори и наше да занеса, пак трябва да го дезинфекцират, щото ако мине проверка и вземат проба няма как да дадат после обяснения. А дъската могат да кажат, че още не се използва и тепърва смятат да учат децата да сядат на нея.

Елч, в такива моменти аз я гушкам за 1 минута, още в момента, в който започне да иска това, след 10-20 метра я пускам. Тогава няма чак такива истерии. Е, понякога и тя се тръшка, че иска през цялото време да я нося, ама няма как. Разбрах, че ако в такива моменти съм точно толкова крайна , колкото е и тя , не я пречупвам, а точно обратното - настройвам я още повече да се заинати. Мисля, че не трябва да бъдем толкова крайни и без да ми се обиждаш, мисля, че си направила най-голямата грешка. Заинатила си се, че няма да я вдигнеш, тя се е тръшнала, за да те пречупи и в крайна сметка ти си отстъпила, което значи, че тя е постигнала своето и то като се тръшка. Не мога да кажа , аз как бих реагирала, щото всяка ситуация е различна. Но ми се струва, че в такива моменти е по-добре леко да отвлечеш вниманието, отколкото да си толкова крайна. Макар, че да си призная и аз понякога изпадам в такива крайности и то само за да докажа, че съм по-ината от нея  Embarassed

Аз и ти, мисля, че повечето, които сме се събрали тук , започнахме да се чувстваме доста близки , а и повечето момичета са изключителни и хич не ме учудват такива прекрасни постове, но пък и мен ме разчувстват.

Аз съм машина бееееееееееееее.... да ви се похваля, че днес пак бях на фитнес. Не се давам на тоя глезен и тая е! Не, че не внимавах с него, ама пък и си походих на пътеката с най-високия наклон около 30 мин  Mr. Green Да видим къде ще му излезе края.

# 658
  • Варна
Момичета,някой да е свалял на флашка картинка за торта?Забравих да питам в сладкето какъв трябва да е размера ooooh!
CN и на мен ми действа на нервите,егати и филмчетата за деца!Преско докато се върне в къщи и е залепнал,а сега както е болен..Вики все още не ги гледа.Не съм се сещала да го кодирам,благодаря за идеята Peace

# 659
  • ул. "Мечтание"
Момичета, влизам с един призив към вас, може и да сте го видели вече във ФБ, но нека го постна тук. Дано mamita_81 (Теди), да не ми се разсърди, но смятам, че ние всички трябва да си помагаме!

https://www.facebook.com/groups/181349511989214/

Ох че неприятно! Добре че цялото семейство са добре!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт