буби, радвай се, че става рано. дара днес стана в 10 ч. е как да я сложа в 13 да спи? сега цял ден ще ми скъса нервите.
и като казах за късане на нерви, ако знаете вчера какъв срам брааааах с нея. отидох на пазар, натоварих се жестоко и като тръгнах да се прибирам и дара като се тръшна, че иска да я нося...в чудо се видях. аз няма как да я взема, а както съм ви казвала дара НИКОГА не се отказва. истерии, писъци, аз обяснявам спокойно, минават 5 минути, 10, 15...хората ме гледат все едно съм изверг! дара прегракна, но не помръдвааа. аз вече обяснявам леко изнервено, викам си какво да правя ще я влача за ръката, помъкнах я аз - 5 метра и като се тръшна на земята, въргаля се в калта, абе ужас, ужас. накрая и аз се ядосах. ако знам, че се е уморила да не се ядосвам, ама аз знам, че просто се е заинатила. в крайна сметка една жена ми помогна като ми взе покупките, за да мога аз да нося малката пикличка. в резултат на което вчера цял ден съм на болкоуспокоителни, защото от 3 месеца ме боли лакъта от вдигането й