Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 033
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Еееее, Пепинка, честито, да ти е живо и здраво момченцето, да е голям късметлия и много да ви радва!  Hug

Честит рожден ден на вчерашния рожденник Вико и на днешните рожденничета Ади, Вики и Боян! Желая им много здраве и весели игри! Heart Eyes

Бубе, много неприятна случка, бързо възстановяване! Hug

Мама Зай, много се радвам за Мишето, да го нацункаш силно! Heart Eyes

Днес за първи ден заведохме Вики на ясла! Оставихме го и набързо се изнизахме и сега ми едно тегаво... На обяд ще си го взема, дано не е имало големи драми! Praynig

# 616
Пепинка, много се развълнувах и аз от поста ти, да ви е живо и здраво малкото съкровище, още много сбъднати мечти ви пожелавам на теб и цялото ви семейство!   bouquet

Честит рожден ден на днешните малки, големи бонбони! да са живи и здрави и да растат много щастливи!   bouquet
Честит празник и на техните мами!   bouquet

мамо зайке, чудесни новини, повече никакви притеснения  Hug

зън, как сте, тамън си мислех, че нещо се губиш в последно време    Hug

какче, дано вики е от тези деца, които бързо се адаптират и се чувстват добре на градина  Hug

# 617
Честито бебе, Пепинка!  Grinning Как мина раждането?

Заек, до тук да са проблемите на Мишко!  Hug

Честит рожден ден на днешните рожденици!  newsm59 newsm67  bigdance2

Мен нещо ме наболява гърлото, тъпча се с Хомеожен да видим дали ще помогне.  Confused

# 618
  • ул. "Мечтание"
Да ви почерпя за здравето на мъжа ми, който днес е именник. Simple Smile

Ето ни с един в повече  Wink
Живи и здрави, щастливи и изтощени
Бебе Богомил се роди на 13.1.13. Вкъщи сме от вчера и Рая е супер развълнувана - плаче с него, иска да гушка, да го облича, гали го. Не мога да повярвам за 2 дена колко се е променила. Сега я виждам с други очи.
С всички емоции и болки още не знам как се чувствам - само знам, че съм сбъднала мечтата си.

Пепинка, честит ви Богомил! Да ви е жив, здрав, усмихнат и щастлив! Да има много радост в живота му!  Hug Hug Hug Hug

Честито и на всички рожденници и именници!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 619
Пепинка,честито!
Честит празник и на всички,имащи поводи!
На Кали снощи й се наду ръката с абоката и ходихме да го вадят.Днес отново слагаха,но ако ви кажа как я надупкаха...И двете и ръчички са сини от спукани вени и накрая й сложиха чак горе на сгъвката Sad

# 620
пепинка, страхотен пост! дай боже всекиму такава емоция!
да ви е жив и здрав малкият мъж и тук! страхотно име и страхотна дата! Simple Smile

нощни, жив и здрав и твоят мъж!

какче, какво стана с вико?

# 621
Да са живи и здрави днешните празнуващи и много късмет   bigdance2   bouquet

# 622
Здравейте! Да почерпя за малката госпожица
Честит рожден ден на асталните ни близнаци! Честит имен ден на всички именници!

# 623
  • София
Адис , тук съм Simple Smile, чета най-редовно, но нещо все не успявам да пиша. Не че нещо кой знае колко съм заета Simple Smile.

Зайка, много се радвам за хубавите новини при вас!

Какче, дано да мине леко първият ден! От опит все пак да кажа, че вторият е по-труден  Rolling Eyes, но пък след това започват да свикват полека  Peace

Бонбонлина, много неприятно това с абоката. Казаха ли ви да правите компреси с риванол? И на Ади й се беше подула ръчичката като бяхме в болница есента и така ни посъветваха.

Ние сме добре, Ади е на ясла, Бобо на училище. И аз се чудя лятото как ще се придвижваме с Ади. На дълги разстояния може би ще ползваме количката.

# 624
  • София
Мина първия учебен ден и оживяхме и двамата!  Mr. Green Като го взех беше със зачервени очи, учителката каза, че си е поплакал, но пък беше закусил и обядвал! Grinning После беше спокоен, каза че иска пак да ходи при децата, ама дали го мисли не знам. Mr. Green Подозирам, че наистина утре драмите ще са по-големи, ама няма как...

# 625
Пепинка, честита рожба! Много хубаво име! Много да ви радва, а Рая дано си впрегне енергията да се грижи за бебето.

Честит рожден ден на вчерашния рожденик Вико и на днешните рожденичета Ади, Вики и Боян!

Зайке, хайде повече да нямате дертове.

Бонболина, много неприятно това с абоката. Така ли не можаха да внимават повече.

Какче, дано нямате драми нито днес, нито никога.

Бубе, бързо възстановяване.

Нощни, честит ти именник.

Ние днес си направихме една чудна групова разходка Grinning

# 626
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ВИКИ, БОЯН и АДИ! Желая им здраве, щастливо детство и много късмет! Heart Eyes

Честит празник на всички именници! Нощни, да е жив и здрав ТМ!

Люба Hug Hug Hug, днес взех пратката, избрала си невероятна паста, БЛАГОДАРЯ ТИ за пореден път!

Бонболина Hug много съжалявам, че се е получило така. Милата душица, бързо да се оправи и да забрави тези неща!

Какче, дано всичко е наред с яслата и Вико да ходи с удоволствие! Hug

Буби, как сте? Митето как е, коликите мъчат ли го много? Сами се размина, с каката съм видяла голям зор и ги чаках и при Сами, но поне това ме подмина.

Бубе Hug

# 627
Пепинка,да ви е жив и здрав Божидар. Hug
Честити да са днешните рожденици!  bouquet

# 628
Еййй, един отговор цял ден го пиша...

Честит рожден ден на днешните ни рожденичета - Вики, Боян и Ади! Да са живи и здрави, усмихнати и щастливи деца!  newsm59

Мрм, Бебо, честит празник и на вас!   bouquet

Честит именник на Нощни! Да ти е жив и здрав!   bouquet

Честито и на всички останали, които днес имат повод в семействата!  Hug

Емили, добре сме Simple Smile Засега май и при нас положението е по-розово, отколкото със Зори, при нея беше ад! Дано така да се задържи, не смея още да се радвам...

Иначе аз се поразчеквам тези дни.  Mr. Green Снова като ракета между двамата, като беб на този етап е много по-лесен за гледане от каката. Няма озаптяване тези дни, много е ревлива и само ми прави номера, но предполагам, че се напасва на ситуацията, пък и издивява по цял ден вкъщи горката...  Tired Тези дни идваха майка ми и баба ми, и я поизведох малко на разходка, че времето беше супер. Навън ме слуша страшно много, няма по-добро дете. Но вкъщи...  ooooh!

Какче, успех на Вики с яслата!  Peace

Бонболина, оздравявайте вече, миличкото Кали...  Sad

# 629
  • sofia
Ех, Какче! Горчивата истина е, че утре няма да можете да се изнижете, защото Вики още отвън ще се сети къде го водите. Но, ще мине. Целувам те.

Емили  Heart Eyes , радвам се, че ти е харесала пастата, дано и Сами я одобри.

Общи условия

Активация на акаунт