Празниците идат вече,от подаръци затрупано е ЯНУАРСКОТО човече! (45)

• 40 038
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Мама Зайка,Елч страхотни новини Heart Eyes

# 601
  • Варна
Даа и аз видях сега Party Пепинка да ви е жив и здрав малкият мъж! Heart Eyes

ЧРД на Вики nbirthdayМного весели игри и все така борбен!
Момо зайке добре,че всичко е минало леко и мишока си е ОК.
Съвети с какво евентуално мога да намажа "ошарената" кожа след баня?Днес ни е 6-ти ден,но реших вече да изкъпя Преско,че яко се е запотил,а и си намаза косата с едно мое кремче за къдрици Crazy
В крайна сметка на 5-тия ден разбрах,че Преско кара ЕДРА шарка,а не дребна както ми беше предал  ММ след посещението на ЛЛ LaughingСума ти и време спорих с майка,че Варицела е дребна,а не едра шарка Mr. Green

# 602
Ето ни с един в повече  Wink
Живи и здрави, щастливи и изтощени
Бебе Богомил се роди на 13.1.13. Вкъщи сме от вчера и Рая е супер развълнувана - плаче с него, иска да гушка, да го облича, гали го. Не мога да повярвам за 2 дена колко се е променила. Сега я виждам с други очи.
С всички емоции и болки още не знам как се чувствам - само знам, че съм сбъднала мечтата си.

# 603
  • София
Пепинка, честито! Много се развълнувах като прочетох! Да жив и здрав и много щастлив малкият Богомил! Поздравляния за прекрасното име, което сте му избрали  Hug

# 604
Пепинка, разплака ме! Бъдете здрави!
Честит да ви е Богомил и много да ви радва с малката бандитка Рая  bouquet

# 605
  • sofia
Пепинка, бъдете здраво и щастливо семейство. Винаги показвайте един на друг колко се обичате.

Бубе, съжалявам.

# 606
честит рожден ден На Вики на Еления! Желая му много здраве! Весел празник!
пепинка честитооооооооооо Joy Да расте много здрав и много да ви радва малкия Богомил. А Райчето да е една прекрасна кака

# 607
  • В две тъмни очички
Пепинка, честито отново, миличка! Много радост да ви носи бебе Богомил, а кака Рая винаги да бъде така грижовна към него! Една сбъдната мечта - направо настръхвам от кеф! Честито отново!

Мама зай, на нас така ни поставиха диагнозата Атопичен дерматит , от врата директно. Бяхме на преглед във МВР болница. После Ети ме посъветва да посетя Д-р Ангелова, за което ще съм й благодарна цял живот ( Ети  Hug Heart Eyes). Тя направи един обстоен преглед тогава, може би гледа малката около 15 мин отгоре до долу с една лупа. В заключение заяви, че това не е Атопичен дерматит , а Себореен дерматит и лечението, което проведохме даде резултат почти веднага, за разлика от първото лечение , което от МВР болница ни бяха провели. Изключително доволна съм от д-р Ангелова. Сега отново ни прегледа много обстойно и отново ни насочи към лечение и към превантивни мерки. Единственото , което е гадно, че при нея се чака. Ако запишеш час - най-ранният е след около 2-3 седмици. Но децата не се записват с часове, те директно ходят и чакат. Тя взима 1 пациент със запазен час и после 1 дете без час. Така ги редува!

# 608

Пепинка, честит син! Да е жив и здрав малкия Богомил!
Бъдете винаги много щастливи всички!Радвам се за вас! Целувки!

Люба Hug, днес след работа видях, че имам покана за пратка. Утре ще отида до пощата! БЛАГОДАРЯ ти от сърце!  bouquet

# 609
Пепинкаа честито!
Хубави дати са си избрали твоите малчугани - 11.1.11, 13.1.13. Сега остава третото да е на 15.1.15 (не се лъжа, че искаше още едно, нали) Simple Smile

# 610
Пепинкооооооооооооооооооо, честитоооооо!!!!  Hug Hug Hug Hug

Маме Зай, супер новини  Hug

# 611
Пепинка, честито ти момченце!  Hug Да ви е жив и здрав малкия Богомил! Да сте здрави и щастливи цялото семейство, желая ви го от сърце!  Hug

Е, все пак познах за датата!  Wink Явно имам някакви заложби, защото налучках на Мишко на Зая датата...  Peace

Зая, много се радвам на добрите новини за Мишко!  Hug Да му цункаш петичките от мен!  Heart Eyes

Бубе, много кофти случка.  Sad Да ти се оправя бързо крачето и да нямаш повече контузии!  Hug

# 612
Пепиииии,честито щастие!Тази новина ме усмихна и не мога да спра сълзите си от радост!Нека малкият юнак расте здраво,усмихнато и спокойно дете!Да озарява като слънце дните на мама,татко и кака!Топли прегръдки от нас!
Зайче,радвам се за малък Мишко!
Бубеее,кофти случка....Бързо да се оправя глезенът и да влизаш в залата.И...дотук с инцидентите!

# 613
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ,АДИ И БОЯНЧО,МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ИМ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС МАМИ Hug

# 614
Пепинка честито - да ви е жив и здрав и много да ви радват. И ти бързо да се възстановиш  Hug  Heart Eyes   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт