Време е за Икеа! - Тема 16

• 76 426
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Благодаря Станислава, моето дете също е на 4г, ще ходим да пробва да легне, да видим кое му е удобно. Малкият е на 1г6м, така че ме устройва ако ги ползваме 4-5г., докато големия стане на 10г. И моята цел е да остане повече място за игра, иначе имам място и за по-големи легла. Освен това някак ми се струва, че ще им е по-уютно да спят в детски легълца, подходящи за възрастта им.

И аз се чудих дълго, но все пак реших да направя на детето типична детска стая за възрастта - с детско легло, с шкафове за играчки, малка масичка, малки столчета и т.н. Пък след време ще се ремонтира и преобзавежда, вече с бюро, голямо легло и други пак подходящи за възрастта мебели.
Инвестицията не е чак толкова голяма, струва си според мен за няколко години ползване и после подмяна.

# 136
Имаме Sniglar бебешко и детско, ние също сме сложили допълнителната предпазна рамка. Имаме и детско Hensvik, но в БГ сайта го няма, доста по-скъпо и красиво е, но не виждам да е по-качествено. Доволни сме от Sniglar, макар че ги купувахме от Гърция и Румъния и бяха още по-евтини преди около 2 години. Матраците обаче са правени по поръчка поради специфичните размери и са от български производители, не са от Икеа.

# 137
Стигнах до момента, в който етажерките у нас просто не стигат за всички книги.  Crazy Имам едно местенце за една етажерка, да е около метър висока. Понеже мебелите ни са дъбови, искам нещо дъбово и май само в ИКЕА намерих подходяща. Някой има ли ето тази да даде отзиви дали е стабилна? Мисля и вратички да взема, че да не събира прах ...

http://www.ikea.com/no/no/images/products/billy-bokhylle__19850_PE105153_S4.jpg

# 138
Такава етажерка (но в друг цвят) бях взела преди години за куклените домове на щерката.
Сега на нея държим детски книжки, но доста неприятно ме изненада още докато беше нова -
гърбът се оказа много паянтов ...
Но пък не знам ... може проблемът да си е изцяло в "нашия телевизор" - ако половинков зле се е справил с първоначалното заковаване, а и все пак невнимателни деца са я ползвали ... Но, общо взето, си е много тънка и нестабилна задната плоскост. Само за книги, може и да не е такъв проблем, обаче.  Peace

# 139
Аз се сдобих с този гардероб - http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/50158757/#
Трябваше ми нещо не много голямо за коридора, този ми върши идеална работа. Grinning
Но и неговият гръб е някакъв шперплат, който не е много стабилен. Добре, че гардеробът е подпрян на стената.
Някой може ли да ми каже колко струва в Бг същия гардероб? Не можах да го намеря в бг каталога.

# 140
http://www.ikea.com/ae/en/catalog/products/10207420/ 
Izma, при нас излиза 121 щатски долара.

# 141

Ама има и друг цвят, тук продават само тъмния Crossing Arms Този повече ми харесва Peace
Струва ми се малко скъпичък, затова питам за цената Simple Smile

# 142
Тоя гардероб при нас излиза към 264 лева http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/50158757/
Сравних цените с наличните шкафове от тази серия в България и разликите са малки. Та според мен горе-долу толкова би струвал и в България. И тук продават само тъмния.

Гарга шарена, то идеята на тая етажерка май е да се закрепи за стената по някакъв начин (като чета описанието). На мен ми трябва да държа книги и даже и без гръб ще ми върши работа стига останалото да е стабилно.

# 143
Бихте ли ми обяснили как точно правите поръчка през сайта на Икеа, понеже никъде не видях тази опция и колко излиза доставката до град зона 1?

# 144
Бихте ли ми обяснили как точно правите поръчка през сайта на Икеа, понеже никъде не видях тази опция и колко излиза доставката до град зона 1?

Сайтът е само информативен, пазарува се в магазина  Peace

Ако не си от София и нямаш възможност да отидеш в ИКЕА, мисля, че Еконт могат да ти купят и изпряатят желаните от теб стоки, някой беше писал за тази услуга, дано не бъркам  Thinking

# 145
Не съм от София. Моля пазарувалите чрез интернет да споделят инфо.

# 146
Не съм от София. Моля пазарувалите чрез интернет да споделят инфо.

Няма пазаруване чрез интернет, нали ти казах  Wink

# 147
Nazar Boncugu, аз съм от Стара Загора и използвах услугите на Еконт. Със смесено чувство съм. От гледна точка на бързина - ок. Поръчах ги в понеделник вечерта, в сряда бяха в къщи. Обаче сумата, която ми взеха няма нищо общо с първоначалната, която сми съобщиха по телефона. Купих едно легло и два матрака - 130 кг. По телефона ми казаха цена под 60 лв. Реално платих 91 лв.

# 148
  • Sofiq
Nazar Boncugu, аз съм от Стара Загора и използвах услугите на Еконт. Със смесено чувство съм. От гледна точка на бързина - ок. Поръчах ги в понеделник вечерта, в сряда бяха в къщи. Обаче сумата, която ми взеха няма нищо общо с първоначалната, която сми съобщиха по телефона. Купих едно легло и два матрака - 130 кг. По телефона ми казаха цена под 60 лв. Реално платих 91 лв.
Много им е скъпа тази услуга на Еконт. То дето се казва ако ти си беше намерила транспорт и да платиш за горивото, за да си ги разгледаш и вземеш на място - пак щеше толкова да ти легне.

# 149
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт