Време е за Икеа! - Тема 16

• 76 363
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Berlin
То и калъф ще трябва, може би?

# 661
  • София
А това как ви се струва:
http://prodavalnik.com/komplekt-gradinski-masa-peyka-i-stolove-i18942845
не го намирам в икеа  Thinking

# 662
  • ENGLAND
Благодаря ви  bouquet
А отзиви за качеството? Цената май е добра newsm78
Цената са писали, в Икеа е доста по-евтино, но е само рамка, матрака си върви заедно с креслото, при нас няма избор, по-специален е. Може и без калъф. Ние имаме, но дивана, не креслото, добро качество, макар, че не го използваме непрекъснато, в стаята за гости е. Гостите казват, че се спи удобно.

# 663
Ето го http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/90055696/
П.П.На българския сайт май още не са пуснали градинското обзавеждане Confused

# 664
  • софия
Но в магазина вече е подредено!  Heart Eyes
Днес прекарах два часа там. Еми не ми беше достатъчно. Утре планувам да цъфна там още с отварянето и сам самичка никой да не ми пречи (ни деца ни мъже), че имам доста да записвам и да внимавам- ще сглобявам кухня! Laughing

# 665
  • София
ха, чудесно, току що извадих новия каталог за градинското обзавеждане от пощата. Чудно! Ама я няма тази серия, от миналата година е. Купувай, цената е добра. Майка ми си купи само пейката и е много доволна.

# 666
Здравейте,

извинявам се за нахлуването в темата, но искам да ви попитам имате ли отзиви за кресло Pello. Изглежда ми подозрително евтино. Харесахме си едно бюро за компютър Micke и ми се струва, че едно кресло ще е удобно към бюрото. Спрях се на кресло Poang, но тогава видях Pello - то и се чудя добро ли ще е за тази цена?
Моля ви ако сте го виждали или ако имате такова в къщи да ми дадете отзиви.

Предварително ви благодаря!

# 667
  • ENGLAND
Не си спомням разликата между двете кресла, мисля, че основата на Поанга е цяло парче плат, а на другото кресло са преплетени ивици.
Ако вземаш креслото за бюрото, бюрото си е нормална височина  и креслото е много ниско за него. Имам и бюрото и Поанга, но на различни места, не едно до друго.

# 668
Благодаря за бързия отговор. Като взимаме бюрото явно на място ще се преценява какъв стол или кресло ще са подходящи.

# 669
        Новичко - 100 евро. Това - 150 лв, отделно транспорта.... Освен ако имаш човек в Казанлък...

# 670
  • софия
АААААААААААААААААААААААААА ще се изям  #Cussing out
Повече от 4 часа си играя на кухненската програма на Икеа, която меко казано ме побърка, ами и сега когато натиснах "списък с покупки" тъпата програма заби и от половин час си натискам wait, надявайки се а не ми отрепе страницата преди да съм си видяла резултата Ще умра! Честно!

# 671
Милата, стискам ти палци!
          Миналата година аз пък се захапах с проектирането на баня.... Накрая работа ми свършиха добрите моливче и гумичка  Laughing
          Дано да си късметлийка!

# 672
  • софия
Милата, стискам ти палци!
          Миналата година аз пък се захапах с проектирането на баня.... Накрая работа ми свършиха добрите моливче и гумичка  Laughing
          Дано да си късметлийка!
ами аз до преди да започна бях с моливче и гумичка, ама викам си айде- уж по-точно, уж по-лесно! таралянци......по-лесно. 100 часа нагласях, пфууууууу

Обаче ти си ми безкрайно драгоценна в момента- има на кой да се оплача ooooh!

# 673
  • софия
еми явно няма да е тази вечер ,опа- нощ! Най-вероятно няма да е и следващите 2-3 дни- докато им се отсърдя   Crossing Arms

Боже, момичета как се справяте - при положение, че на мен са ми на 5 минутки и вече си скубя косите, само си представям  ако трябваше от разстояние да ги поръчвам, че и да е без грешка схемата  ooooh!

# 674
Предстои ми оборудването на кухненски бокс и ще "сглобя" кухня от ИКЕА. Поне виртуално, защото чупките и кривините са доволно много, за да бъде трудна реализацията.  Ей така, за идеята, и от солидарност с теб, Амели, след ден-два и аз ще опитам.   Hug   /Едни младежи са се доказали пред мен в правенето на кухни, не мисля да им изневерявам!/

Общи условия

Активация на акаунт