Къде в Бургас (35)

• 71 306
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Честита нова година на всички.
Да попитам къде може да се намери мокет на прилична цена, който да не е едноцветен, да има някаква шарка Simple Smile Мерси предварително

# 76
За много години момичета, влизам с няколко бързи въпроса:

Знам че е обсъждана темата , но ми препоръчайте голям детски клуб, не става дума за парти с много деца, а просто за място където атракционите не са наблъскани в едно малко помещение, а някое където да има и повече място за тичане

В "Зорница", клубът, който е до 5D-киното е такъв според мен - има съоръжения за по-малки и по-големи деца и е по-широко, отколкото в другите, които съм виждала.
Освен него, има и един в "Изгрев". Намира се в кооперацията зад блока, който е срущу Велека. Автобус 211 минава покрай него. Не съм влизала в него, но отвън и той изглежда просторен.

# 77
За много години момичета  Grinning
Някои дърводелец, от който сте доволни да препоръчате и ако може тел. за връзка. Трябва ни за една корекция на шкаф, не е сложно, но си трябва майстор. Някак нямам доверие да търся от вестник, искам препоръчан, някой да му е видял работата.
И друго питане имам - преобразувател от 110 на 220 волта, т.е. от американски ток към български  Mr. Green къде да има?
Мокети има в Домко в "Славейков".

# 78
Детски носии има в магазина, който silve 55 спомена. Ние от там ще вземем, много са готини. Ще излезе около 110-120 лв с ризка.  Също така и на ул. Богориди има магазин за сувенири, там също продаваха носии, около 130-180лв.

За гайдата ще чакам ЛС. Иначе намерих в м-н на Богориди и в музикалния до операта, но цената не ме устройва.

# 79
  • Burgas
Зад училище ,,Братя Миладинови" има един детски клуб, май се казваше ,,Слънце" там е по просторно.

# 80
  • Бургас
ЧНГ  Hug

# 81
Здравейте, момичета! Честита нова година и от мен!

_Violina_ , за мокет може да погледнеш в магазина, които е след Бриколаж посока Меден Рудник. Там, където са 1000 бани и Мартинели ( сега Долче ..нещо.. си)

Смърфиела , преобразувател от 110 на 220 волта съм вземала от магазин Панда, който е на светофата на Новата поща до Райфайзенбанк. Ако имаш предвид накрайник например за лаптоп или фотоапарат.

twisted_smile , видях в предната тема, че си питала за огледало. Знам един стъклар в рибното пристанище. Ако ти е удобно мястото мога да ти обясня по-подробно. Имай предвид обаче, че ако вратите на гардероба са големи и плъзгащи и им се закачи огледало, много често провисват и плоскоста се изкривява. После ядове като започнат да се затягат вратите.  Peace

# 82
# 83
skica, да затова имах предвид, ама не съм писала  Embarassed Благодаря!
Сега ми остава да намеря дърводелец  newsm78

# 84
  • Бургас
  bouquet

# 85
За пръв път чувам за дом за стари хора в Черноморец, а не е да не познавам градчето  Rolling Eyes

Има от около 1 година може би.

# 86
Честита нова година! Много здраве и късмет на всички!

Моля да ми препоръчате добър невролог, че мъжът ми има някакви болежки и са му дали направление за такъв специалист.

# 87
Честита нова година! Много здраве и късмет на всички!

Моля да ми препоръчате добър невролог, че мъжът ми има някакви болежки и са му дали направление за такъв специалист.

д-р Весела Петкова.
има кабинети в М.рудник и в Зорница.

# 88
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз стъклар съм ползвала в Славейков, до 72-ри блок (нали това е розовия блок, да не се бъркам). Намира се накрая на блока посока уличката, на която е разположена "Първа инвестиционна банка".

От дърводелеца, който ми прави первазите не съм доволна, но съм доволна от фирмата за мебели, която ми прави спалнята и кухнята, наред с прилежащите шкафове. Не знам за какво става въпрос, но ако мислиш, че ще свърши работа - офиса е на улицата която тръгва от пожарната надолу към Москва. Разпознавам офиса по един червен диван, който се вижда през стъклото. Фирмата се казва "Мебел стил". Мога да ти дам и телефон на собственика на лични Simple Smile

# 89
  • Бургас
Къде в к-с "Славейков" мога да сменя цип на кожено яке?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт