Къде в Бургас (35)

• 71 311
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
От дърводелеца, който ми прави первазите не съм доволна, но съм доволна от фирмата за мебели, която ми прави спалнята и кухнята, наред с прилежащите шкафове. Не знам за какво става въпрос, но ако мислиш, че ще свърши работа - офиса е на улицата която тръгва от пожарната надолу към Москва. Разпознавам офиса по един червен диван, който се вижда през стъклото. Фирмата се казва "Мебел стил". Мога да ти дам и телефон на собственика на лични Simple Smile

Благодаря ТДИ, обаче става въпрос да се среже шкаф/секция на две и пак да се сложи страницата, както и да се смени вратичката с нова и нови панти. Фирма мисля, че няма да се навие. Затова търся дърводелец.  Flutter Wink

# 91
Къде в к-с "Славейков" мога да сменя цип на кожено яке?  newsm78
За Славейков не зная, но има една жена в "Изгрев", в 53 бл. /зад сприрката на Младост/ - тя е сменяла ципове на якетата на брат ми. Не зная в кой вход е, но ако те устройва там - утре мога да попитам.

# 92
  • Бургас
Сдобих се с карта за 50% намаление на услугите на СПА центъра на х-л "Приморец". Имате ли представа колко струва използването на СПА центъра и дали се плаща отделно за басейн, джакузи, сауна и пр. или таксата е една както в Балнео хотела в Поморие?

# 93
За Приморец се плаща 20лв през седмицата, за да ползваш всичко долу - басейн, джакузи, сауна, парна баня, солено езеро, релакс зона. През уикенда е 30лв.

# 94
  • Бургас
За Приморец се плаща 20лв през седмицата, за да ползваш всичко долу - басейн, джакузи, сауна, парна баня, солено езеро, релакс зона. През уикенда е 30лв.

Благодаря за инфото   bouquet
С картата ще ми излезе 10/15 лв, което е нищо.

# 95
  • Бургас
За Славейков не зная, но има една жена в "Изгрев", в 53 бл. /зад сприрката на Младост/ - тя е сменяла ципове на якетата на брат ми. Не зная в кой вход е, но ако те устройва там - утре мога да попитам.
Да,благодаря-устройва ме

# 96
Предложете ми подходящо място за рожден ден на 12 год. момче. Мислих за Караоке на 2 ет. на Кукления театър, ама там вече е банално......А сега видях и новия Караоке денс парти към Щуромания.....Има интересни варианти - Караоке, Тийн....чудя се просто за там....Някой има ли отзиви и впечатления от там... Дали ще се забавляват 12 годишни деца....незнам....и дали си струват паричките....

# 97
Предложете ми подходящо място за рожден ден на 12 год. момче. Мислих за Караоке на 2 ет. на Кукления театър, ама там вече е банално......А сега видях и новия Караоке денс парти към Щуромания.....Има интересни варианти - Караоке, Тийн....чудя се просто за там....Някой има ли отзиви и впечатления от там... Дали ще се забавляват 12 годишни деца....незнам....и дали си струват паричките....
9годишни се забавляваха,ама за 12г много ме съмнява  Thinking
Боулинг ,ако не сте пробвали е по-добър вариант!

# 98
Басейна на х-л България.

# 99
За 12г момче - боулинг Peace

# 100
  • Бургас
Къде продават такива подобни килими
http://www.bulmarket.com/images_p/images-1/4255_3577.JPG

# 101
Да,благодаря-устройва ме
Не можаха да ми кажат точно номера на входа, но като тръгнеш от подлеза на "Младост" в посока към к-с "Зорница", подминаваш двата магазина за дом. потреби, едно заведение и др.
Ателието е към края на дългата част на блока, преди да завиеш към "Пикадили". Дано обясних правилно  Simple Smile

# 102
tedka*, благодаря за отговора. Той мъжът ми докато му кажа име, отишъл в клиниката Маджуров и посетил невролога, който бил на смяна. Дано да си разбира от работата.

# 103

Нашият го взехме от Баумакс, но беше преди 2 години някъде. Подобен съм виждала и в Карпет Макс до Мосю Бриколаж

# 104
  • Burgas
Преди време на Домко в Славейков имаше.

Общи условия

Активация на акаунт