Къде в Бургас (35)

• 71 343
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Предложете ми подходящо място за рожден ден на 12 год. момче. Мислих за Караоке на 2 ет. на Кукления театър, ама там вече е банално......А сега видях и новия Караоке денс парти към Щуромания.....Има интересни варианти - Караоке, Тийн....чудя се просто за там....Някой има ли отзиви и впечатления от там... Дали ще се забавляват 12 годишни деца....незнам....и дали си струват паричките....
И аз мисля боулинг. Скоро минахме през това  Laughing

# 106
Къде има аптеки Марешки, освен на Фердинандова и до Трета поликлиника?

# 107
  • Бургас/Пз

На Гладстон  Peace

# 108
знаете ли счетоводител, който се занимава със селско стопанство? имам нужда от консултация...

# 109

На Гладстон  Peace

И в Зорница, старите кооперации от ляво на болницата.

# 110
  • Бургас
знаете ли счетоводител, който се занимава със селско стопанство? имам нужда от консултация...

Какво ще рече да се занимава със селско стопанство?

# 111
ani_d, EliMery благодаря ви  bouquet

# 112

Какво ще рече да се занимава със селско стопанство?
Който води счетоводството на Земеделски производители, може би. Аз познавам една счетоводителка, кантората й е в центъра до тройката .Ако те устройва мога да ти дам номера й.

# 113
  • София
Какво мислите за тортите на Маркрит? Имат сладкарница гледам на Гурко.

# 114

Не съм ги пробвала. Ще се радвам да споделиш мнение.

# 115
Предложете ми подходящо място за рожден ден на 12 год. момче. Мислих за Караоке на 2 ет. на Кукления театър, ама там вече е банално......А сега видях и новия Караоке денс парти към Щуромания.....Има интересни варианти - Караоке, Тийн....чудя се просто за там....Някой има ли отзиви и впечатления от там... Дали ще се забавляват 12 годишни деца....незнам....и дали си струват паричките....
И аз мисля боулинг. Скоро минахме през това  Laughing
там е хубаво и ние скоро празнувахме там...децата се забавляват с играта

Някой да е виждал къде продават ключодържатели с марка на кола...

# 116
Момичета имам такава тенджера под налягане като в тази обява, http://www.foroagrosfera.com/auction/detail.php?siteid=8385 но и се развали клапана, някой да знае къде има части за тях, ако изобщо вече някъде могат да се намерят, понеже питахме в магазина от който е купена преди десетина години, човека каза че едва ли ще намерим  newsm78

Помагайте че съм си доволна от тенджерката  Praynig

# 117
На мен ми харесват, но най-добре е да опиташ на място. Дано да са пресни, защото им ги носят от София.От няколко месеца е тази сладкарница на Гурко Peace

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 20:20 от Gianna

# 118
  • София
На мен ми харесват, но най-добре е да опиташ на място. Дано да са пресни, защото им ги носят от София.От няколко месеца е тази сладкарница на Гурко Peace

Ауу, от София идват чак, ще ги пробвам, нарочила съм ги. Ще споделя после Peace

# 119
Ами на сладкарница Неделя идват от София .Предната зима с големия сняг и блокирани пътища нямаше нищо във витрината им .

Общи условия

Активация на акаунт