Къде в Бургас (35)

• 71 298
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
Къде в Бургас има столове за трапезария на нормални цени?

А, какво е нормална цена за теб?

# 61
  • София

След лудо обикаляне, нашите ги взехме от Айко - 66 лв. за брой, в брошура излизат по 60 лв. Бежова екокожа целите, дървени крака венге.

# 62

След лудо обикаляне, нашите ги взехме от Айко - 66 лв. за брой, в брошура излизат по 60 лв. Бежова екокожа целите, дървени крака венге.

Тази еко кожа така хубаво се забоядисва от дънки, че няма чистене. Трябва мн да се внимава със столовете, че не знам как ги правят, ама след няколко месеца започват да се клатят.

# 63
Столове има в м-н Зона

# 64
  • у нас
за столове може да провериш и в Даниста  Peace

# 65
Честита Нова Година!!! Много здраве и повече поводи за усмивки през новата година!

Откъде в Бургас мога да закупя професионална гайда? Също така искам да закупя и калпак  Mr. Green

# 66
  • Бургас
Здравейте, къде продават гумени уплътнения за пералня (маншон за врата на пералня Whirlpool 6100)

# 67
  • Бургас
а дали някъде продават кошничка за съдомиялна- тази за вилиците и лъжиците

# 68
Здравейте, къде продават гумени уплътнения за пералня (маншон за врата на пералня Whirlpool 6100)

Фирма Апогей 91, големият бял блок на ул. Фердинандова. Пресечката на пазара е в дясно, той е в ляво.

# 69
  • Бургас
За много години, момичета  bouquet

Има ли някъде в Бургас бебешки народни носии?

# 70
Честита Нова Година!!! Много здраве и повече поводи за усмивки през новата година!

Откъде в Бургас мога да закупя професионална гайда? Също така искам да закупя и калпак  Mr. Green
уличката на Атагена не съм сигурна но май беше Странджа има магазин за народни носии
до тях мебели 2 ра употреба Laughing

# 71

уличката на Атагена не съм сигурна но май беше Странджа има магазин за народни носии
до тях мебели 2 ра употреба Laughing

Сетих се къде е Simple Smile Ще мина да проверя. Предполагам там няма гайди, само носии  newsm78
Аз съм поръчала да говорят с няколко майстора в Смолян, но все пак се надявам и в Бургас някъде да има.

# 72
  • Бургас
В кои магазини има лак за нокти calvin klein?

За гайдата - ще ти пиша утре телефон на гайдар от Бургас, чрез който поръчахме на някакъв майстор от околните села

# 73
За много години момичета, влизам с няколко бързи въпроса:

Знам че е обсъждана темата , но ми препоръчайте голям детски клуб, не става дума за парти с много деца, а просто за място където атракционите не са наблъскани в едно малко помещение, а някое където да има и повече място за тичане

Къде в Бургас има гаранционен сервиз на уреди Elite ?

Провеждат ли се някъде уроци по китара с малки деца, става въпрос за дете на 5 години?

Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet

# 74
Аз искам само един въпрос да питам - магазин за осветителни тела около Александровска? Благодаря предварително.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт