Къде в Бургас (35)

• 71 801
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
То и със заведенията в Бургас стана като с докторите- и на най-хвалените все нещо им куца.
За хранене аз вече не рискувам, ходя само на Ретуш.
За пиано-бар добри отзиви от няколко места имам за Приморец, но аз още не съм се наканила да го посетя.
Може да погледнеш и тук.

# 346
  • Варна
Bеса, много благодаря!   bouquet Как не съм я намерила тази тема! Хем търсих...
Отворих сайта на Ретуш и много ми хареса, благодаря за препоръката! Ще го посетя като дойда в града. (сега не питам за мен)
Междувременно моите хора  са се озовали в Bar&Dinner Fiesta на плажа и ще хапват там.
Сега се търси бар за след вечеря!:))) И те са получили препоръка за Приморец, най-вероятно това ще е избора.

# 347
  • Бургас
Здравейте!Къде из града има парти артикули за детски рожден ден, които да не са безбожно скъпи?Балони съм купувала досега от Левчетата, но доста се пукат.Искам да взема маски за дечицата, свирки, по-интересни балони, нещо такова.

Хайде де, едва ли никой от вас не прави парти у дома за децата и не купувам такива неща  Simple Smile

# 348
  • Варна
Здравейте!Къде из града има парти артикули за детски рожден ден, които да не са безбожно скъпи?Балони съм купувала досега от Левчетата, но доста се пукат.Искам да взема маски за дечицата, свирки, по-интересни балони, нещо такова.

Хайде де, едва ли никой от вас не прави парти у дома за децата и не купувам такива неща  Simple Smile
Така и така се включих в темата, ще се радвам да съм полезна и аз на някого - богато разнообразие на парти артикули на прилични цени има в Джъмбо. Стига да не ви е много далеко и това да е проблем. Успех в търсенето и щастливи детски очички!

# 349
  • Бургас
От къде мога да купя кукла Winx Bloom /с червената коса  Mr. Green/? И на какви цени е горе-долу?

# 350
  • Burgas
От къде мога да купя кукла Winx Bloom /с червената коса  Mr. Green/? И на какви цени е горе-долу?
Преди 2г купихме от Кауфланд около 20лв струваше, на Хиполенд също ги има, но там са по скъпи.

# 351

Хайде де, едва ли никой от вас не прави парти у дома за децата и не купувам такива неща  Simple Smile
Сещам се за магазин на ул. Страхил /виж го на картата къде е/
http://www.bgmaps.com/map/burgas
Сигурно е обсъждано, но има ли автобус, който спира на Джъмбо Blush

# 352
  • Бургас
Здравейте
Моля да ме насочите къде в Бургас мога да се запиша на курс по йога за начинаещи? Искам да тренирам, а не да ми говорят разни неща за спокойствието  Outta Joint  Laughing

Моя приятелка ходи в Хридая вече 3ти месец, което значи, че е доволна. Разказвала ми е, че последните 5 мин медитирали, а тя си мислила нейни си работи.  Grinning
В Пюр Фитнес в Галерия Мол също има за начинаещи. Мислила съм да пробвам и аз, но не мога да се организирам толкова рано сутрин- там е 3 пъти в седмицата от 7.30 сутринта.  Confused

Шоколадово бонбонче, парти артикули купувам от Джъмбо и Карфур.
Gianna, пред Джъмбо съм виждала спирка, почти съм сигурна, че е на номер 30.
http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=343. Най-добре им звънни да ги попиташ.  Peace

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 08:28 от LaDiDa

# 353
някой има ли представа къде можем да поръчаме параван за баня с врата. В Баня стил ни искат 800 лв и ми се иска нещо на по - сносна цена да намеря.

Във Вип Пласт. Тези дни ходих да гледам щори и видях, че има една отделна стая с изложени кабини. http://www.vip-plast.com/%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0 … D0%B8%D0%BD%D0%B8
Промоцията им е че ако платиш цялата сума когато поръчваш, правят 10% отстъпка. Не знам каква цена ще излезе, но за сранение - за щорите, които искам ми казаха 300 лв, на друго място ми искат 500лв. Пиши после за цената ако решиш да ходиш, че и нас ни чака това.  Peace
Мерси за инфото. Ще се ходи да се пита ( и щори също ще трябват ) и ще пиша  Peace

# 354
 LaDiDa благодаря  bouquet
Четох, че трябва да отида с автобус до Банево и след това /от Банево към Бургас/ да сляза на спирката от страната на Джъмбо Rolling EyesНо явно няма др вариянт с градски транспорт

# 355
  • София
Подкрепям мненията за р-т Ретуш по-горе - страхотно е!

А сега да кажа за тортите на Маркрит - вчера имах РД и в петък купих малка еклерова торта с баварски крем и боровинки - Няма такава вкусотия!!!! Просто сме очаровани и ние, и гостите - по 2-3 парчета си хапнахме. Няма изкуствени гадни сметани, лека, свежа, ненатрапчива торта. Цената за 8 парчета беше 20,90 лв. - за мен са в ценовата категория на Неделя, но в пъти по-вкусна. Тук в Бургас зареждат всеки понеделник и четвъртък - аз я купих в петък, със сигурност беше доставена в четвъртък, беше изключително прясна, както ми каза и продавачката.

Да ме прощавате - ама Захарото много захар ще трябва да изяде, за да ги настигне. Wink За другите в града няма да коментирам. Със сигурност ще пробваме и други тяхни тортички. Нямах възможност да разгледам витрината, защото мигах на аварийни, но момичето ми показа и еклерова с ягоди, обаче нямаше цяла, а само на парчета.

# 356
mamasvetla, къде ги продават тези торти?

# 357
На ул. Гурко след пресечката с А. Златаров в посока Пантеона

# 358
  • София
На ул. Гурко след пресечката с А. Златаров в посока Пантеона

Точно така. Peace

# 359
Благодаря и на двете! Ще ги пробваме.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт