Дядо Коледа да знай, че за нас ще идва пак през МАЙ!

• 28 765
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ние козирозите /поне голяма част от нас  Sunglasses/, нали сме нежни и чувствителни души в обвивка на темерути /през по-голяма част от времето и пред повечето хора/
Така си е  Blush
 Ние наскоро това обсъждахме във фб- колко млади се чувстваме, а и колко по-млади изглеждаме  Sunglasses Аз за 13-годишна не успях да мина, но djuliani  я взеха за 17г.  Grinning Мерси за напомнянето за лигавниците, на мен само няколко неща ми останаха да взема, но за лигавчета бях забравила  Crazy И похапни сладко-сладко, да почерпиш бебка с торта  Wink

Аз да се похваля, че вече усетих ритници от бебка. Не бях много сигурна дали е това, но вече се уедих. Разхожда се из корема ми, но засега най-вече ме рита от дясната страна, особено когато съм обърната надясно. Милото си сложи ръката и като усети, се разля в усмивка. Никога няма да забравя тази грееща физиономия Simple Smile
Heart Eyes  Неописуеми моменти....

# 646
  • София
Buena esperanza, исках да те питам, като говорихте за секциото, при теб, при положение, че толкова неща ще правят с пълна упойка ли ще бъде или със спинална /нали така се казва Thinking/?
Коя е за предпочитане от медицинска гледна точка?
На мен ми се иска да не съм с пълна, оня ден питах лекарката, тя ми каза, че както си избера, така.
Със спинална ще съм,няма смисъл от пълна.Реално ревизията и миомата се правят много бързо и не удължават процеса на раждане,а и дори да беше така,със спинална упойка може доста време да се обезболява.Секциото,ако няма усложнения,със шиене и всичко,е около 45-50 мин най-много.Аз не искам пълна упойка в никакаъв случай,искам да съм си в съзнаие,а и после ще съм пушка Peace

# 647
  • София
Бре колко набори тук  Hug
Мон, честит рожден ден ! Жива, здрава, обградена с добри приятели и много щастливи мигове с любимите ти хора!
Бруха - Честит празник! Всичко най-най...
Ани, да ви е честита годишнината. Още много по 5 да се обичате и подкрепяте.
Аня и тук да ти честия имения ден   bouquet
Борил, бързо да оздравявате с малкия разбойник.
Аз по корем не спя много одавна вече. Не се чувствам добре, прилошава ми и на бебса явно не му е добре. Само настрани спя.
Добре дошла, Ася! Има си значение все пак коя подред бременност ти е, в коя седмица си и т.н.

# 648
А случайно да има мами от Пловдив-Кичука или такива, ходещи при д-р Ямаков  Simple Smile? Hug
Аз съм +8-9 кг. вече  Embarassed...
Хубав и безкиселинен ден на всички! Hug Hug Hug
Здрасти, чета ви отдавна,  но все не остава време да пиша  Embarassed 
fanagoria аз не съм от Кичука. но ходя при д-р Ямаков Simple Smile

# 649
  • Бургас
Crazy И похапни сладко-сладко, да почерпиш бебка с торта  Wink

Ще похапна аз, то от много сладко са тия 6-7кила  Mr. Green Обаче, поне за мен, се оказва вярно, че ако бебето е момиче ти се яде повече сладко... може и бабешки глупости да са, обаче фактите са такива - през последните 6 месеца съм изяла повече сладко, отколкото през последните 10години, без майтап и без да преувеличавам. Аз сладко иначе хич не обичам и не ме съблазнява. На хубава салата, месце /само да не е мазно/, пийване, пушене  Mr. Green трудно устоявам, ама сладко не ме блазни хич. А сега само кексове, шоколади, кифли, кроасани и подобни гадости ми се ядат  Crazy
Даже като се замисля, пак не е толкова зле, с килограмите сладко, които съм изяла в последно време, можеше и повече да са качените кила  Mr. Green

Buena esperanza, да, и аз искам да съм в съзнание Mr. Green Много майки чета предпочитат пълната, което много ме изумява. Аз искам да не проспивам този момент и да съм с акъла си през цялото време. Това ми е основният мотив да избера този вид упойка. Мисълта, че ще ме приспят и няма да знам какво се случва ме ужасява  Crazy

Felicity*, мерси  Hug

И аз спя на една страна, ама аз и по принцип така си спя  Mr. Green Знам, че за бременните е добре да се спи на лявата страна, аз не винаги го спазвам.

# 650
 Добре дошли на новите момичета   bouquet Който иска да бъде записан на първа страница или да му се сложи щъркелче, да ми пише на л.с.  Simple Smile
 Оперирали са ме с лумбална упойка и нямаше нищо страшно. Аз понеже съм нервна натура, не мога да стоя на едно място и все си мислех, че ще мръдна докато ми я слагат Rolling Eyes Обаче всичко мина леко. Проблемът ми беше, че за да направя добро впечатление на готиния лекар (хлапашки акъл) като ме питаха за килограмите ми- излъгах  Blush Та 15 мин. след края на операцията упойката започна да ме пуска и беше....купон  Mr. Green Жените, които бяха с мен в стая, ги оперираха с пълна упойка и излизането от нея беше доста трудно  Peace Ако по някаква причина ми се наложи секцио, бих предпочела да съм будна, за да чуя и видя първите мигове на детето си Simple Smile
 Мон, аз толкова обичам сладко, че явно наистина трябва да поработим за момче- поне едни девет месеца да не съм обсебена от мисли за сладкиши  Mr. Green

# 651
първа бременност ми е но съм вече 20 седмица......  Cry

# 652
baloni Честито на всички празнуващи  baloni smile3525
Пожелавам ви много здраве, леко бременеене , леко раждане и най-вече здрави и прекрасни бебета!

# 653
  • София
първа бременност ми е но съм вече 20 седмица......  Cry
Спокойно,има още време да го усетиш,аз почнах когато влязох в 19г.с,но има мами,които го усетиха в 22-23г.с. Peaceне се тревожи Hug

# 654
Ася, не се притеснявай, аз съм в почти 23-та седмица и още е съм усетила бебчо .Така че няма място за притеснние.Белле преди време беше дала пример със сетра си, която в 7-мия месец усетила бебето.
Аз искам да споделя, че май нещо ми се обриват краката отяво и отдясно високо горе.Първо реших, че са стрии, защото ми бяха точно върху тези, които отдавна си имам , но като се загледах се оказа че са пъпчици.Май май и на корема има.Явно е от олиото на ниевеа , което ползвам последните няколко дни.Лично аз си нямам мн вяра на нивеа, ама реших да пробва, та ето го резултатът.Спирам мазането и в понеделник ще питам доки дали е от него, за сега ще маза само корема с едно масло на саносан, специално за нашите пораснали коремчета Hug Hug Hug
Сега съм се разнеила и искам да споделя на всички мамаи, които пишете тук, че мн мн ама наистина много ми е приятно да Ви чета и да споделям с вас.Напвао Ви чувствам страшно  близки, всичките Hug
Борил, надявам се скоро да се оправите с малкия и да е заради студеното време тези дни, пиийте повече чайчета и на топло в леглото с книжка или хубав филм .
Аз чакам живот и здраве да родя и после пак да почна да си гледам така любимите филми на ужасите, които винаги са ме забавлявали и никога плашеле, но откакто си имам мъничкото човече в корема, не ми действат мн добре.Явно бебчо не ги харесва и съм ги спряла Simple Smile

# 655
Честито на всички празнуващи!!! Simple Smile Пожелавам ви много много здраве, щастие, късмет, любов, лека бременност до края и здрави и усмихнати бебчета месец Май.  Hug  bouquet Simple Smile

# 656
сега се прибирам и не можах да си намеря подарък от ММ,бях го харесала,но май обърках моловете  Crazy бременна какво да се направи
мон-напълно точно определение за КОЗИРОЗИТЕ темерути сме ,но сме добрички по душа и то много ,външното впечатление винаги за нас е грешно,после много ни заобичват  Heart Eyes
аз съм решила ако нямам противопоказания да раждам нормално/като за първо раждане не знам какво ме чака  Rolling Eyes/,с уговорката ако се запъни да минем на секцио,но не искам пълна упойка искам да го видя бебо още от началото.....
БЛАГОДАРЯ за хубавите пожелания докоснах те ми сърцето  newsm76
аз не ям сладко,не пия газирано но качвам кг като за световно и много се дразня разни роднини като ме съветват да съм ги намалила...иди им обяснавай ,че си е до натура.....а аз горката дори се ограничавам от към основното хапване...какво повече да им обяснявам  Cry

# 657
Здравейте бременелки  Hug
минавам и тук да поздравя всички, които имат повод днес да празнуват (няма да изреждам по именно за да не пропусна някой,че сте мнооооого  Party ) бъдете много здрави,много обичани и горди мамчета през май на най-хубавите бебенца.

# 658
Мон, а защо за бременните е добре да се спи на лявата страна? На мен така ми е по-удобно, но си мисля, нали отляво е сърцето - не се ли притиска? Като се сетя и все се извъртам надясно.

# 659
И на мен ми стана интересно, защо е добре да се спи наляво. Аз като легна на лявата страна сърцето ми направо ще се побърка, започвам да се задушавам и ми изтръпва лявата ръка. Просто голяма мъка е, а наляво ми е най-удобно. И сега само надясно и от време на време по гръб, ама трудно се издържа, сутрин като стана и съм схваната.

Общи условия

Активация на акаунт