Мебели La Casa- Варна, мнения?

• 2 593
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте дами,
Със съпругът ми обикаляме вече няколко фирми за изработка на кухня по поръчка. Някой има ли впечатления от качеството на италианските кухни в La Casa- Варна?
И може ли да ни насочите към някоя добра фирма с качествени кухни и добри проектанти.
До момента сме се обърнали към услугите на Никора, Аквацентър, Мебелната палата Лазур.

# 1
  • varna
В Ла каза работят много скъпо,разликата в цените от други места е с над 1000 лева  и повече.Ние сме много доволни от Мебелна палата''Лазур" . Качеството и цените им са добри.

# 2
Работата е там, че на нас ни дадоха едни цени.... Където и да отидем цената е около 6 000 лв. за кухня стъпка на стъпка.
В Лазур цената за проект, нахвърлян "на колянце" беше 4600 лв. Ама много несериозно отношение и една проектантка-продавачка дето едва ли не ми се караше за това, че искам кухня.
Не мисля да ходя пак там.
А си мисля, че ако тия в La Casa ми направят цена пак около 6 хиляди, е по-добре от тях да си поръчам, от колкото в някакви фирмички дето качеството на мебелите е лошо. Направи ми впечатление, че материалите и кухните в La Casa са просто 5 нива над това, което е в останалите магазини. А отношението е много професионално.
Ако имате съвети за други фирми, моля споделете. Някак си не ми се дават толкова пари за малката ни кухня.

# 3
  • Варна
Здравей, за кухните не знам, но мога да ти кажа, че нямам забележки за спалнята, която си купихме от тях. Наистина струваше доста пари, но изобщо не съжалявам. Всичко си дойде в срок и монтажът беше много чист. Все казвам, че като дойде време да се местим в по-голям апартамент, най-много ще ми липсва спалнята  Grinning Моите впечатления са от преди 2 години, надявам се, че нищо не се е променило. Успех в избора!

# 4
На мен това, което ми прави впечатление е, че материалите при италианските кухни и българските нямат НИЩО общо. Уж един и същи материал, уж едно и също покритие, а коренна разлика на вид и допир. И при едните и при другите са МДФ, а качеството е наистина балкан разлика  newsm78
Още не съм получила цена за италианска кухня, но предполагам че и там ще има балкан разлика с българските цени  Tired

Общи условия

Активация на акаунт