Ако не закусвате сутрин, прилошава ли ви?

• 37 168
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Сутрин ми прилошава от глад, само ако съм прекалила с алкохола вечерта.
Ей тая работа хич не я разбирам. Що пиеш, като знаеш, че после ще ги е гадно?!

Това човекът е мощна самоунищожителна сила.

# 166
  • New Zealand

Това човекът е мощна самоунищожителна сила.
Понякога на нормалните хора им се случва. Не казвам, че е практика, но се случва Peace

# 167
  • Linz
Мъжа ми редовно ми изнася проповеди на тази тема Tired Ами пия щото ми е гот да пия, за после се мисли после. Хората са измислили хапчета, кисело мляко, кисело зеле... И като съм гладна ям, за после има кардио уреди Mr. Green

# 168
Е хайде де, R&S, алкохолът не е храна. Храната е жизнено необходима и има за цел да поддържа организма ти. А алкохолът какво поддържа? Настроението ти? Ами че това дали си радостна или скльофкана зависи единствено от теб!

Нито кардио тренировките са хапчета. Хапчето го глътваш, химията му въздейства върху клетките на тялото ти (често със странични ефекти) и 10-тина минути по-късно не изпитваш болка. Което не значи, че тя не е все още там. Просто невроните ти не я предават коректно към мозъка.

Една прилична кардио тренировка (която обикновено дори не изисква уреди) продължава поне 15-20 мин, през които полагаш усилия. Те на свой ред водят до укрепване на тялото ти, до изграждане и поддържане на здрави мускули и форма.

# 169
  • Linz
Така е, но понякога човек има нужда да направи и нещо не чак толкова здравословно като да обърне няколко чашки. Включих се, защото ми е още съвсем прясно как на Нова година мъжа ми ми броеше глътките. Е, да, после е кофти, но все пак не се случва всеки ден. Просто думата "самоунищожение" не ми се връзва.

# 170
  • out of space
Ооооо ако на мъжа ми му хрумне да ми брои глътките....на такъв елен ще се направя, че другия път сам ще ми налива.

На въпроса: не, не ми прилошава. Закусвам само и единствено ако съм на Оу инклузив  Laughing

# 171
Същата работа. Случвало ми се е да ми бият шамари, за да се освестя след такива пропуснати закуски... 

# 172
Ламби, рязката дехидратация също може да доведе до пропадък, както беше при Хилари Клинтън наскоро. Тя даже получи комоцио и съсирек в мозъка. От единия стомашен вирус...

# 173
Фея, на мен също ми прилошава след алкохолна нощ, но то е само от глад..)
И веднага се оправям когато "закуся" хубаво шкембе напр..
При условия, че запоят ми е донесъл положителни емоции в продължение на часове - защо да се лишавам от него?

П.С - абсолютно съм наясно за вредите му, но като ги съпоставя с иначе огромният стрес, напрежение и тн..не съм сигурна кое повече ми вреди..Wink

# 174

[/quote]Хехе. За семейството на брат ми например това е универсално лекарство- притеснен си- я малко ракийка, нервен си- я малко, тъпо ти е - също (не се напиват обаче)и той така казва- по-добре това отколкото антидепресанти и успокоителни.И аз си викам:какво пък - те не се напиват, а пийват за отпускане. Да, по-добре е без нищо, но като не става понякога.
Всеки си намира начина- кой със спорт, кой с лекарства, кой с ракийка, кой със шиене на гоблени.
И не ми казвайте, че в никакъв случай не бива да се пие алкохол или  лекарства,  не казвайте голяма дума , че всичко е възможно и нищо не е сигурно на 100% - кой в каква ситуация може да изпадне и в  какви обстоятелства.
И да не ме разберете погрешно-против съм пиянските запои. Разбирам пийването така newsm24
 НЕ  ТАКА Animal Pig Drunk Laughing

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 14:14 от Amantes de la siesta!

# 175
  • Linz
Лошо става, ако ти прилошава сутрин докато не пийнеш ракийка Laughing

# 176
Лошо става, ако ти прилошава сутрин докато не пийнеш ракийка Laughing

Simple Smile

# 177
Винаги закусвам сутрин - закуската представлява едно кафе и няколко цигари  kaffeetrmker_2

# 178
Ламби, рязката дехидратация също може да доведе до пропадък, както беше при Хилари Клинтън наскоро. Тя даже получи комоцио и съсирек в мозъка. От единия стомашен вирус...

Извинявам се, не съм чела всички коментари, особено последните. Май стана ясно, че ми е станало лошо заради пиене... (не,че никога не ми е де Mr. Green) Laughing А едната проста, пропусната закуска имах предвид само Grinning

# 179
Мис Марпъл винаги мисли най-лошото... Wink

Общи условия

Активация на акаунт