БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 952 369
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 620
Д-р Дойчиновски - Вита
Д-р Славкова- Св.Лазар
При наличие на поне 3 рискови фактора за секцио, родих естествено ( дискова херния, диоптър, разширени вени).
Успех!

# 1 621
Здравейте, можете ли да ми дадете мнение за бариатрична операция? Има ли добри специалисти в София? Четох, че Геро си е правил операцията в София при доцент Гроздев, но ми е интересно дали има хора с опит тук които могат да ме посъветват нещо.

# 1 622
  • София
Здравейте,
в болница Надежда активно прокламират естественото раждане, но ако не сте следили бременност, не съм сигурна дали ще може.
Олга Дукат вижте

Здравейте, имам нужда от препоръки за АГ-та в София, които насърчават естественото раждане и от които сте доволни. Ще раждам юли месец и още не съм се насочила къде. Благодаря!

# 1 623
  • София
Здравейте, имам нужда от препоръки за АГ-та в София, които насърчават естественото раждане и от които сте доволни. Ще раждам юли месец и още не съм се насочила къде. Благодаря!

В Майчин дом 10 от 9 жени си раждат нормално, а другата една по медицински причини (например).
Олга Дукат няма да препоръчам аз, но вижте акушерски кабинет Зебрите.

# 1 624
  • Sofia
Търся препоръка за очен лекар, който да работи с деца, че моята няма часове в близките месеци

Славена Стойкова болница Лозенец

# 1 625
Здравейте, някой знае ли, дали Френгов още работи в Транспортна болница?

# 1 626
  • Пловдив
Търся препоръка за ревматолог от ДКЦ на Св.Иван Рилски относно болест на Бехтерев.
Благодаря!

# 1 627
  • София
Интересувам се за мнение за детски ендокринолог. В момента сме при д-р Средкова и имам и досег с проф. Мая Константинова. Търся още едно мнение поне!

# 1 628
Интересувам се за мнение за детски ендокринолог. В момента сме при д-р Средкова и имам и досег с проф. Мая Константинова. Търся още едно мнение поне!
Доц. Савова - мед. център Сара в Центъра

# 1 629
А някой правил ли е Колоноскопия при Д-р Иван Тишков ? Доволни ли сте ?

# 1 630
  • На брега на реката
Преди време, беше споделено в темата за млада лекарка - Мамолог или Образна диагностика.
Пациентката беше възхитена от вниманието и компетентността на тази млада специалистка.
Мислех, че съм запазила мнението, но за жалост не го откривам.
През телефон, също не мога да открия.л с търсачката.
Моля, ако някой го е запазил или потребителката се разпознае, да сподели отново.

# 1 631
Имам нужда от добър нефролог за пациент в стационара в Смолян, за консултация.
Бихте ли препоръчали име?

# 1 632
  • Пловдив
Здравейте!

Търся добър съдов хирург , нужно ми е  второ мнение и евентуално разчитане повторно на скенер с контраст. Поставената диагноза е болест на Бюргер, много рядко заболяване  и се оказа, че няма към кого да се насочим/ за град Пловдив/ и тук има специалисти добри, но лекарите при които сме били, почти не са се сблъсквали с него.

Затова моля за Вашето мнение и насоки. Ако някой от Вас е имал сблъсък с тази болест и има опит, много бих се радвала да сподели. Може и на лично съобщение.

# 1 633
Здравейте!
Може ли да препоръчате неврохирург. Става въпрос за стеноза и миелопатия на ниво C5-C6. Ако знаете и някой, който не насочва директно към операция, а има и друг вариант за лечение ще съм ви благодарна.

Здравейте, успяхте ли да намерите адекватен лекар за тази диагноза ? Имам проблеми с шийните прешлени и търся консултация със специалист неврохирург?

# 1 634
Здравейте, търся добър уролог, София. Ще се радвам да споделите, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт