БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 952 212
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 635
Проф. Калоян Давидов, Софиямед.

# 1 636
Здравейте, търся добър уролог, София. Ще се радвам да споделите, благодаря

Здравейте,

препоръчвам Ви доктор Катина Стойчева - безкрайно съм благодарна за грижата и вниманието!  Има профил в СУПЕРДОК, работи в Правителствена болница. Безупречен специалист с голямо сърце!!

# 1 637
А може ли да препоръчате нефролог, който да се опита за разбере откъде идва кръв в урината? Отзиви за д-р Рушидова от Вита?

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 08:26 от Барбалена

# 1 638
А може ли да препоръчате нефролог, който да се опита за разбере откъде идва кръв в урината? Отзиви за д-р Рушидова от Вита?
Мога да препоръчам д-р Мариана Александрова - Драгиева. Явно скоро си е добавила и второто име. Аз я знам само като Александрова. Работи като Началник отделение в болницата в Своге. До миналата година идваше и по софийски болници на кабинет. Ако не намериш някъде в нета контакти, пиши ми, аз ще потърся... ако решите при нея.

Скрит текст:

# 1 639
Бихте ли ми препоръчали добър имунолог в София?

# 1 640
Бихте ли ми препоръчали добър имунолог в София?

Здравейте с две ръце препоръчва професор Балтаджиева от болница Надежда.

# 1 641
  • Бургас
Здравейте, не съм от София.
Моля, препоръчайте ми борница и лекар за лапароскопска операция на миома. Ако има някоя частна модерна болница още по-добре. Парите нямат значение. Зная, че лъскавата обстановка не е гаранция за професионализъм, но съм от Бургас и тук условията в болниците са потресаващи.

# 1 642
За София мога да препоръчам Доц. Карагьозов във Вита, както и д-р Димитров - Св.Лазар

# 1 643
  • София
Доц. Карагьозов във Вита.

# 1 644
Медицински лица от София ходят да се оперират тук:
https://www.svmarina.com/bg/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BA … D0%B3%D0%B8%D1%8F

# 1 645
  • Бургас
А всъщност като споменахте Плевен, гледам че там предлагат HIFU терапия. Някой плавил ли си е такава?

# 1 646
  • София
По-скоро тия в София препоръчват да не се ходи в Света Марина 😁

# 1 647
Аз говоря от личен опит. Не водя статистика.

# 1 648
  • Бургас
По-скоро тия в София препоръчват да не се ходи в Света Марина 😁

Защо?

# 1 649
  • София
Защото няма добри отзиви нито за лекарите нито за болницата. Мен буквално Софийски лекар ми се смя и ми се чуди защо съм ходила там и ме извика да се посмее и на диагнозата, която беше грешна!

Общи условия

Активация на акаунт