БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 952 132
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, някой знае ли приемното време на д-р Катя Стоянова, педиатър в поликлиниката на Майчин дом, в София?

# 466
  • София
Здравейте,

Ще може ли някой да ми препоръча добър гинеколог за профилактичен преглед в София 14 ДКЦ или МЦ "Кузма и Дамян" (или пък някъде другаде в Иван Вазов/Стрелбище)?

# 467
  • София
Здравейте,

Ще може ли някой да ми препоръча добър гинеколог за профилактичен преглед в София 14 ДКЦ или МЦ "Кузма и Дамян" (или пък някъде другаде в Иван Вазов/Стрелбище)?

В Стрелбище- http://mcslavchev.com/index.php?option=com_contact&view=cont … d=3&Itemid=37. Но цените са доста високи.  Peace Аз ходя при д-р- Славов (графикът му не е толкова натоварен, колкото на д-р СЛавчев) и съм много доволна.

# 468
Здравейте,

Аз съм доволна от д-р Балинов АГ в 14ДКЦ на четна дата е първа смяна,а на нечетна втора  Simple Smile

# 469
Искам да изкажа благодарност на д-р Якуб Офан Акушер Гинеколог от София.
Имах гинекологични проблеми и той ми помогна да се излекувам.

# 470
Здравейте, искам да похваля д- р Снежанка Велева- АГ от ДКЦ "СВ. Лука", гр. София- http://www.dkcsvetiluka.com/kt12.html. Тя ми е гинеколог от около три години, работи и със НЗОК, само с предварително записване поне една- две седмици по- рано. Безкрайно съм и благодарна, че ме подкрепи, когато искахме дете, а нещата не се случваха по план. Бавно, но славно с ММ и с нейна помощ се борихме и подготвяхме цяла година и след още една година детето вече е факт и сега е на три месеца  Heart Eyes. При нея си следих бременността по Здравна каса. На всеки преглед ми правеше безплатна ехография, за да сме сигурни, че бебето е добре / По НЗОК се полагат само 2 безплатни ехографии за цялата бременност/. Тъй като е отличен лекар, пред кабинета и винаги е пълно с пациенти и понякога чакането е изнервящо, но бременните са с предимство. Апаратурата в кабинета е стара, но аз все пак предпочитам лекарят да си разбира от работата.
През това време ми се е случвало да ходя и на други АГ, но в сравнение с нея, те определено ме разочароваха: един от тях ми предписа лекарства, които вече не се произвеждат; друг-лечение, което не постигна никакъв успех. Това с нея, за тези три години не ми се е случвало. Моето впечатление е , че тя е отговорна, съвестна, следи новостите в медицината и не предписва лекарства за които да и плащат, нито ме кара да отида в определена лаборатория и т.н. Също така е от мълчаливите лекари, които обясняват точно толкова, колкото сметнат за необходимо, без излишни приказки и фамилиарничене. Тъй като и имам пълно доверие ми е достатъчно само да ми каже, че всичко е ОК, но понякога си записвам въпроси, които и задавам и винаги ми е отговаряла.  newsm51

# 471
Изказвам благодарност на д-р Меламед ( Валери ) , АГ - СБАЛО - София, приема и в МЦ Калимат. Професионалист, отговорен и човечен.
Откри проблем, проследи развитието му и предприе своевременно и адекватно лечение, след което се възстанових бързо и без усложнения.

# 472
Здравейте! Бих искала да добавя доктор Васил Попов - уролог, хирург от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов"- Клиниката по детска урология. Оперира сина ми преди няколко дена, всичко мина повече от добре, а докторът беше изключително загрижен, внимателен и винаги насреща да ни обясни за състоянието на детето в детайли!

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 11:41 от mismims

# 473
Черният списък за София не ми се отваря  Crossing Arms Пише, че темата е преместена или изтрита. Бихте ли ми дали линк към активна за да "похваля" Узунова от СофияМед там  #2gunfire

# 474
Здравейте,

В списъка има АГ лекарка, чието нехайство доведе до загуба на бебето ми в 9ти месец от бременността. Какъв е редът тя да бъде извадена от белия списък и преместена в черния, за да не случва никога повече това, което се случи на мен?

# 475
  • София
Съжалявам за загубата Ви  Cry

На въпроса - този списък не е някаква представителна или официална извадка. В него попадат лекари, които са похвалени от потребителите на този форум по чисто субективни критерии.
Затова не се "изваждат" имена от него.
Същото е и с Черния списък. Има доста лекари, които фигурират и в двата списъка и това е съвсем разбираемо именно заради субективната преценка на потребителите.

# 476
И аз да дам своят глас за д-р Кристиан Йончев (Шейново). Проследи цялата ми бременност като не претупа нито един преглед, винаги беше насреща и с готовност отговаряше на въпросите ми. Абсолютно всички необходими прегледи ми е назначил и направил. Също ме е пращал при други специалисти, когато не е в неговата компетентност.
По време на раждането ми беше голяма опора, държа ме за ръка и ми даваше кураж.
След раждането, отново изключително внимание и отзивчивост.
Според мен е намерил своето призвание и затова е така отдаден на работата си. Винаги ще съм му благодарна и ще се сещам за него с уважение!

# 477
А аз искам да помоля за препоръки за добър и отзивчив личен лекар. Налага се да сменим нашата семейна лекарка. За Западните квартали на София ме интересува. Simple Smile

# 478
  • София
А аз искам да помоля за препоръки за добър и отзивчив личен лекар. Налага се да сменим нашата семейна лекарка. За Западните квартали на София ме интересува. Simple Smile

Д-р Васил Савов (3та градска). ЛЛ е на възрастните в семейството, откакто съществува това понятие и сме доволни. Peace

# 479
Здравейте,
аз искам да споделя преживянето с д-р Димитър Георгиев от МЦ "Свети Димитър". Реших да не раждам при него и той реши да не ми проведе последния преглед, който му плаща Здравната каса, след като родих. Прегледът бил "проформа". Пита ме само как съм и как съм родила... Е това, ако е преглед?!? и аз мога да правя такива прегледи, че и пари да получавам за това.
Не бих се доверила отново на този "гинеколог".

Общи условия

Активация на акаунт