БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 966 872
  • 1 766
  •   2
Отговори
# 480
  • Sofia
Той е за черният списък Wink

# 481
А аз искам да помоля за препоръки за добър и отзивчив личен лекар. Налага се да сменим нашата семейна лекарка. За Западните квартали на София ме интересува. Simple Smile

Д-р Васил Савов (3та градска). ЛЛ е на възрастните в семейството, откакто съществува това понятие и сме доволни. Peace

Благодаря, ще отида да говоря с него  bouquet

# 482
Здравейте! Искам да добавя още едно положително мнение за д-р Тошева (Констанца) - АГ, която към днешна дата практикува в МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ПЕНТАГРАМ 2012" Simple Smile Peace

# 483
Здравейте!Искам да Ви попитам за доц.д-р Ковачев от ВМА гр.София.Вчера на 08.02 2016 год.бях на преглед.Вярно доки обясни всичко но ми каза че би могло да ми се отстранят 2 яйчника,матка,разрез на влагалището,рязане на тънки черва и прочие.Заради,е имам киста на ляв яйчник,голяма е близо 11 см.Моля за друг АГ специалист.Тъй като не съм раждала.Ще бъда благодарна,на всеки решил да ми помогне.

# 484
  • В сърцето на любимия човек
Отивай при д-р Попов във Вита или при д-р Горчев в Плевен. Това са двамата специалисти за които знам, че могат да спасят детеродните ти органи. Много е възможно все пак да отстранят единия яйчник, но по-важно е да запазят дргугия и матката.
Успех  Peace

# 485
Излязох от кабинета с насълзени очи.Трябва  ми АГ специалист,който да не ме остави без женски полови органи.И за това искам още едно мнение по въпроса.Благодаря на всички отзовали се!

# 486
Може да отидеш и в клиника Надежда и да попиташ за д-р Еленчев или друг подходящ АГ, те ще те насочат. Това е специализирана клиника за женско здраве и имат много добра хирургия и тъй като са клиника по репродуктивна медицина, знаят какво правят.
Още веднъж - успех  bouquet

ПП: Важно е да се разбере и каква е кистата - функционална, ендометриозна (шоколадова) и при предстоящата операция да се отстранят всички пречки за бъдещо забременяване.

# 487
Хиляди благодарности на пънче-мънче Simple Smile

# 488
Пенка, мен д-р Коларова, с кабинет на ул.Ангел Кънчев 34, ет.1 ме спаси преди време от 55 мм киста точно на ляв яйчник без и да става дума а никакви оперативни намеси и подобни, още повече че с подходящи медикаменти със сигурност ще се свие и пукне сама. Още повече че Ковачев по скоро иска да ти вземе парите тук като те прати за такава страшна интервенция, а съм сигурна че има и по добрпо решение  Rolling Eyes

# 489
Искам още нещо да попитам.Интересуваме сама операция,и за излизането от упокойка,та чаак до изписването.Благодаря,още веднъж на пънче мънче.

# 490
Искам още нещо да попитам.Интересуваме сама операция,и за излизането от упокойка,та чаак до изписването.Благодаря,още веднъж на пънче мънче.
Попитай момичетата в тези две теми, те ще могат да ти отговорят най-добре, защото са минали през операцията:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=713269.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=903793.0
При такава голяма киста, обаче, не знам дали ще може с лапароскопия или ще се наложи отворена операция, затова ти дадох и темата за миомите - там има жени преминали и през двата вида процедури.
Късмет  bouquet

# 491
Здравейте,
Искам да питам някой ходил ли е при д-р Мария Илиева в 30-ти ДКЦ? Какви впечатления имате от нея? Аз ходих със съмнения за гъбички, тя взе че ми откри "раничка" на шийката и сега съм страшно притеснена... Майка ми каза, че не била лоша, но преди време й сбъркала диагнозата. Казала й, че е кухо яйце, но се оказала бременна...

# 492
Доц. Асен Алексиев, завеждащ отделението по Физиотерапия и рехабилитация в Александровска болница.
Преди всичко ЛЕКАР. Точно такива хора като него не останаха в системата. Затова и здравеопазването ни се е продънило в нищото.
След като за обострен синузит ме тровиха с шепи антибиотици и настояваха за пункция, с което само го хронифицираха,  и се държаха като махленски каруцари в ИСУЛ, и като курифеи в Токуда, докато не си казахме нещата в очите и не взеха да мънкат като неподготвен ученик на изпит, съвсем случайно и без надежди да се оправя, се озовах в отделението на доц. Алексиев и то точно при него.
Синузитът, с който се влачих като грешен дявол 6м- от пролетта и по продължение на цялото лято с 30 градусови температури, изчезна само за два последователни курса на лечение. 
Отношението на рехабилитаторките Цвети и Гери също е изключително професионално, анагажирано, търпеливо и  акуратно.  Нещо, което вече не се среща сред медицинския персонал в отделенията.

# 493
Привет,
и двете си деца съм раждала при д-р Лекова / в болницата на Мазнейкова / и мога да я препоръчам с 2 ръце. Тя е внимателна, търпелива и великолепен хирург. И съм й безкрайно благодарна за всичко. Затова си позволих да пиша в темата ...

# 494
Здравейте, бременна съм и ми трябва добър АГ лекар на частно,който да следи бременноста ми и добър АГ лекар по здравната каса за ЖК, изследванията и болничния. Моля, дайте някакви идеи Sad

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 08:58 от macuranka

Общи условия

Активация на акаунт