БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 966 878
  • 1 766
  •   1
Отговори
# 495
  • на последния етаж
Д-р Богословова.  Peace

# 496
Здравейте!
Да ви попитам дали знаете някой добър детски гастро в София?

# 497
Д-р Папукчиев - гинеколог в 25 поликлиника. Спокоен, търпелив...с шеговит подход успя да предположи 12 г. дете да му се довери и да излезе с усмивка от кабинета и да сподели "Какъв страхотен лекар!"
Прие ни по спешност,въпреки, че имаше опашка пред кабинета му. Отдели от времето си, за което съм му благодарна. Благодарна съм, че има такива лекари.

# 498
Искам специално да изразя възхита от професионализмът и чудесното отношение на д-р Ивайло Ефремов от Ортомед. Внимателен с бебетата, показва на какво да се обръща внимание и отговаря на всякакви въпроси, било то и безумни (типично в мой стил). Да е жив и здрав !

# 499
Теичка, сериозно ли? Ние бяхме там, но при Стефанов и прегледа трая 2 минути. Питах какви упражненеия да правя на бебчо и той ме сряза да съм питала педиатъра. Е, друго не попитах.

За да съм по темата - д-р Гергинова от болница Вита - много внимателна и много обяснява и то така, че няма как да не й се довериш.

# 500
Сети Бети, на мен ми беше препоръчан въпросният специалист, останах много доволна, не знам кой е Стефанов, но Ефремов е страхотен. Обясни как да нося детето на ръце по правилен начин, как да седи, за упражнения - каза, че няма нужда пт допълнителни, освен всекидневният масаж. Прегледа продължи около 20 мин, но бебето ми е напълно здраво и се развива добре за възрастта си. Гледа я и на ехограф, разбира се. Аз останах много очарована.

# 501
  • София
И аз съм доволна от д-р Ефремов.И при нас прегледа беше доста продължителен,с обяснения и прочее.
Вече малко лекари обясняват без да си ги питал,че повечето и тогава не обясняват.

Д-р Росен Тушев,хирург във Вита,също съм му безкрайно благодарна.Съобрази се с това,че кърмя и ми изписа лечение подходящо за кърмачки.Не беше много обяснителен,но бързо откри проблема и го реши с адекватно лечение.

# 502
Д-р Невена Пиперкова ВМА - гинеколог. Изключително човечен и добър лекар.Много съм благодарна на д-р Пиперкова. Горещо я препоръчвам! На кратко- попаднах по спешност с болки във ВМА. Не познавах никой.Бях уплашена.От д-р Пиперкова срещнах подкрепа и помощ! Дано има повече такива лекари!

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 08:59 от Kamis30

# 503
Здравейте момичета!Да се отчета,ходих при доктор Еленчев няколко пъти.Е послдния път не остах доволна,както и от сестра която работи с него.По специално от младата,грубо отношение.А за Еленчев ще кажа,че нищо не си спомня за моето заболяване.И езак за компютъра на който пише историята на заболяването на своите пациентки.Та в тоя ред намисли,сега предлага отстаняване на яичници и маточни тръби.Защото ще създат проблеми при бъдещо ин витро процедура,тъй като от първото посещение каза,,Дясна тръба има течност.ААААААА забравих да кажа,че ме попита,и дали съм пациентка на центъра за ин витро.Е аз мисля,че нарочно махат яичници и тръби,за може да им се прави ин витро на жените.Сори за дългия пост.Ама съм меко казано ядосана.Та в тоя ред на мисли искам друг доктор.Моля да ми препоръчате!Лек ден!!!!!!!!!!   smile3525

# 504
  • София
нещо не си разбрала, без яйчници не могат да ти направят инвитро, така че едва ли е предложил да ги махне.
виж тръбите с течност е добре да ги няма.

# 505
Здравейте момичета!Да се отчета,ходих при доктор Еленчев няколко пъти.Е послдния път не остах доволна,както и от сестра която работи с него.По специално от младата,грубо отношение.А за Еленчев ще кажа,че нищо не си спомня за моето заболяване.И езак за компютъра на който пише историята на заболяването на своите пациентки.Та в тоя ред намисли,сега предлага отстаняване на яичници и маточни тръби.Защото ще създат проблеми при бъдещо ин витро процедура,тъй като от първото посещение каза,,Дясна тръба има течност.ААААААА забравих да кажа,че ме попита,и дали съм пациентка на центъра за ин витро.Е аз мисля,че нарочно махат яичници и тръби,за може да им се прави ин витро на жените.Сори за дългия пост.Ама съм меко казано ядосана.Та в тоя ред на мисли искам друг доктор.Моля да ми препоръчате!Лек ден!!!!!!!!!!   smile3525

Коментара ти не е за тази тема.
Тук трябваше да е
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689806;topicrefid=4

# 506

Здравейте, търся координати на съдов хирург, относно консултация за вени на долен крайник.
Ще прочета цялата тема, а междувременно благодаря на отзовалите се.

# 507
  • София
Мен ме оперира д-р Величков (3та градска). Телефонът му е 0888 801 481.

# 508
Благодаря за отговора и Doli го препоръча.

# 509
  • Sofia
най-добрият Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт