БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 958 107
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 510
  • България <3
Привет, имате ли информация за д-р Светослав Манев - АГ , работи в 12 ДКЦ, както и в Пирогов. Няма много мнения в интернет за него, но видях няколко положителни статии,  в които е бил участник. Някой ходил ли е при него?

# 511
За 1 път посетих дерматолог Д-р Карабахчиев от 7 ДКЦ и останах доволна в интерес на истината - причината обрив с червеникави петна по гръден кош и корем от години, който се появява в различни части от годината. Погледна ме, подробно, изслуша ме, не ме претупа, и ми обясни всичко , от къде идват тези петна, каква е причината и тн  bouquet

# 512
Да, аз съм ходила.Доста е посредствен, не съм доволна.

# 513
  • България <3
Да, аз съм ходила.Доста е посредствен, не съм доволна.

За Манев ли става дума?

# 514
# 515
Препоръчайте ми гинеколог (гинеколожка), който да работи във ВМА?  bouquet

# 516
Препоръчайте ми гинеколог (гинеколожка), който да работи във ВМА?  bouquet
др Анита Гановска , работи вторник и петък . За повече информация на телефоните.

# 517
Д-р Нешков УНГ - "Св.Анна"

# 518
  • София
Здравейте! Препоръчайте добър рехабилитатор/кинезитерапевт за раздвижване на ръка след счупване на лъчева кост. От Пирогов ме пращат в Св. Панталеймон, който е точно до Пирогов,  но не намирам никакви отзиви за този мед. център.

# 519
Панталеймон не е ли в Младост ?

# 520
Аз съм разочарована от д-р Георги Коларов. Моето лично мнение е че този доктор е доста комерсиален, това мое мнение е базирано на това че не помни конкретния случай или по -точно не си води картон за какво идват при него пациентите. Всеки път обяснявах за какво иде реч...насрочва ми час да ми разчете пуснати те изследвания, отивам...не са готови но каза две думи и ме таксува 50 лв. В последствие се оказа, че е загубил изследванията ми за които разбира се съм си платила, след това нито благоволи да си вдигне телефона нито да се обади каквато беше уговорката ни...да не говорим че ми на говори глупости (не искам да изпадам в подробности), които доста ме напрегната психически. След няколко месеца се уверхи , че не е бил прав и просто се е опитвал да ми пробута скъпи процедури....въпреки , че фигурира в бял списък не го препоръчвам.

# 521
А аз искам да помоля за препоръки за добър и отзивчив личен лекар. Налага се да сменим нашата семейна лекарка. За Западните квартали на София ме интересува. Simple Smile

Д-р Васил Савов (3та градска). ЛЛ е на възрастните в семейството, откакто съществува това понятие и сме доволни. Peace

Благодаря, ще отида да говоря с него  bouquet
Предварително се извинявам за чаршафа, но съм през телефона.
Миласара, а децата при кой педиатър са, че и него май ще сменяме?
Въобще моля за добър и отзивчив педиатър, също в западните райони. Simple Smile

# 522
Аз водя детето в Токуда на платен прием и ваксини при др Константинова и съм ужасно доволна. По ЗК я водя в Първа детска консултативна клиника при Филева, която добра и отзивчива.

# 523
  • София

Миласара, а децата при кой педиатър са, че и него май ще сменяме?
Въобще моля за добър и отзивчив педиатър, също в западните райони. Simple Smile

За съжаление, с педиатър в този район не мога да помогна. Моите са при д-р Даскалова (кабинетът ѝ е до Майчин дом).

# 524
И моето е там. Гледам, че си с близнаци. Ако са недоносени, тя работи с такива деца.

Общи условия

Активация на акаунт