БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 957 999
  • 1 748
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Не, не са, ама и те вече са дърти.  Laughing  Моите основно ги гледа д-р Конова, която преглежда в кабинета (платено).

# 526
  • София
Панталеймон не е ли в Младост ?
Ох, "Пирогов" се казва медицинския център. Embarassed

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 17:03 от verche

# 527
  • при късмета
За личен лекар за възрастни, другата смяна в кабинета на д-р Савов в 3та градска, д-р Петя Здравкова също е добър избор. Аз съм при нея от самото начало и съм много доволна. С години не ме беше виждала, а помни история на заболявания и проблемите на хората, направление никога не ми е отказвала и е добър диагностик.
За педиатър е по-трудно, нашата знам, че поне от 2 години не приема нови пациенти

# 528
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър личен лекар /за възрастни, ако има такова понятие/ в района на кв.Стрелбище и кв."Иван Вазов".
Благодаря предварително. Hug

# 529
Искам да изкажа огромната си благодарност към д-р Анатолий Кръстев в болница Надежда! Това е най-свестният АГ, при който съм била! Изключително внимателен и човечен, и най-вече страхотен специалист. Бях при него на Женска Консултация и родих естествено пак при него. Такова леко раждане не съм си и представяла, че съществува! Препоръчвам го с две ръце Simple Smile

# 530
Моля дамите спешно споделете за гинеколог, който работи във ВМА или Пирогов в Сряда до обяд??????

# 531
Моля ако може да споделите за добър педиатър в района на Красна поляна или Разсадника. Може и малко по-далече да е, но все пак да се стига сравнително лесно от тук. Например моята лл е в МЦ Полимед, но не искам да записвам бебо при нея, защото аз самата не съм доволна и мисля да я сменям ( за д-р Якова става въпрос ). Благодаря предварително за помощта ви Simple Smile

# 532
Бих искала да ви споделя прекрасните си впечатления от д-р Валентина Борисова, офталмолог. Работи в Банкя и Божурище. Толкова уютно и защитена се чувствах при нея. От нея струи светлина и подкрепа. Такава рядкост..... Имах наблюдение за поведението й над още двама пациенти. Жена, която обича работата си и хората. Много й личи.
Надявам се да я включите в белия списък.
Благодаря!

# 533
Слагам тук името на д- р Росица Богомилова, офталмолог от МБАЛ"Р. Ангелова" Перник. Изключително мила, внимателна и най-вече кадърна лекарка.

# 534
  • София
Здравейте!  bouquet

Някой може ли да ми даде телефона на д-р Любомир Попов, невролог в Александровска?

По принцип търся невролог, който се занимава с мигрена ...

Търся и координатите на проф. Шотеков, който е бил завеждащ на Клиниката по нервни болести в "Св. Иван Рилски"? Напуснал е от там и няма никакво ново инфо в интернет.

В Св. Наум има кабинет по главоболия, но нито един от телефоните, посочени в сайта, не е валиден... Иначе телефонът на прехваления проф. Миланов го открих и то много лесно, но за преглед взема по 170 лв.  #Shocked

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 17:40 от Mini Rebel

# 535
И запис в Бял списък на д-р Жени Панайотова- фетална морфология в Шейново и МЦ "Св. Петка"-Красно село.
А аз търся добър очен доктор - да е мил и любезен, да разбира и новите технорогии.

# 536
  • Sofia

А аз търся добър очен доктор - да е мил и любезен, да разбира и новите технорогии.
д-р Веселин Даскалов в клиника Пентаграм
д-р Кунева,в същата клиника

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 11:41 от Doli

# 537

д-р Веселин Даскалов в клиника Пентаграм
А къде се намира тово???

# 538
# 539
Д-р Ивайло Петров - дерматолог в Дерма София в Дървеница, специалист по кожни тумори

Отидох при него с доброкачествен тумор на крака, който имам отдавна но отскоро боли. Даде ми компетентно мнение, обясни, отговори на всичките ми въпроси. Беше невероятно мил и разбиращ, определено има отношение към пациентите. Препоръча да не се оперирам (въпреки че би взел пари за операция) и да опитам да се мажа с крем няколко месеца. С две ръце препоръчвам за кожни тумори.

Общи условия

Активация на акаунт