БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 956 781
  • 1 748
  •   2
Отговори
# 540
  • София
Някой да има координатите на д-р Димитър Колев - невролог, ирисолог, хомеопат?  bouquet

# 541
Моля, препоръчайте ми дерматолог. Благодаря предварително.

# 542

в 7 дкц на централна гара, д-р Карабахчиев  Peace

# 543

в 7 дкц на централна гара, д-р Карабахчиев  Peace
С предварително записване ли приема? Имаш ли актуален телефон за връзка с него?

# 544
Не няма часове, отиваш на място и чакаш  Peace
телефон
02 803 36 55

Д-р Карабахчиев   четни дати   7.30–14.30
    нечетни дати   12.30–19.30

Това е от сайта им.

# 545
Не няма часове, отиваш на място и чакаш  Peace
телефон
02 803 36 55

Д-р Карабахчиев   четни дати   7.30–14.30
    нечетни дати   12.30–19.30

Това е от сайта им.
Благодаря ти. И аз намерих тази информация, но исках да съм подготвена.

# 546
  • София
Здравейте,искам да попитам за съвет относно добър хирург в софия,който искам да ме прегледа,че имам едни оплаквания.Аз самия съм медицинско лице и се опитах да се диагностицирам от това което знам,но за съжаление,аз правя зъби,за стомаха и апендикса само съм чел кое какво е..В Софиямед съм ходил по други въпроси и съм доволен от хигиена и от обстановка там.Но за хирург не знам.

# 547
  • София
За хирург мога да препоръчам д-р Росен Тушев,не съм чела във форума за него,може да има и недоволни,но лично аз съм доволна.Моя проблем не е никак подобен на твоя,но доктора се съобрази с това,че кърмя и ми изписа адекватно лечение,което веднага даде резултат.

# 548
Момичета, моля за препоръки за Западните квартали на София за ОПЛ - ходих до д-р Васил Савов 3та градска - в никакъв случай не може да ни вземе, има много пациенти.  Sad Има някаква лекарка Грънчарова, която може, но я нямаше да говоря с нея и нямам никакви отзиви.  Rolling Eyes
А времето минава.  Confused

# 549
  • при късмета
Момичета, моля за препоръки за Западните квартали на София за ОПЛ - ходих до д-р Васил Савов 3та градска - в никакъв случай не може да ни вземе, има много пациенти.  Sad Има някаква лекарка Грънчарова, която може, но я нямаше да говоря с нея и нямам никакви отзиви.  Rolling Eyes
А времето минава.  Confused
В кабинета на Савов, но в другата смяна е д-р Здравкова. Аз съм при нея от години и съм много доволна. Може и при нея да няма места, но може да опиташ

# 550
Благодаря ти.  bouquet Ще опитам и при нея.  Peace

# 551
  • София
Да, д-р Савова също е добър избор, те се заместват и впечатленията ми са повърхностни, но добри.

# 552
Здравейте,
Искам да изкажа огромната си благодарност към доц. Николаева и проф. Кантарджиев от Националния център по заразни и паразитни болести.
Шест месеца ходих по различни болници, при различни лекари, които ми назначаваха скъпи и ненужни изследвания, поставяха ми страшни диагнози, тъпчеха ме със силни лекарства, от които изобщо нямаше смисъл. И точно, когато смятах, че по-голяма мафия от докторите няма срещнах доц. Николаева и проф.Кантарджиев, на които съм безкрайно благодарен. Те ми върнаха доверието в лекарската професия и са единствените, които не ме гледаха като пачка с пари!!! Дано има повече ХОРА като тях!!!

# 553
  • на последния етаж
Д-р Албена Ангелова.

# 554
Д-р Албена Ангелова.
Благодаря, къде приема в момента? Намирам инф. за 29 ДКЦ, дали още е там?

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 18:30 от Пролетно цвете

Общи условия

Активация на акаунт