БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 956 759
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 555
  • на последния етаж
Ходих при нея последно преди около 1,5-2 години и беше в 29 ДКЦ. Мисля, че все още приема там.

# 556
Моля, препоръчайте ми дерматолог. Благодаря предварително.
Д-р Албена Ангелова.
Благодаря, къде приема в момента? Намирам инф. за 29 ДКЦ, дали още е там?
dr ИВАЙЛО ПЕТРОВ - В ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА ДЪРВЕНИЦА

# 557
Здравейте мами,

Някой ще ми препоръча ли добър педиатър в Люлин ?

# 558
Здравейте,
В края на юни 2016 г. на моят приятел му направиха операция на ингвинална херния в болница Доверие.
Изключително сме доволни от д-р Милен Кацаров, който установи с точност каква е хернията и ни изпрати при д-р Бирданов, болница Доверие за операция. Благодарим за професионализма на д-р Бирданов. Препоръчваме го!
Относно д-р Кацаров - той е изключителен професионалист и ако някои мъж има проблеми с половите органи, той е докторът!

# 559
Моля, препоръчайте добър неврохирург в София . Става въпрос за операция на дискова херния.Благодаря! Whistling

# 560
Да похваля д-р Боян Пукалски от Пирогов, детска травматология. Имахме лек инцидент миналата седмица, дребната си счупи ръката. Много добро впечатление остави - внимателен, спокоен, оперативен. Ръката е наместена много добре, гипса е поставен както трябва, изключително внимателен, и добре работи с деца. Благодарна съм на него, и на останалите хора от и от рентгенология, и от травматологията.

# 561
 Аз търся добър невролог за епилепсия говорим??? Благодаря предварително.

# 562

Професор Литвиненко.

# 563
Необходим ми е добър невролог  за деменция, забравяне..., някой който работи в тази област. Благодаря!

# 564
Много съм доволна от преглед при доктор Любомир Спасов — детски кардиолог. Преглед  беше в клиника Фемина.
Доктор е много любезен, внимателен, хубав специалист

# 565
Търся читав ортопед който прави операции артроскопски

# 566
  • Sofia
Търся читав ортопед който прави операции артроскопски
проф.Любен Стоков,работи в Софиямед

# 567

Професор Литвиненко.

Ама да не е някакъв дядо? Разбран ли е? Внимателен и не врещи?
Аз ходя все още се, при проф.Чавдаров. За мен той е много добър и като доктор, и като човек. Нещо много остаря. Иначе нямаше да се отказвам.

# 568
  • софия
Здравейте, някой от вас дали може да ми препоръча добър лекар УНГ - обиколих 3ма лекаря и тримата казват, че нищо ми няма, а нон стоп ме боли ухото,а отскоро покрай него и главата и вече се чудя при кого да ида.

# 569
Здравейте, някой от вас дали може да ми препоръча добър лекар УНГ - обиколих 3ма лекаря и тримата казват, че нищо ми няма, а нон стоп ме боли ухото,а отскоро покрай него и главата и вече се чудя при кого да ида.

Доктор Кюлев в Токуда

Общи условия

Активация на акаунт