БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 956 733
  • 1 748
  •   2
Отговори
# 570
За дерматолог, д-р Карабахчиев 7 ДКЦ при Централна гара  Hug

# 571
+ 1 за Кюлев от Токуда. Прегледа детето много внимателно и с търпение към протестите.

# 572
Не видях никъде Мария Гатева (Токуда) на първа страница. Моля за извинение, ако съм я пропуснала. Най-добрата общопрактикуваща лекарка, на която съм попадала.

# 573
Аз пак... търся Аг за прегледи само, ама да е в района на ж.к Борово, Красно село, Стрелбище за Белите брези. Шейново ми е далеч и с бебе е интересно пътуване. Благодаря.

# 574
Доктор Стратиева в медицински център Света Петка до 20дкц.

# 575

Трябва ли нещо час да се записва? Внимателна ли е?

# 576
Аз пак... търся Аг за прегледи само, ама да е в района на ж.к Борово, Красно село, Стрелбище за Белите брези. Шейново ми е далеч и с бебе е интересно пътуване. Благодаря.

Района на НДК не е далече, удобно ли ти е  Peace

# 577

И какво ми предлагате???

# 578

Трябва ли нещо час да се записва? Внимателна ли е?

Да, трябва да си запишете час. Не съм чувала за АГ без час. Внимателна е и е една от най-добрите по фетална морфология в България.

# 579

И какво ми предлагате???
Не знам как не се сещаш, но Dados ти предлага Майчин Дом  Peace

# 580
Не, писала съм ЛС на  TODICHKA11 Peace

# 581
  • София, България
Давам още един глас за д-р Илия Карагьозов от "Токуда"!  Hug Прекрасен специалист, много внимателен, обяснява всичко, което те интересува. Нищо добро не мога да кажа обаче за друга "прехвалена" гинеколожка - д-р Кълвачева от "Вита".  Sick Тази жена ми остави дълбока психическа травма с една непроверена и невярна диагноза преди 2 години. Добре че открих д-р Карагьозов. Показах му всичките си изследвания и му разказах какво твърди Кълвачева, а той само с един бърз поглед на документите и последващ обстоен преглед я опроверга и ме успокои, че съм напълно здрава.  Hug Изключителен е, но напоследък е много натоварен - записах си час за след 7 месеца и половина...  Rolling Eyes Това е единственият минус при него - дългото чакане.

# 582
  • София
Здравейте. Имам нужда от посещение при кардиолог, препоръчаха ми д-р Шабани и доц. Н.Рунев, но не намирам особено много отзиви за тях, някой може ли да изрази мнение?
Нямам претенции да е по НЗОК, просто искам някой , който да ми обърне внимание във връзка с ускорен пулс и кръвно на периоди, в момента изключваме ендокринна хипертония.
Благодаря  bouquet

# 583
Здравейте и благодарности на всички, които са участвали в съставянето на списъка със специалисти! Отскоро съм в този форум. Не можах да се ориентирам, а търся добър специалист ортопед в София. Имате ли мнения за някои и да ми препоръчате, защото аз попадам само на такива, които гледат да вземат парите и да си напишат документацията. Предварително благодаря!!!

# 584
Здравейте и благодарности на всички, които са участвали в съставянето на списъка със специалисти! Отскоро съм в този форум. Не можах да се ориентирам, а търся добър специалист ортопед в София. Имате ли мнения за някои и да ми препоръчате, защото аз попадам само на такива, които гледат да вземат парите и да си напишат документацията. Предварително благодаря!!!
Др. Алексиев и др. Филипов. И двамата имат частни кабинети и работят и в ортопедията в Горна баня.

Общи условия

Активация на акаунт