Огромно благодаря.Прекрасен човек и специалист.Поставям го в белия списък ,защото дъщеря ми след първата консултация с него/ по време на неин пристъп и натъпкана с лекарства от други лекари,защото вечно съм я разболявала с плевмония/на единайсе месечната ми дъщеря- вече с 4-ти пристъп- помогна със спокойствие и разбиране към мен и нея.Разбира се и с лекарства
Извинявай, ама каква е тази злоба към д-р Мустаков. След като не си посещавала кабинета лично как можеш да изкажеш лично мнение? Ние сме ходили точно в ЧАСТНИЯТ МУ КАБИНЕТ не че не съм могла да отида и в болницата, но съм предпочела кабинета. Държа ме на опашка в коридора в същия този кабинет и предписа кръвни тестове за по 100лв. и ОПРАВИ ДЕТЕТО МИ! Въздържай се от такива злобни коментари. Само ще те информирам, че първия път ми взе за преглед 20лв. а следващите пъти бяха безплатни. Ходили сме поне 5 пъти. Аз уважавам труда му и винаги му оставях пари за прегледа. Дано да не ти се налага да ходиш от лекар на лекар. Не дърпай дявола за опашката.
Съответно - на този етап съм доволна от него. Надявам се бъдещето да потвърди хубавото ми мнение.
И още по-интересно ми е, как пък не ти е взел по 20 лв всеки пъэот на частния кабинет? Това поведение не му е практика, искам да ти кажа!А ако отидеш в болницата с НАПРАВЛЕНИЕ сестрата му може да те държи и 3 часа в коридора без да има други пациенти! Ей това се случи на снаха ми!Та тя после отиде в частния за по-добро отношение и след доста наливане на парички племеникът ми не се оправи, дори не откриха на каква основа е алергията му, но се опитаха всички ни да изкарат виновни.....та ако има жлъч от там ще да е
Прегледа в частния кабинет е 20 лева .Цената говори сама за себе си.Все пак сигурно плаща наем и т.нДа допълня че детето ми е на две и половина години и до сега не е правило пристъп.