БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 966 613
  • 1 766
  •   2
Отговори
# 270
  • Sofia
Здравейте,
Искам да добавя д-р Николай Марков - гръдна хирургия , Онкологията. Преглежда и към МЦ Домусчиеви. Hug Страхотен доктор!

# 271
Тук има много и полезна информация, поздравления Peace
Kally May, положила си много труд Hug , а и като гледам колко още са изредени Grinning...

# 272
Мога само да добавя, това което открих и аз... лист на лекарите по специалности http://www.docplanner.bg/top-lista-na-lekari/specialnosti-na-lekari, доста разбрано и структурирано Peace, идеята ми е че ако имаш нужда от нещо конкретно, било то гинеколог или дерматолог, по лесно се открива  bouquet Това като идея!

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 11:23 от Ivetta Stefanova

# 273
Мога само да добавя, това което открих и аз... лист на лекарите по специалности http://www.docplanner.bg/top-lista-na-lekari/specialnosti-na-lekari, доста разбрано и структурирано Peace, идеята ми е че ако имаш нужда от нещо конкретно, било то гинеколог или дерматолог, по лесно се открива  bouquet Това като идея!

Много хубав списък, но не видях АГ-специалистите: д-р Румен Велев, д-р Анна Чорбова и д-р Димитър Спасов! newsm78

# 274

Д-р Румен Димитров  от Майчин дом,преглежда и в МЦ Фемина

# 275
Можете ли да ми препоръчате Аг в София, кадърен де, който няма да ми откаже прием само защото
не идвам за преглед а за направление за хормони ,
по Здравна каса тоест няма да ми  направи проблем ако искам от него само направление за хормони без преглед защото не отивам за такъв.
И да ми пусне тези хормони - защото спешно трябва да ги направя  newsm78

# 276
Здравейте.  smile3535
 Искам да добавя Доц. д-р Атанас Йонков - хирург от УМБАЛ Александровска.
Доц. Йонков спаси живота ми. Благодаря на Бог,че ми го изпрати. Ако не беше доц. Йонков сега нямаше да се радвам на живота си, нямаше да се радвам на хората,които обичам и на слънцето. Доц. Йонков ме оперира и ме върна към живота. През цялото време той и екипът му бяха до мен. Грижеха се за мен, помагаха ми да ставам,вземаха от болката ми. Моята операция беше тежка и животоспасяваща,а аз бях на 22 години. Преди 2 години се случи. Може да се каже,че още се възстановявам. Сега съм много по-добре. Безкрайно съм благодарна на доц. Йонков и екипа му. За мен той е един от най-добрите хирурзи в България. Помогнал е на много хора и продължава да помага.  smile3525 newsm10 Hug
 Така,че ако някой има проблеми и не може да се довери на хирург, не се колебайте доц. Йонков ще ви помогне. Прекрасен човек. Бдеше над мен,докато спях. Мога да кажа,че той е много мил и добър човек. Не ми причиняваше болка,докато ме преглеждаше и винаги се стараеше,когато ме боли,да намали болката ми.  smile3531
Ето и информация как да се свържете с него. Успех на всички. Да сте живи и здрави,влюбени и много щастливи.  Two Hearts smile3535 1swing

Доц. д-р Атанас Йонков
Лекари - хирурзи

Диагностика и хирургично лечение на:
♦ Чернодробни и панкреатични заболявания
♦ Жлъчен мехур, жлъчни пътища
♦ Неоплазми на стомах
♦ Хирургия на тънки и дебели черва, апендицити
♦ Хирургия на право черво и анус
♦ Миниинвазивна хирургия на хемороиди
♦ Пластика на коремна стена
♦ Хернии
♦ Заболявания на млечна жлеза
♦ Дермоидни кисти
♦ Лечение на ехинококоза

гр. София 1431
ул. Св. Георги Софийски №1
УМБАЛ Александровска ЕАД
Клиника по обща и чернодробно - панкреатична хирургия
Първа хирургия

02 - 923 06 50 (централа)
02 - 923 05 90 (кабинет)
0888 30 87 03 (за предварително записване)
E-mail - aionkov@abv.bg

Прием: всеки вторник от 14 часа

# 277
Мога само да добавя, това което открих и аз... лист на лекарите по специалности http://www.docplanner.bg, доста разбрано и структурирано Peace, идеята ми е че ако имаш нужда от нещо конкретно, било то гинеколог или дерматолог, по лесно се открива  bouquet Това като идея!

Много хубав списък, но не видях АГ-специалистите: д-р Румен Велев, д-р Анна Чорбова и д-р Димитър Спасов! newsm78
Очевидно списъкът не е изчерпателен, но аз например така въведох моята ендокриноложка, от която съм доволна и като специалист, и като отношение. За целта обаче трябва да знаеш къде практикува дадения специалист, след което той става наличен в списъка и други пациенти също могат да го оценяват и коментират. Както и ако искат той да ги лекува, да си запишат час през същата палтформа. Удобно си е.

# 278
Искам да добавя д-р Узунова(Наталия) - АГ, МБАЛ Софиямед. Тя проследи цялата ми бременност(, коятоне беше никак лесна). Изключителен професионалист. Бременността ми премина в интензивни прегледи, изследвания и съответно медикаменти, но родих здраво и едро момиченце-благодарение на нейните грижи.
При нея и родих, направи ми секцио и миомектомия в една операция. Възстанових се много бързо-буквално на следващият ден се чувствах и движех все едно никога не съм оперирана.

Огромно Благодаря!!!

# 279
Здравейте,
Бихте ли препоръчали някой добър гинеколог, който работи със ЗК?

# 280
Здравейте,

Къде?

# 281
Здравейте,

Да къде?, в зависимост от твоя град, виж в Белия списък ако си от София, но иначе е пълно с теми из целия форум , просто потърси или потърси в Гугъл той също ще ти каже!

# 282
Здравейте,

Да къде?, в зависимост от твоя град, виж в Белия списък ако си от София, но иначе е пълно с теми из целия форум , просто потърси или потърси в Гугъл той също ще ти каже!

Гледала съм, но повечето са частно. Иначе няма значение къде в София ще е, щом си заслужава. Simple Smile

# 283
Аз ще ходя тази седмица с направление в София Мед при Доктор Иван Димитров. Ходих преди преди него, той ми следи и бременността преди 6 - 7 години. От 4 години не съм ходила при него.

# 284
Здравейте! Разгледах всички публикации в началото но не открих нефролог в Царица Йоанна - ИСУЛ
Някой има ли инфо за такъв лекар?

Общи условия

Активация на акаунт