БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 951 744
  • 1 732
  •   2
Отговори
# 405
  • малкия йеросалим
Здравейте.Извинявам се предварително,че тук си задавам въпроса,но вече се обърках от информация и имена.Трябва ми добър ортопед на горен крайник.Става въпрос за операция за премахване на пирон и поставяне на планки на счупена раменна кост . Огромни благодарности на всички,който споделят мнение и координати   bouquet

# 406
  • при късмета
Здравейте.Извинявам се предварително,че тук си задавам въпроса,но вече се обърках от информация и имена.Трябва ми добър ортопед на горен крайник.Става въпрос за операция за премахване на пирон и поставяне на планки на счупена раменна кост . Огромни благодарности на всички,който споделят мнение и координати   bouquet
Аз съм много доволна от д-р Николай Димитров в Горна баня. Специалист е именно горен крайник или предимно това опрерира

# 407
  • Sofia
Аз бих ви препоръчала проф.Стоков, също от ортопедията в Горна баня.На моя близка той  направи операция на раменна става.Доволна е.

# 408
  • София
OMG! Кой сложи Карамишева от Майчин дом в Бял списък? Ужас!

# 409
Препоръчайте ми, моля ви, жена-гинеколог, която да работи в центъра или поне близо до центъра. И, ако може, да не се изисква предварително записване дъълго преди това.
Бяха казали, че Рени Ковачева е добър специалист и сигурно е така, само че ужасното ѝ отношение по телефона ме отказа от нея, така че тя отпада.
За Ивет Райчева пък, обратно, четох само ужасни отзиви, но преди време само тя се беше съгласила да ме приеме от днес за утре и бях много доволна. И все пак, всичко, което прочетох за нея, отново ме разколеба, а и не мога да се свържа с нея...

# 410
  • В сърцето на любимия човек
Мога да препоръчам д-р Мая Василева от Вита - много внимателна, спокойна и най-вече много добър диагностик. Записвала съм си час за след седмица, което мисля, че е разумен срок.
Много момичета, с които си пишем в "Искам бебе" са изключително доволни от д-р Калчев от клиника "Малинов", ако не те притеснява, че е мъж. До колкото са споделяли, също са успявали да запазят час за след седмица.
И двамата лекари са специалисти по репродуктивна медицина, но приемат и пациентки, които не целят забременяване в момента. Аз лично от години нямам доверие на друг тип АГ специалисти.

# 411
жена-гинеколог, д-р Коларова, ул.Ангел Кънчев 34, 02 873 22 93 за записване....  Simple Smile
Близо до НДК,метрото и градски транспорт   Peace

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 19:48 от Анонимен

# 412
 Heart Eyes
   Благодаря Ви от все сърце, проф. Иванов!
За изключителния професионализъм, отговорност, висок морал и дълг, с който подходихте към сложната и тежка гинекологична операция на най-близкия за мен човек.
За обичта, топлината и спокойствието, с което дарихте болната и нас близките.
За отзивчивия и прекрасен персонал, който ни обгрижваше.
За чистотата в отделението.
Това е вълшебна приказка. Няма такава реалност  - ще кажат повечето хора.
Много бих искала проф. Д-р Стефан Иванов от АГ болница гр. Варна работи 21 години в областта на онкологията, преподава на студенти, обучава лекари, работил в чужбина, докосвал се е до светила в медицината, за да може и в нашия гр. Русе и във вашия град да консултира нуждаещите се .
Благодаря на Господ, че ни изпрати при Вас и моля Господ да Ви дава здраве, сили, борбеност и да успявате във всяко начинание.

Поздрави от Русе Simple Smile

# 413
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много съм доволна от доктор Иван Грънчаров, АГ в "Св.София" (Тина Киркова), работи и в МЦ Хестия;
Спокоен и внимателен човек, интересуваше се от състоянието ми през цялата ми бременност, за него няма проблем, да му се обадиш вечер или почивен ден, ако имаш проблем, или нещо те притеснява;

# 414
Здравейте!
Извинявам се предварително, че тук си задавам въпроса, но вече се обърках  newsm78
Интересуваме мнение за д-р Мирослава Апостолова - акушер гинеколог от МЦ МЕД - РАЛ в Студентски град.
Никъде нищичко за нея не открих. Бременна съм и искам добър специалист.
Благодаря!

# 415
д-р Юри Хранов Майчин дом!
Наложи се да вляза по спешност и съм безкрайно благодарна на този човек .Изключително любезен и усмихнат,стига някой да не го е ядосал.Единственият доктор ,когото взе проблема ми под внимание,успокои ме ,защото бях изключително нервна и напрегната.Направи ми всички необходими изследвания .Безкрайно благодарна съм!Решила съм твърдо да раждам 2рото си дете при него.С първото бях в Шейново и не съм плащала за избор на екип и повече Никога ама Никога няма да стъпя там!

# 416
Моля ви ако може понеже съм от Бургас да ми препоръчате изпитан лекар УНГ  за дете от София.Ще съм благодарна понеже сме за операция а не мога да реша още при кои лекар да отида.

# 417
  • София
Моля ви ако може понеже съм от Бургас да ми препоръчате изпитан лекар УНГ  за дете от София.Ще съм благодарна понеже сме за операция а не мога да реша още при кои лекар да отида.
Ето една по-полезна ТЕМА за теб.
Уточни за каква точно операция става въпрос.

# 418
Ето една по-полезна ТЕМА за теб.
Уточни за каква точно операция става въпрос
Става въпрос за операция на полип в носа.Поне до този момент това е установено но само с обикновен преглед. Такава операция се правила само в София с лазер защото по старите методи имало много често кръвоизливи. Но аз искам да направим прегледи и при други лекари защото ние тръгнахме за трета сливица сега друго и не знам само се притеснявам.

# 419
Някой да имам някакво мнение за д-р Николов от репробиомед ??

Общи условия

Активация на акаунт