БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 966 237
  • 1 766
  •   2
Отговори
# 1 380
Искам да препоръчам д-р Манчева, специалист по образна диагностика в Сити Клиник Ачъбадем Младост. Това сигурно бяха най-обстойните и внимателни преглед и мамография, които някога са ми правили. Чудесен млад специалист с призвание!

Прегледът при нея платен ли е?

# 1 381
Здравейте, моля препоръчате физиотерапевт, който прави домашни посещения в София.
Става въпрос за рехабилитация след мозъчна операция.

# 1 382
Здравейте, нова съм тук и съжалявам, че не съм се регистрирала по-рано. Има много полезни съвети. Реших и аз да споделя опит. Страдам от дългогодишен хроничен бронхит, който периодично се обостря и си запазих час за пулмолог в Токуда. Попаднах съвсем случайно на Д-р Димитров. Питах на регистратурата, честно да призная малко скептична, казаха че е млад специалист. Реших да опитам, защото кашлицата не се издържаше вече. Останах много доволна от прегледа- разпита ме, назначи необходимите изследвания, обсъдихме състоянеито и какво мога да очаквам в бъдеще. След назначеното лечение се чувствам много добре. Препоръчвам. Разбрах, че преглежда и по НЗОК.

# 1 383
Здравейте. Може ли да ми препоръчате гинеколог, да работи със допълнително здравно осигуряване по възможност, който прави по-задълбочени изследвания от обикновена микробиология? (Знам, че има някои, които пращат в Геника). Имам течение дълго време, бактерии и гъбички не ми излизат в Цибалаб, а Цитонамазката е втора група. Съмнявам се, че имам по-специфична бактерия, която не се хваща толкова лесно. Благодаря!

# 1 384
  • София
Здравейте. Може ли да ми препоръчате гинеколог, да работи със допълнително здравно осигуряване по възможност, който прави по-задълбочени изследвания от обикновена микробиология? (Знам, че има някои, които пращат в Геника). Имам течение дълго време, бактерии и гъбички не ми излизат в Цибалаб, а Цитонамазката е втора група. Съмнявам се, че имам по-специфична бактерия, която не се хваща толкова лесно. Благодаря!
Към кой фонд си?
Д-р Кръстев от мбал Надежда е склонен да търси причини и да пуска изследвания ,но те май само с един фонд работят.Имат един пакет STI 9 ,супер подробен е и доста неща изследват (хламидии ,микоплазми,уреоплазми и.т.н.),които не ги хваща микробиологията.На мен ми ги пое допълнителното здравно ,но с фактура .

# 1 385
Благодаря за отговора. Към Булстрад съм.
Току-що видях, че работят с тях. Ще запиша час при него!

Благодаря още веднъж!

Към кой фонд си?
Д-р Кръстев от мбал Надежда е склонен да търси причини и да пуска изследвания ,но те май само с един фонд работят.Имат един пакет STI 9 ,супер подробен е и доста неща изследват (хламидии ,микоплазми,уреоплазми и.т.н.),които не ги хваща микробиологията.На мен ми ги пое допълнителното здравно ,но с фактура .

# 1 386
  • гр.София
По повод Н. Кацаров от Здравето и обсъждането от предната страница.
Аз го посещавам в момента, както и последните 3 години. Запазвам час три месеца предварително и ходя през отпуските си. Но се оказа,че спокойно може да се запази час за след седмица- две .По телефон чрез секретарката му ( по- скоро е част от екипа му,който прави колоно и гастроскопиите ) между 10 и 16 ч. на телефон 0894 618 568.
Това доста сгъстява часовете. Примерно в Супердок са през половин час, а се оказва,че понякога има вмъкнати още хора в тези интервали. Плюс хора,които чакат за резултати или епикризи без часове.Т.е пригответе се за сериозно изчакване. За мен не е проблем.
Предстои ми сложен път след находка от последната гастроскопия при доктора и засега той напълно и отдадено ми съдейства . По ЗК съм.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 19:42 от blanc

# 1 387
Здравейте , може ли да ми препоръчате  добър АГ хирург за извършване на операция при пролапс/изсипване/ за София. Предстои ми такава в най скоро време, но нямам  идея нито къде, нито при кого....

# 1 388
Днес дългогодишната лична лекарка на децата ни изненада с това, че спира да работи със Здравната каса, т.е. вече няма да може да дава направления при нужда. Отделно, може да поскъпнат и прегледите (сега са по 20 лева). Ето защо, налага ни се поне формално да сменим личната с друга, която понякога да ползваме и за реални прегледи (поне като за начало). По този повод ми трябват препоръки за педиатър в 14 ДКЦ, 29 ДКЦ или частен кабинет в района на Стрелбище, Иван Вазов, Гоце Делчев и Крива река.

# 1 389
Здравейте, може ли да споделите впечатления за доц. Карагьозова, АГ в Майчин дом и МЦ Фемина?

# 1 390
Здравейте , може ли да ми препоръчате  добър АГ хирург за извършване на операция при пролапс/изсипване/ за София. Предстои ми такава в най скоро време, но нямам  идея нито къде, нито при кого....

Вижте др Мариян Александров от АГ Щерев, прави ми секциото и едно абразио. Много компетентен, методичен и внимателен като хирург. Като темперамент е сериозен, но аз предпочитам по-стегнато отношение в прегледите.

Последно посещавах и доктор Николай Николов от Люлинмед - отдавна не бях оставала с добри впечатления от лекар - внимателен, изчерпателен, спокоен. Не знам обаче дали се занимава с по-сериозни интервенции.

# 1 391
Искам да препоръчам д-р Манчева, специалист по образна диагностика в Сити Клиник Ачъбадем Младост. Това сигурно бяха най-обстойните и внимателни преглед и мамография, които някога са ми правили. Чудесен млад специалист с призвание!

Прегледът при нея платен ли е?

Напълно подкрепям мнението за д-р Манчева. Много внимателна и детайлна.
Миналата година попаднах при нея случайно ,тъй като лекарката при която ходих не беше на работа.
 Аз лично ходя платено, но мисля че има прегледи и по НЗОК, но са само в определени дни. Най-добре звъннете и попитайте.

# 1 392
Бихте ли споделили мнение за проф.Владов от ВМА и проф.Пожарлиев ?

# 1 393
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър УНГ, който преглежда деца на 6г. Дъщеря ми е с подути сливици и вече постоянно диша през устата вместо през носа.

# 1 394
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър УНГ, който преглежда деца на 6г. Дъщеря ми е с подути сливици и вече постоянно диша през устата вместо през носа.

Водила съм моя син със сходен проблем при д-р Георги Кичуков в Америмед. Изписа терапия и детето бързо се повлия .

От д-р Станислав Йорданов също съм доволна,но за друг проблем сме ходили при него, преглежда в медицински център Надежда в мол Парадайз и се чака повечко за час.

Общи условия

Активация на акаунт