БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 966 227
  • 1 766
  •   1
Отговори
# 1 395
Здравейте, моля препоръчате физиотерапевт, който прави домашни посещения в София.
Става въпрос за рехабилитация след мозъчна операция.
Аз имам много добър, но е платен. Ако искате ще Ви дам тел на лични.

# 1 396
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър УНГ, който преглежда деца на 6г. Дъщеря ми е с подути сливици и вече постоянно диша през устата вместо през носа.
Д-р Заяков, УНГ. Преглежда в Здравето и някъде в студентски град.

# 1 397
Здравейте,
моля за координати на проф. Екатерина Пейчева - онколог-дерматолог. Намерих стари мнения, но не съм сигурна дали са актуални. Не намерих името й на сайта на УСБАЛ по онкология. Дали преглежда все още там или само в частен кабинет? Благодаря на всички, които биха могли да помогнат.

# 1 398
https://zdravenportal.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%B5%D0%BA% … D0%B5%D0%BD%D0%B5

Ето тук пише.
Майка ми ходи при нея с направление в онкологията, ходи се сутринта в 8.00 часа и се чака пред кабинета, не се записват часове.
За частния кабинет, нямам идея.

# 1 399
0888 539341 проф. Пейчева
Преглежда в частен кабинет. Къде точно се навира, тя ще обясни. Допреди 2 години прегледът струваше 100 лв.

# 1 400
Много Ви благодаря!!
Аз намерих този сайт, но понеже не видях името й на сайта на болницата, реших, че информацията не е актуална.
Ще пробвам на телефона за частния кабинет. Само се надявам да няма разлика в прегледа на двете места. В смисъл наличие на специализирана апаратура?

# 1 401
Здравейте, можете ли да препоръчате детски пулмолог за София, който евентуално да преглежда и днес?

# 1 402
Здравейте, можете ли да препоръчате детски пулмолог за София, който евентуално да преглежда и днес?
Пулмолозите в Токуда или Александровска детска клиника. Имат спешен, платен кабинет, но са много добри. Мога да потърся и имена, ако искаш. За Токуда - д-р Кендерова, за Александровска - д-р Милева. Но и другите са много добри. Успех!

# 1 403
др Димитър Газибаров ортопед в спешното на ВМА- изключително компетентен,мил, адекватен, спокоен, страхотен лекар. Приоритизира случаите, но обръща внимание и на по-малките травми.

# 1 404
Здравейте!
Някой може ли да ми сподели мнение за д-р Силвия Паскалева (физиотерапевт, диетолог) ?

Също така някой може ли да препоръча невролог?

# 1 405
  • София
https://zdravenportal.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%B5%D0%BA% … D0%B5%D0%BD%D0%B5

Ето тук пише.
Майка ми ходи при нея с направление в онкологията, ходи се сутринта в 8.00 часа и се чака пред кабинета, не се записват часове.
За частния кабинет, нямам идея.
Само до обяд ли приема в онкологията ?

# 1 406
Моля за мнение за доктор Валери Иванов (гинеколог). Работил е в Шейново, а в момента е е Майчин дом.

# 1 407
  • Paris
Здравейте,
Моля да ми препоръчате добри гинеколози в София. Разгледах цялата страничка, но бих искала да видя още мнения. Simple Smile Благодаря Ви предварително.

# 1 408
Моята препоръка за гинеколог е за д-р Борислава Попова, страхотен лекар и човек, от ,,школата" на д-р Карагьозов.

# 1 409
  • Paris
Благодаря Ви! Явно наистина е добра, следващият и свободен час е след повече от месец, но явно си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт