БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 910 649
  • 1 607
  •   7
Отговори
# 1 560
Много благодаря и на двете!

# 1 561
Моля за препоръки за хематолог в София.
В Александровска болница, в Медицинския център откъм арката. Записват се часове. Това са лекари  от отделението по хематология.

# 1 562
  • На брега на реката
Здравейте!
Моля, за препоръки за добър детски специалист УНГ. Искаме второ мнение, относно открита трета сливица.
Благодаря!

# 1 563
Здравейте!
Моля, за препоръки за добър детски специалист УНГ. Искаме второ мнение, относно открита трета сливица.
Благодаря!
Здравейте,препоръчвам Ви д-р. Катя Кирова от болница Света Анна.Беше ни препоръчана от наша позната.Ние заведохме дъщеря ни за вадене на две огромни сливици,зареди които трудно дишаше.И докторката,и екипа ѝ са добри.

# 1 564
  • На брега на реката
Благодаря!

# 1 565
Здравейте!
Благодаря!
За София ако става дума, препоръчвам д-р Камел
https://superdoc.bg/lekar/d-r-ala-sabah-kamel-9295

# 1 566
  • На брега на реката
Благодаря!

По-назад в темата имаше хубави мнения и за него и го открих в Супердок.

# 1 567
Здравейте!
Благодаря!
Здравейте,препоръчвам Ви д-р. Катя Кирова от болница Света Анна.Беше ни препоръчана от наша позната.Ние заведохме дъщеря ни за вадене на две огромни сливици,зареди които трудно дишаше.И докторката,и екипа ѝ са добри.

Доктор Катя Кирова е чудесен УНГ лекар, работи и с деца. От две години не е в  УМБАЛ “Света Анна “. Към момента преглежда в Медицински център ,, Лора” на Позитано. Оперира в “Европа” срещу Пирогов. Часове се записват чрез  Супердок

# 1 568
  • На брега на реката
Благодаря!
Четох и за Кирова, но я няма във Супердок.

# 1 569
Здравейте!
Моля, за добър кардиолог, в София.
Трябва ми за ехокардиограма и разчитането ѝ

# 1 570
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от доктор Александър Дойчиновски от "Вита"-1?
Дааа, моят гинеколог. Имах конизация при него и едно нормално раждане. Страхотен е!

Имам поликистозни яйчници, обърната и двурога матка. От време на време се пукат кисти, хормоните ми се разбъркват, имам възпаления. Обиколила съм мноооого гинеколколози в търсене на своя и няма втори като д-р Дойчиновски! Живот и здраве, при бременност, само на него бих се доверила. И евентално на д-р Раденков, който също е добър специалист, макар да не е за всеки поради специфичния си характер и чувство за хумор.

# 1 571
Здравейте. Търсим педиатър в районите на Гео Милев, Слатина, Яворов, Изток, Изгрев-гр.София. Благодаря на всички предварително дали мнение.

# 1 572
Здравейте!
Моля, за добър кардиолог, в София.
Трябва ми за ехокардиограма и разчитането ѝ
Д-р Каратанчева- ДКЦ “ Света Анна” Младост 1 и д-р Рада Прокопова , шеф на кардиологията. И двете в бившата Окръжна болница

# 1 573
А аз издирвам добър ендокринолог (за Студентски град по възможност).

# 1 574
  • София
А аз издирвам добър ендокринолог (за Студентски град по възможност).
Д-р Мариана Недева. Има я в супердок. Някъде до Студентски преглежда. В Неоклиник - също.

Общи условия

Активация на акаунт