БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 905 295
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
За гр. София някой може ли да препоръча ендокринолог, който да се занимава и с остеопороза?

# 1 576
Може ли мнение за професор Валентин Говедарски и за болницата Света Екатерина.

# 1 577
Здравейте!
Моля, за препоръки за добър детски специалист УНГ. Искаме второ мнение, относно открита трета сливица.
Благодаря!
Здравейте,препоръчвам Ви д-р. Катя Кирова от болница Света Анна.Беше ни препоръчана от наша позната.Ние заведохме дъщеря ни за вадене на две огромни сливици,зареди които трудно дишаше.И докторката,и екипа ѝ са добри.

Доктор Катя Кирова е чудесен УНГ лекар, работи и с деца. От две години не е в  УМБАЛ “Света Анна “. Към момента преглежда в Медицински център ,, Лора” на Позитано. Оперира в “Европа” срещу Пирогов. Часове се записват чрез  Супердок
Здравейте, не откривам  д-р Кирова в Супердок.
Знаете ли на какви дати преглежда на кабинета на Позитано,четни или нечетни бяха,забравила съм и още ли е след 15ч. Нататък ?
Благодаря

# 1 578
  • На брега на реката

Това намирих по-назад в темата.

# 1 579
Здравейте! Търся някого с мнение за ортопедията в Горна Баня, защото има изключително лоши отзиви.
Ще се радвам на препоръки и за други ортопеди хирурзи.

# 1 580
В Плевен има добри ортопеди.

# 1 581
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В Плевен има добри ортопеди.
Препоръка?

# 1 582
Не мога да дам препоръки за конкретен лекар, но няколко човека от обкръжението ми имаха нужда от ортопед и ходиха в Плевен.

# 1 583
  • Ланкър, планините Овнерог
С чиста съвест препоръчвам Д-р Михаил Алексиев https://superdoc.bg/lekar/mihail-aleksiev
Той спаси глезена на майка ми, а е и страхотен човек. Нея в ИСУЛ я оперира.

# 1 584
Здравейте! Търся някого с мнение за ортопедията в Горна Баня, защото има изключително лоши отзиви.
Ще се радвам на препоръки и за други ортопеди хирурзи.
С малко закъснение, но д-р Патриков. Страхотен лекар и човек. От личен опит го казвам Simple Smile

# 1 585
Търся препоръка за очен лекар, който да работи с деца, че моята няма часове в близките месеци

# 1 586
  • София
Проверете в клиника Зора д-р Стела Дикова. Дргуият вариант е Университетска многопрофилна болница 'Лозенец'  и да запишете час през СуперДок. Лекарите са много внимателни и адекватни.

# 1 587
Медицински център "Фокус". Много са добри и имат подход към децата.

# 1 588
Търся препоръка за очен лекар, който да работи с деца, че моята няма часове в близките месеци

Аз ходя с моята госпожица при д-р Златка Ямболиева.
Така се казва и кабинета й, през Супер Док запазвам часовете.
Работи и със ЗК, и със застрахователи, не знам точно кои.
Аз имам допълнително здравно осигуряване към Евроинс и тя работи с него.
Малко съм подробна, но дано е полезно.

# 1 589

Доктор Росица Лолова има частен кабинет на Фр. Нансен 17. Аз я препоръчвам.

Доктор Лиляна Димитрова също има и кабинет в Павлово, освен Токуда.

Общи условия

Активация на акаунт