Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са опциите, ако детето ми е в карантина поради варицела?
Мога ли да пренася заразата, без да съм болен, след като детето ми е болно от варицела?
Какви са рисковете от предаването на варицела?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са опциите, ако детето ми е в карантина поради варицела?
-
Мога ли да пренася заразата, без да съм болен, след като детето ми е болно от варицела?
-
Какви са рисковете от предаването на варицела?
-
Какви са препоръчителните действия при варицела?
-
Каква е продължителността на карантината при варицела?

) , две от тях на обяд да се ошарят - близначета. Е може ли такъв късмет сега
! Естествено детето ми, както и всички други, е контактно и нищо не ни остава, освен да чакаме. Тъкмо преди 2-3 седмици преживя няколко дни с ужасни афти в устата, силно болезнени, много плач, недоспиване за всички и принудителен глад, сега ново 20. Най-лошото е, че и аз, и батко му не сме преболедували. Настръхва ми косата просто! От яслата само ни предупредиха да знаем, че е контактен, а в понеделник вероятно всяко от тези останали 8 контактни деца ще се събере с групата си и ще стане интересно! 
Притесненията ми са големи и няма да ме напуснат през следващите 3, а след това вероятно още 3 седмици.
,тъй като нали няма да се разболея вече от това. Дори не знам дали детето ще се разболее, изобщо родителите на болни от шарка деца ,как процедират с работното място?