Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 6

• 60 240
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, днес ми е 8 ден! Не знам колко кг съм свалила, но имат 5 със сигурност. Доволна съм, чувствам се добре. Този път ми беше по-трудно от предния път, което е мн странно.. Едвам издържах 8 дни като на 7я ден вече прегреших (както писах по-горе). Относно захранването: мисля да пропусна междинния ден с оризовата вода; и ще спазвам само първите 3 дни от захранването на Гарабитов т.е. 1 ден: фрешове / 2 ден: фреш + плод и 3 ден: фреш+плод ,а от там нататъка само на салата и плодове : ) поне обичам да ям салати   chef Надявам се да сваля още 4-5 кг през периода на захранване.

# 631
Аз днес съм втори ден,добре съм засега,но цял ден съм си вкъщи и не се изкушавам,дано продължи все така. Praynig

# 632
  Мили дами здравейте и от мен! Извинете че така нахлувам в пространството ви. Поздравявам ви за волята и резултатите  smile3501 . Изчетох десетки страници. И аз имам някое килце за сваляне и се чудя дали да започна със сиропчето. А вие така ме заредихте с енергия... Имам обаче проблем и моля ви кажете си мнението, дайте ми съвет. Поради претърпяна операция по съвет на доктора пия Ясмин (противозачатъчни) за калциране. Дали това ще окаже влияние - в смисъл дали сиропа ще отслаби влиянието на хапчетата и обратното, изобщо мога ли да ги пия? Изкажете мнението си моля. Благодаря ви предварително и успех в сиропуването!  newsm10 ! До скоро!

# 633
  Мили дами здравейте и от мен! Извинете че така нахлувам в пространството ви. Поздравявам ви за волята и резултатите  smile3501 . Изчетох десетки страници. И аз имам някое килце за сваляне и се чудя дали да започна със сиропчето. А вие така ме заредихте с енергия... Имам обаче проблем и моля ви кажете си мнението, дайте ми съвет. Поради претърпяна операция по съвет на доктора пия Ясмин (противозачатъчни) за калциране. Дали това ще окаже влияние - в смисъл дали сиропа ще отслаби влиянието на хапчетата и обратното, изобщо мога ли да ги пия? Изкажете мнението си моля. Благодаря ви предварително и успех в сиропуването!  newsm10 ! До скоро!
заради тези Ясмин кажих 15кг за 1 година и сега се чудя как да ги сваля... Ние няма от къде да знаем дали ще окаже влияние, но според мен няма да е голяма работа да направиш 5 дни на сироп : )

# 634
  • София
В събота, на 7мия ден отидох на фитнес и се оказа, че съм свалила 6,6кг и доста см от обиколки. Чувствах се страхотно, макар че 2 седмици не бях спортувала. След това обаче умората си каза думата и аз ударих 2 часа сън - не знам откога не ми се беше случвало да спя посред бял ден Simple Smile Продължавам все още с режима. Мисля да направя 14 дни+14 захранване. Неприятното е, че в този период ми се очертават много празнични дни - РД на синчето и на мен + други подобни забавления, които ще трябва да пропусна в името на красотата и здравето Simple Smile
Хубав и спорен ден с радостни минусчета на кантара ви желая!

# 635
  • София
Здравейте мили дами,
и аз исках да се присъединя се към Вас - купих си сиропа и вчера се опитах да започна, но ...... може и да ми се смеете, но английската сол изобщо  не ми подейства /видях датата й на производство - от 11,2012 със срок до 11.2015/  - от вчера след обед чакам,чакам и нищо. Сега не знам какво да правя - реших днес към 17 часа пак да изпия един пакет, но да го разредя само с 300 мл. вода, въпреки че се страхувам да не си повредя нещо стомаха. След като не съм си прочистила организма май не мога да почна.... или? Моля Ви за съвет - само във Вас ми е надеждата!

# 636
Здравейте мили дами,
и аз исках да се присъединя се към Вас - купих си сиропа и вчера се опитах да започна, но ...... може и да ми се смеете, но английската сол изобщо  не ми подейства /видях датата й на производство - от 11,2012 със срок до 11.2015/  - от вчера след обед чакам,чакам и нищо. Сега не знам какво да правя - реших днес към 17 часа пак да изпия един пакет, но да го разредя само с 300 мл. вода, въпреки че се страхувам да не си повредя нещо стомаха. След като не съм си прочистила организма май не мога да почна.... или? Моля Ви за съвет - само във Вас ми е надеждата!

Не се притеснявай,на мен ми се случи същото като започнах режима първия път,изпих втори пакет и си потръгнаха нещата. Grinning

# 637
  • София
Хари10, не съм пила в живота си английска сол, но пък си сиропувам успешно. Ти си изпи солта, давай напред. Ако и този път не подейства ще потретиш ли? На английска сол ли ще я караш тази седмица Simple Smile

# 638
  • София
Здравейте мили дами,

Без да съм някакъв специалист по въпроса и аз  мисля, че не трябва да пиеш повече Английска сол. Направила си каквото трябва. Тя е много агресивна и не мисля, че е много добре в такъв кратък срок да пиеш пак. Почвай си спокойно да сиропуваш и нещата ще се случат. Не го мисли толкоз. Както казаха по-горе някои девойки изобщо не я пият или пият някой разхлабващ чай просто. Така че действай смело и успех  bouquet

# 639
  • София
Благодаря за отговорите!
ra4e, права си, знам че е така, ама все си мисля че трябва да се пречисти първо организма, доколкото може и тогава да се почва. Затова ще пийна като Adrianiii още едно пакетче пък какъвто и да е резултата - от утре съм с Вас.
Въпреки, че по-интересно е ДО кога, че каквато съм си лакомичка, а и обожавам да готвя ......
Adrianiii, а с колко вода я разтвори втория път?

# 640
 #2gunfireще се гръмна така се улях ако знаете събота и неделя добре си издържах 4 дни без прегрешение ,ноооо ядох като невиждала  #Cussing outднес ще се прочистия и от утре ще продължа да си допия сиропчето.Това моито на нищо неприлича newsm61

# 641
ама все си мисля че трябва да се пречисти първо организма

И аз така мисля. Още повече, че сиропът запича и ще стане още по-зле. На мен също не ми подейства английската сол, но сената ми действа моментално. Препоръчвам ти да си вземеш на хапчета (за упорити като нас - направо 5 таблетки, което е максимумът).

# 642
Благодаря за отговорите!
ra4e, права си, знам че е така, ама все си мисля че трябва да се пречисти първо организма, доколкото може и тогава да се почва. Затова ще пийна като Adrianiii още едно пакетче пък какъвто и да е резултата - от утре съм с Вас.
Въпреки, че по-интересно е ДО кога, че каквато съм си лакомичка, а и обожавам да готвя ......
Adrianiii, а с колко вода я разтвори втория път?

Голяма чаена чаша,не съм мерила специално.

# 643
Здр. Правила съм диетата и след като приключих захранването се натъпчих като за световно и си върнах килограмите та даже и в повече. Много ме е яд . Искам да ви попитам кой режим да почна , ако сега направя 10-14 дневната програма. Благодаря

# 644
Здравейте момичета! Аз пих Мадал Бал за 10 дена и вече съм на захранката. Искам да попитам за салатите какво може да се слага. Сол какви зеленчуци-грах,царевица,авокадо,зелена салата. Както и за супата можели да се овкусява.В описанието за занхранване пише преждевремената консумация на кафе,гъби,яйца....  е строго забранена,за кога важи това,след захранката може ли да се приемат. Аз свалих само 5 кг за 10 дена малко но сигорно е защото пия хормонални хапчета Simple Smile. От 58кг - 54кг съм сега. Благодаря ви. Моля някой да ми погне. Успех момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт