Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 442
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • гр. София
На мен ми изтекоха водите неочаквано. Беше ми ясно, че няма да ме приемат в Щерев, но първо там отидохме. Прегледаха ме, през това време ми оформиха документацията и отидохме в МД. Таях някаква малка надеждица, че все пак ще ме вземат в Щерев, но уви.  Confused
Предполагам, че няма да има проблем да ти издадат каквито документи си поискаш  Peace

# 541
а имаше ли някакво негативно отношение в МД? Така съм чувала, че не долюбват частните клиники, респективно пациентите им..?

# 542
  • гр. София
Аз не казах откъде ме пращат, когато отидохме в МД. Иначе за негативното отношение там съм писала другаде. 7 дни стоях заради детето, със 7 години ми се скъси животът.  Twisted Evil
Моето мнение, с което не обвързвам никого е, че там лекари има, но хора няма.

# 543
знам, знам..аз изкарах доста неприятни 7 дни с щерка ми в Тина Киркова, ясно ми е за какво иде реч по държавните болници, макар че моята док беше супер, но дните след раждането хич не бяха, не случайно съм се ориентирала към Щерев. А иначе, то го е пишело на документите от къде идваш, явно не е имало проблем. Мерси за отогворите   bouquet

# 544
  • гр. София
Не ми отказа ЦС, а ми отказа да е с анестезия. Аз февруари правих хидротубация при Александров и вих от болка. Климатика беше на 20 градуса, а аз бях вир вода след манипулацията.
Сега съм при д-р Ганева и тя ми препоръча щом толкова ме е боляло да я направя с анестезия. Но тя каза, че само д-р Билчев присъства на снимката и че трябва да си говоря с него за упойка. Но уви - отказа ми.

И аз си мислех да е с упойка, но защо отказва да е така? Каква е причината? А на теб за кой ден от цикъла ти е назначета ЦС и изписа ли ти лекарката някакви лекарства преди манипулацията? Защото на мен нищо не ми изписа, а като чета във форума, виждам че някои доктори изписват антибиотик, обезболяващи и т.н. Не знам дори дали трябва да е на гладно и на жадно.

Преборих се за ЦС в Щерев с анестезия. На 19.06 ще е манипулацията.  Simple Smile

# 545
Не ми отказа ЦС, а ми отказа да е с анестезия. Аз февруари правих хидротубация при Александров и вих от болка. Климатика беше на 20 градуса, а аз бях вир вода след манипулацията.
Сега съм при д-р Ганева и тя ми препоръча щом толкова ме е боляло да я направя с анестезия. Но тя каза, че само д-р Билчев присъства на снимката и че трябва да си говоря с него за упойка. Но уви - отказа ми.

И аз си мислех да е с упойка, но защо отказва да е така? Каква е причината? А на теб за кой ден от цикъла ти е назначета ЦС и изписа ли ти лекарката някакви лекарства преди манипулацията? Защото на мен нищо не ми изписа, а като чета във форума, виждам че някои доктори изписват антибиотик, обезболяващи и т.н. Не знам дори дали трябва да е на гладно и на жадно.

Преборих се за ЦС в Щерев с анестезия. На 19.06 ще е манипулацията.  Simple Smile

Супер! Но как така се съгласиха? Със д-р Билчев ли говори? А каква ще е анестезията - пълна или местна? Извинявай за многото въпроси, просто и аз трябваше да направя ЦС там , но се отказах заради това, че е без упойка и заради това , че лекарката, при която ходя и която ме изпраща за ЦС няма да присъства на самата манипулация.
А между другото каква е цената с анестезия?
Пожелавам ти всичко да мине добре и резултата да е хубав. И пиши после кака е минала процедурата.

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 12:19 от macherie

# 546
  • гр. София

Преборих се за ЦС в Щерев с анестезия. На 19.06 ще е манипулацията.  Simple Smile

Супер! Но как така се съгласиха? Със д-р Билчев ли говори? А каква ще е анестезията - пълна или местна? Извинявай за многото въпроси, просто и аз трябваше да направя ЦС там , но се отказах заради това, че е без упойка и заради това , че лекарката, при която ходя и която ме изпраща за ЦС няма да присъства на самата манипулация.
А между другото каква е цената с анестезия?
Пожелавам ти всичко да мине добре и резултата да е хубав. И пиши после кака е минала процедурата.

Здравей,

Ами не, не съм говорила с Билчев. Д-р Ганева му се обади по телефона докато бях при нея вчера на преглед и уреди нещата. Можеш да помолиш твоята лекарка да се свърже с него.
Предполагам, че се прилага венозна анестезия като при пункцията. Демек правят ти процедурата, събуждат те и можеш да си ходиш след около 30-40 минути. А цената мисля, че се оскъпява с 90-100 лева не повече.

# 547
ето малко инфо, за който го интересува

http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … 30-50&lang=bg

# 548
сега се зачетох в разговора ви по-нагоре - значи, на мен , когато трябваше да ми правят цс (не стигнах до нея) ми казаха, че може с упойка, изобщо не е било нужно да ги уговарям. Мисля, че няма проблем.

# 549
Здравейте,

Някой има ли някаква представа какво се случва с д-р Милчева? От 3-4 месеца нямах повод да ходя до клиниката, но за щастие сега имам, но се разочаровах, че "Милчева е в болничен за неопределено време"...  Cry А имам доверие и история при нея, не искам да я сменям.

# 550
  • София
Гиги, д-р Милчева е бременна  Peace

# 551
Shokoladche, как мина цветната снимка. И по-важното - добър ли е резултата?

# 552
Някай знае ли д-р Тимева кога излиза в отпуск това лято. Взех си заповедта от Фонда и не ми се иска
да отлагам. Някои казват, че е по-добре ин витро да се прави след лятото. Какво е вашето мнение?

# 553
  • гр. София
Shokoladche, как мина цветната снимка. И по-важното - добър ли е резултата?
Май горе-долу е добре:
Хистеросалпингография

Находка: В маточната кухина се постави стерилен балон катетър, който се разду до 1,5 мл. с контрастно вещество. Cavum uteri е с нормални размери, без дефекти в очертанията и изпълването. При контрастирането първа пропусна дясна маточна тръба, която е с лекостепенна дилатация по целия си ход. Лява маточна тръба пропусна след около 40 секунди при форсирано инфузиране на контраста с повишено съпротивление като е дислоцирана към левия маточен кант.
Дата: 19.06.2013    Лекар:..................................................
/ Д-р Росен Билчев /

Ама май нещо АМН и инхибина не са много ок за моята възраст от 25 години.

AMH 1.32 ng/ml ( ref. 1 - 6.8 )
Inhibin-B 64.70 pg/ml ( ref. 40 - 200 )
FSH  15,1

# 554
  • София
Шоколадче, тези ст-сти АМХ, Инх.,ФСХ да не са инцидентни ? 
Аз бих ги повторила на следващ МЦ. А колко антрални фоликула имаш при преглед ?

Общи условия

Активация на акаунт