Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 428
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Звезда, недей се блещи.Аз,ако исках да попитам там,щях да се разходя до Русе,да похарча някой неизлишен лев и да получа отговор.Но питам тук,за да ми отговори някое по-отзивчиво момиче от теб. Като неможеш и неискаш да помогнеш,поне не се обаждай. Добре че не всички момичета по форумите са като теб,че ако всички реагираха така,нямаше да стигнем до никаде.
 Всичко хубаво...

# 751
 ooooh! Поли не така  Naughty Просто не си разбрала Звезда. Да се пробвам да ти обесня аз. Няколко поста понагоре  от предната ти публикация има линк - натискаш на него и отиваш в новата тема където същото се коментира. Звезда искаше да ти каже, че в тази тема вече никой не пише защото вече е на 51 стр. Има същата тема Пациентки на клиника Щерев София  и МЦРЗ Д-р Щерев Русе, но с номер 7. Като не си разбрала, а виждам, че си и нова попитай-ще ти кажат, а не веднага да нападаш. Мисля, че темите са създадени да си помагаме в борбата, а не да се репчим един с друг. Така само си образуваме нерви и си пречим.  Hug

# 752
Поли, прочети този отговор от ембриолог от АГ болница Щерев София:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572178.0

И сега допълненията:

1. В клиника "Щерев" - Русе се прави разширена спермограма по Крюгер. Ако те интересуват повече подробности, можеш да ми пишеш ЛС.

2. Звезда не ти се блещи, ами ти обяснява в коя тема да питаш, защото настоящата е стара и дори би трябвало да е заключена отдавна от администраторите. И беше много вероятно дни и седмици наред никой да не ти обърне внимание в нея. Така че занапред пиши и питай в актуалните за дадена тема, в случая тази:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731434

Peace

# 753
Да,Благодаря Ви. Както пише "новак"..така си е. Нито знам как да търся нова тема,нито нищо кой знае какво все още.Тепърва започвам да се уча.Наскоро се регистрирах в бг.мама и все още хал хабер си нямам от нещата. За това съм си и "новак".  Може да не съм разбрала,но е нормално,де да знам.Незнам как да търся новата тема,нито как да се върна към старата да прочета нещо да кажем нито нищо. Може би регирах прибързано,за което се извинявам Simple Smile  Blush   

# 754

Общи условия

Активация на акаунт