Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 432
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • гр. София
Дани_бебе, напълно те подкрепям. Аз също съм от потърпевшите. Радвам се, че се отказах от клиниката и сега лека полека правя изследвания (считани за ненужни от лекуващите лекари в Щерев) за изясняване на причината.

# 736
       Здравейте.Споделям и аз своя опит - втори поред в същата клиника. Преди съм писала в Зачатие, но тук наплива е по-голям във форумите Wink Вчера ми беше пункцията - имах 8 яйцеклетки. Още същия ден ембриолозите ми казаха, че са добри. А лекарката ми каза, че сперматозоидите на приятеля ми не са добре - само 6-7% качествени. Днес ми се обади лекарката ми и ми каза, че 6 яйцеклетки са се оплодили. Утре ще чакам обаждане от ембриолозите за това, как се развиват ембрионите и дали ще имам трансфер на 3ти или на 5 ти ден. При първия ми опит също ме информираха, но и аз съм си от хората, които питат доста...
Успех на всички.

# 737
Това е провокация! dany_bebe явно се е регистрирала специално да хвърли някаква "информация"!  Naughty
Толкова ми е болно, че изобщо не мислих да отговарям на тоя пост. Винаги съм се чудила защо за другите клиники си споделят във форумите, а за Щерев пълно затъмнение. Сега разбрах. Мисля, че това е форум да си споделяме инфо и какво сме постигнали в тая клиника и с кави препятствия сме се сблъскали. Ако сме наясно със ситуацията в която попадаме, по лесно ще вземем решение. Премълчавайки нещата не помагаме на никой. Четейки коментари и мислейки си, че това на мен няма как да се случи, ние се самозалъгваме. После разбирайки - резултатът е изгубено време, нерви и пари.
За инфо за качеството на ембрионите, мога да кажа, че не съм идиот - да давам пари за замразяване и трансфер на ембрион, за който се знае, че нищо няма да се получи. Исках, търсих информация за качеството на яйцеклетките и ембрионите, но такава не получих - нито от лекуващия лекар, нито от ембриолозите. Разбрах на самия трансфер, за какво става въпрос.
След първите опити исках, питах, молих най-вежливо и учтиво дали не трябва да направим допълнителни изследвания - казаха ми не. Сега ми предлагат да направя ЦС, генетични и имунологични и да пуснем допълнително изследване на хормони. Да ще направя, защото мисля, че с това трябваше да се почне, но разбира се на друго място.
Извинявам се на тези, на които с моят пост съм нарушила спокойствието им. Пожелавам им от все сърце да не дойде момента, когато ще разберат, че са загубили - пари, нерви и време.

Laughing ooooh! Извинявай, че ще се засмея, форума е пълен и с негативни неща за клиниката, ама ти много ги уеднакви. Сама казваш, премилъчавайки не помагаме. Думите ти звучат като клевета щом не казваш всичко. Тимева не ми се усмихна  Laughing, защо всички викате че се усмихва обаче е искрена. Много са зле нещата момичета при мен, за донорска яйцеклетка се оказвам. Почти на 42 съм, но мъжа ми е по-млад  Mr. Green 35 е, ще го обсъждаме не съм убедена че той ще е съгласен. С първият ми мъж се разделихме заради това  Cry Има ли някой с донорска успешно.  Tired

# 738
Rossika, изобщо не мисля да влизам в дебат с теб. Какво съм уеднаквила не ми е ясно и не ме интересува. Аз споделих това, което мен ме касаеше и това през което аз минах. Желая ти успех в твоята борба. Не мисля, че в тази клиника ще успеят да ти помогнат, но всеки си прави избора. Ако мога да бъда полезна на други момичета с информация ще помагам, но аз приключих с тази клиника.

# 739
dany_bebe,успех в твоята борба!
Saddy3 ,пожелавам ти прекрасни ембриончета,които след девет месеца да бъдат твоите прекрасни бебета.
Rossika,аз мисля ,че донорската яйцеклетка е много добър вариант,стига веднъж да се пречупиш психически.Пожелавам ти успех,каквото и да решиш!
Хайде момичета,още малко и аз се качвам на шейната,другата седмица чакам да ми дойде,за да започваме.Чувствам голяма еуфория-да започва стимулацията,че да си направим бебетата,да си ги прибирам в коремчето и да си ги нося 9 месеца.ТОлкова отдавна ги чакам и съм толкова сигурна,че ще се получат нещата.Нямам търпение вече  Mr. Green

# 740
 Shocked Дори и да не е провокация, Дани бебе не си коректна. Постара се за един ден да ни убедиш, че "проблема за докторите в Щерев се корени в самата клиника". Не искаш да влизаш в дебат с Росика, затова не държа да ми отговоряш на поста. Ще изразя мнение, лично.
3 години вече съм в тази клиника, това е 3-тата такава клиника, която посещавам и направих 3 опита тук. Всички пациенти с повече от 1 опит добре знаят, че получават информация и от лекаря си, и от ембриолозите, даже си имаме снимки на ембрионите.
 ooooh! Ей, така мине-немине малко време и като се хванете за темите "лош ли ми е лекарят или ми е крив космосът", "прави ли се клизма преди пункция" и "дали се пие мнооого вода" преди трансфер  ooooh! Съсредоточете се върху главните неща.

# 741
mu_ry, винаги има доволни и недоволни от някой доктор. Но проблема за докторите в Щерев се корени в самата клиника.

Моля!?  Sick  
 И това как точно го разбра?
Я се съобразявайте, като говорите наизуст.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 15:30 от *Tea*

# 742
Rossika, изобщо не мисля да влизам в дебат с теб. Какво съм уеднаквила не ми е ясно и не ме интересува. Аз споделих това, което мен ме касаеше и това през което аз минах. Желая ти успех в твоята борба. Не мисля, че в тази клиника ще успеят да ти помогнат, но всеки си прави избора. Ако мога да бъда полезна на други момичета с информация ще помагам, но аз приключих с тази клиника.

И как точно помагаш на другите момичета??? Като им плюеш лекарите под общ знаменател ли?
Айде като не си пациент (вече) и не си била доволна ( вече си го написала няколко пъти), пиши си в темата на настоящата си клиника!
Успех с бебеправенето ти желая!

П.П. Някой беше написал, че нямало информация за клиниката. Ето още една тема с много коментари ( на който му се чете) :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=266240.2325

# 743
Не мога да пренебрегна тона, с който се държи сметка на потребителка, че е дръзнала да изкаже своето мнение за клиниката. Мисля, че тези нападки  противоречат на добрия тон и целта на форума. Нормално е да има и недоволни пациенти и нормално е в този форум да се споделят и негативни мнения. Това, че потребителка е изказала мнението си за клиниката, не означава, че тя е наплюла лекарите на момичетата. Още повече, че в нито един от постовете си тя не спомена името на нито един лекар от киниката. Всеки има право на мнение и право на избор.
Хубаво е, че Теа и NTP имат положително мнение за клиниката, но нападайки по този начин потребител с негативно мнение, се получава обратен резултат.
Ако толкова много се притеснявате от негативните коментари създайте си тема само за положителни коментари  или доволни пациентки на клиника Щерев. Тогава никой няма да ви притеснява с негативни мнения и съмнителни въпроси "лош ли ми е лекарят или ми е крив космосът", "прави ли се клизма преди пункция" и "дали се пие мнооого вода" преди трансфер  и т.н.

# 744
  • гр. София
И аз имах снимки на ебрионите, но това не означава, че са били достатъчно добри. А когато помолих доки да пуснем допълнителни изследвания, за да търсим причините за неуспеха, отговорът беше, че това не е бил моят опит и че не са ми нужни изслевания ( включително такива за хламидия, мико и уреяплазма, да не говорим за специализирани като генетични, имунологични ). И какво се оказа. Имам проблем именно с имунологичните и високото ФСХ.

# 745
  • срещу двата комина :)))
пускам НОВА ТЕМА за да не заключат тази, че сме вече на 50-та страница  Hug

# 746
Мече72, не нападам за това, че момичето има лично (или различно) мнение (аз също съм била недоволна от нещо/някой, иронията ти "Тогава никой няма да ви притеснява с негативни мнения" е излишна), а се съмнявам, че не е получила информация! Особено изискана от нея. И точно това непосочване на конкретен лекар, а генерално изказване за цялата клиника е некоректно, с което не помага на никой.

# 747
само мога да кажа момичета бягайте  на далече от клиниката в русе ако не искате да сте опитни зайчета.бягайте от русе

# 748
Здравейте. Някой може ли да ми каже, СГ в Щерев-Русе по Крюгер ли са или СЗО?
Благодаря Simple Smile

# 749
Здравейте. Някой може ли да ми каже, СГ в Щерев-Русе по Крюгер ли са или СЗО?
Благодаря Simple Smile

Има нова тема,там си задай въпроса .

Общи условия

Активация на акаунт