Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 455
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • срещу двата комина :)))
уф, голям проблем е с тия доктори  Tired тъкмо харесаш някой, после чуеш негативно мнение и се разколебаваш, поне при мене е така ...

# 721
Аз не мога да съдя докторите по отделно. Например съм много доволна от моята лекарка там. По-скоро нещата са комплексни, цялостното обслужване. Аз съм при доктор Тимева, винаги е много усмихната и добра, обяснява ми, търпелива е, тактична е. От нея не мога да се оплача.

# 722
mu_ry, винаги има доволни и недоволни от някой доктор. Но проблема за докторите в Щерев се корени в самата клиника.

# 723
  • срещу двата комина :)))
mu_ry, винаги има доволни и недоволни от някой доктор. Но проблема за докторите в Щерев се корени в самата клиника.

ами това пък е даже още по-лошо ...

# 724
Марая, радвам се, че си доволна от Тимева. Ще си позволя да ти дам един съвет, остави настрана нейната усмивка и приказки. Виж фактите и тогава отново прецени дали това е специалистът, който ще ти помогне да постигнеш целата си.
Говоря от личен опит. Дано не ми се сърдиш.

# 725
Въпреки всичко, не мисля че е редно да поставяме всички доктори под общ знаменател. Нека да не забравяме, че е наш избор на кой да се доверим. Факт, е че в България успеваемостта е много малка...
Аз имам неуспешен опит, още от самото начало ми казаха, че има голяма вероятност да не стане, заради операциите и страстванията, аз реших да опитам на моя отговорност. За втория опит направихме допълнителни процедури и изследвания, които към момента го правят успешен. Не са ми обещавали чудеса, нито са ме лъгали.
Не съм съгласна, че ни уведомяват за качеството на емрионите, чак когато са готови да ги сложат, но ... има достатъчно клиники и статистики - винаги има доволни и недоволни.

Успех на всички  Hug

# 726
Това е провокация! dany_bebe явно се е регистрирала специално да хвърли някаква "информация"!  Naughty

# 727
Това е провокация! dany_bebe явно се е регистрирала специално да хвърли някаква "информация"!  Naughty

Не мисля, че случаят е такъв.....Освен това жената се въздържа да назове името на лекаря си, предполагам именно, за да не настройва пациентите му....
Аз лично също имам някои забележки към клиниката, но към момента не са толкова много, че да се местя...Иначе отношението на лекарката ми към мен е перфектно, за мен ще бъде по- голям стрес да я сменя и тепърва да свиквам с друг...Не вдигането на телефоноте на регистратурата и някоя друга физиономия ще ги изтърпя, всъщност въобще не им се впечатлявам....

# 728
  • гр. София
Това не е провокация. Ако я попитате на лични може и да ви каже. Аз така направих. Peace

# 729
И аз я питах - каза си...
Всеки си има мнение - аз лично не съм доволна от прехвалената клиника на проф. Горчев в Плевен...просто ме осакатиха най-брутално. Но предполагам има много девойки, които са много доволни от там...

# 730
  • Вдън горите тилилейски
Момичета хайде да разсея малко темата. Интересуваме замразяването на еякулат в клиниката. Видях ценоразписа, но не ми става ясно колко е крайната цена за замразяване на сперма примерно за 6 месеца. В ценоразписа има отделни цени за замразяване, за съхранение и за тестване на криотолерантността.  Някой от вас знае ли каква е цената и необходими ли са някакви изследвания предварително.

# 731
Снежанче,аз не мога да отговоря на твоето питане.
Имам следният въпрос аз-при ин витро съм чела някъде ,че дават 15 дни болничен в нашата клиника.Има ли вариант за малко повече,в смисъл дали има вариант за пазарене за повечко дни,и от кога го дават от деня на пункцията или от трансфера?

# 732
  • гр. София
Най-много се дават 15 дни, считано от деня на пункцията. Ако желаеш след това отново болничен, отиваш при ЛЛ.

# 733
  • София
Кака Снежанка,ние сме замразявали преди време и платих замразяване,съхранение 6 месеца,които после удължих на още 6,но така и не стигнахме да я ползваме,че доки предпочиташе пресен вариант и след тези цени не знам какво следва  newsm78

# 734
Това е провокация! dany_bebe явно се е регистрирала специално да хвърли някаква "информация"!  Naughty
Толкова ми е болно, че изобщо не мислих да отговарям на тоя пост. Винаги съм се чудила защо за другите клиники си споделят във форумите, а за Щерев пълно затъмнение. Сега разбрах. Мисля, че това е форум да си споделяме инфо и какво сме постигнали в тая клиника и с кави препятствия сме се сблъскали. Ако сме наясно със ситуацията в която попадаме, по лесно ще вземем решение. Премълчавайки нещата не помагаме на никой. Четейки коментари и мислейки си, че това на мен няма как да се случи, ние се самозалъгваме. После разбирайки - резултатът е изгубено време, нерви и пари.
За инфо за качеството на ембрионите, мога да кажа, че не съм идиот - да давам пари за замразяване и трансфер на ембрион, за който се знае, че нищо няма да се получи. Исках, търсих информация за качеството на яйцеклетките и ембрионите, но такава не получих - нито от лекуващия лекар, нито от ембриолозите. Разбрах на самия трансфер, за какво става въпрос.
След първите опити исках, питах, молих най-вежливо и учтиво дали не трябва да направим допълнителни изследвания - казаха ми не. Сега ми предлагат да направя ЦС, генетични и имунологични и да пуснем допълнително изследване на хормони. Да ще направя, защото мисля, че с това трябваше да се почне, но разбира се на друго място.
Извинявам се на тези, на които с моят пост съм нарушила спокойствието им. Пожелавам им от все сърце да не дойде момента, когато ще разберат, че са загубили - пари, нерви и време.

Общи условия

Активация на акаунт