Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 440
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Аз към момента не съм забелязала негативно отношение.И на регистратурата винаги са ми помагали с информация,и по телефона не съм имала проблеми.
То нищо не пречи още утре да ме разочароват,но не мога да си кривя душата. Wink
Много се надявам да не са ни подпукали на конвейр.

# 706
  • София, Бургас
Аз на регистратурата не съм имала проблем. Винаги са били усмихнати и приветливи, но за телефона и аз съм имала случаи да не успявам да се свържа цял ден. Явно зависи колко хора чакат и дали имат време да вдигнат..

# 707
  • срещу двата комина :)))
Аз на регистратурата не съм имала проблем. Винаги са били усмихнати и приветливи, но за телефона и аз съм имала случаи да не успявам да се свържа цял ден. Явно зависи колко хора чакат и дали имат време да вдигнат..

на мен никога не ми се е случвало да чакам много или да са груби ... но аз не съм от много дълго там ... обаче това , което пишете леко ме плаши  Tired

# 708
Не съм забелязвала лошо отношение, напротив, все са усмихнати и любезни.
dany_bebe, много съжалявам, че така се е получило при теб Tired

# 709
Преди време лежах в стационара с едно момиче за стимулация. От стимулацията се беше подула цялата и не можеше да мръдне. Никой не дойде да я погледне, чак като дойдоха за моята манипулация сестрата вика: Как може да са те оставили така, трябва да направим нещо. Пък на мен докато ми вземат кръв ми спукаха две вени, накрая девойката не можа да се оправи и викна по възрастна сестра и тя вече успя да ми вземе кръв.  Sad Не знам какво да кажа, аз лично съм малко объркана, преди време бях написала по-оптимистичен пост за Щерев, ама колкото по-често ходя, толкова по-често се сблъсквам с подобни неща.

# 710
Момичета, най-малкия проблем е дали вдигат телефона или не. Това не е нещо, което да ме впечетли. Не може да не ми дават информация, за качеството на яйцеклетките, за качеството на ембрионите - независимо колко пъти съм поставяла въпроса.Това става въпрос за мой материал, а не за вар и кирпич да му се не види. А в самия ден на трансфера с мен да се държат като последна глупачка. Аз трябва да имам право на избор, а не само да плащам.
За стимулацията и аз бях на "чудесния" Менопур. Въпреки молбата ми да сменим схемата, да потърсим причина защо така се получи, реакцията беше - Не продължаваме. А ма парите сега аз ги давам, а не прехвалената "дофторица".
Аз също бях чела негативни коментари, но си казвах, че това са само единични случаи. Сега си давам сметка, че е трябвало да им обърна повече внимание.
Аз не оставам с впечетление, че пациентите в клиниката са много. Зимата чаках много повече, сега имам чувството, че са 2пъти по-малко. За какво ми пускат разни "материали" на сайта на клиниката. Те една стимулация не могат да направят, а за ембриолозите им - просто нямам думи.

# 711
  • София
Дани,за съжаление,проблемът с ембриолозите не е само в Щерев  Sad Каквато и техника да си накупят и да рекламират повечето клиники,като го няма опитът и "окото", си остават само с техниката. Затова и при мъжки фактор, за мен,лично, е загуба на много пари,време и нерви,да се правят опити в БГ.

# 712
dany_bebe, при коя лекарка си?

# 713
Хриси, като нямат "окото"  къде са тръгнали. Да ни кажат ние това можем с това имаме опит - иначе съжалявам, не можем да помогнем. Другото за мен е обиране на пари.

# 714
  • срещу двата комина :)))
Хриси, като нямат "окото"  къде са тръгнали. Да ни кажат ние това можем с това имаме опит - иначе съжалявам, не можем да помогнем. Другото за мен е обиране на пари.

може ли да кажеш при кой доктор си, защото и мен много ме интересува  Hug

# 715
  • София
Да ни кажат ние това можем с това имаме опит - иначе съжалявам, не можем да помогнем.
Всъщност,мен след четвъртия опит вече ме пращаха в Истанбул,защото лекарката ми беше достатъчно честна с мен/но май не се случва често,като чета Sad/ ,да ми каже,че не съм за тях,тъй като проблемът ни беше в качеството на ембрионите,а в България не можеха да ми предложат изследването. Друг е въпросът,че и аз така и не "узрях" за идеята,защото не исках да правя диагностика в Истанбул,а в Рим,където я направихме впоследствие.

# 716

Аз също...предполагам ще пишеш на лични Wink

# 717
  • София
Да ни кажат ние това можем с това имаме опит - иначе съжалявам, не можем да помогнем.
Всъщност,мен след четвъртия опит вече ме пращаха в Истанбул,защото лекарката ми беше достатъчно честна с мен/но май не се случва често,като чета Sad/ ,да ми каже,че не съм за тях,тъй като проблемът ни беше в качеството на ембрионите,а в България не можеха да ми предложат изследването. Друг е въпросът,че и аз така и не "узрях" за идеята,защото не исках да правя диагностика в Истанбул,а в Рим,където я направихме впоследствие.
Хриси, аз тайничко се надявам за теб, че ще си пробваш късмета някъде извън пределите на БГ.
Имам такова предчувствие за теб, че ще успееш, само още 1 опит Hug Hug Hug Hug Hug

# 718
  • София

Хриси, аз тайничко се надявам за теб, че ще си пробваш късмета някъде извън пределите на БГ.
Имам такова предчувствие за теб, че ще успееш, само още 1 опит Hug Hug Hug Hug Hug
Grinning Вече насочихме финансите и желанията си в друга посока и действаме там, пък и преминах възрастта,която си бях поставила за deadline и оставих организмът ми да си почива

# 719

Аз също...предполагам ще пишеш на лични Wink
Ами... и аз се интересувам за името на докторката....

Общи условия

Активация на акаунт