Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 533
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Да ще те приеме, щом не си за първи път няма проблем. Казваш си на регистратурата - нямам час, но трябва да се видим и ти изкарват досието и си чакаш. Няма да чакаш много, аз по време на цялата стимулация ходих без час и чаках най-много 10 минути.

# 691
  • срещу двата комина :)))
да, няма проблем  Peace но странно защо не ти вдигат  Thinking

# 692
  • София
Няма да чакаш много, аз по време на цялата стимулация ходих без час и чаках най-много 10 минути.

По време на стимулация е друго и наистина почти не се чака.

Maraya, ще те вземат без час, но ако е 2ра смяна иди към 17,30 ч за да не чакаш много. Иначе минават първо всички със записан час и след това тези без час.

# 693
  • София
Момичета, имам следното питане, взех си Мерионал, но го съхранявах на много по- висока темп. от посочената на опаковка - до 25 градуса. Посъветвайте ме, дали трябва да си купя нови?
Притеснено ми е, а трябва да ми се бие днес.

# 694
Ако си го съхранявала в стая, без пряка слънчева светлина, не би трябвало да му има нищо, въпреки високата температура...Ако си го носила ня плажа обаче...Трябва да видиш самата консистенция каква е. Трябва да е бистра, без никакви парцалчта вътре...

# 695
Знае ли някой колко струват генетичните, ако  ги направя в МЦ"Щерев" Русе?
  Около 400 лева

# 696
  • София
Ако си го съхранявала в стая, без пряка слънчева светлина, не би трябвало да му има нищо, въпреки високата температура...Ако си го носила ня плажа обаче...Трябва да видиш самата консистенция каква е. Трябва да е бистра, без никакви парцалчта вътре...

Благодаря ти, vanessssaHug
Не установиха проблем и не купих нови.

# 697

Благодаря ти, vanessssaHug
Не установиха проблем и не купих нови.

Peace

# 698
Момичета, нова съм във форума. Пациентка съм на клиниката. Имам 2-3 опита там и съм много объркана. м. Март правих опит(сами го финансирахме, докато чакахме заповедта). Като резултат 4 оплодени яйцеклетки - 2 върнати и 2 замразени. Резултатът от трансфера беше отрицателен - направо не е имала имплантация. На следващия месец при размразяването едната яйцеклетка даде фира, другата с лошо качество, което разбрах секунди преди да се направи трансфера(буквално ембриоложката ми се изсмя, че очаквам нещо да се случи). Докторката ме успокояваше, а аз си ревах като магаре докато траеше трансфера. Тогава се зарекох да не стъпя в тази клиника повече. Излезна ми заповедта и по настояване на съпруга ми отново ссе върнах там.
Сега приключи и порения ми "опит". Още не мога да се успокоя. Лош отговор на яйчниците - фоликулите замряха - пълен блокаж. Хормоните ставаха от зле по зле, но нищо не се промени нито в схемата, нито в дозата. "Борихме се до край!" - това бяха думите на докторката. Има ли други момичета, които са минали по този път в тази клиника? Сега ми предлагат да си платя стимулацията, за да си запазя заповедта. Не знам дали изобщо има смисъл. Може ли да си прехвърля заповедта в друга клиника? има ли такова законово постановление, или зависи от желанието на клиниката да ми върне заповедта? Много съм разстроена. С отговорите и съветите ви се надявам да взема правилно решение. Благодаря ви предварително.

# 699
  • София
На следващия месец при размразяването едната яйцеклетка даде фира, другата с лошо качество, което разбрах секунди преди да се направи трансфера(буквално ембриоложката ми се изсмя, че очаквам нещо да се случи). Докторката ме успокояваше, а аз си ревах като магаре докато траеше трансфера. Тогава се зарекох да не стъпя в тази клиника повече. Излезна ми заповедта и по настояване на съпруга ми отново ссе върнах там.

Дани, това все едно аз съм го писала. Милачич ме разрева по същия начин и 2 часа след трансфера не успях да се успокоя. Чак Докторката се възмути от поведението й, и каза, че ще поговори с нея по въпроса, да не прави такива коментари.

# 700
Дани, ако не е тайна, при коя дофторица си? Репликата за "борбата до край" ми е позната.
Аз си платих стимулацията и си запазих заповедта. Тогава не бях на себе си. Сега, може би не бих постъпила така. Още не съм хадила да се пазаря да си взема заповедта и не знам как ще се справя с тоя въпрос.
Мен ме стимулираха с Менопур. Теб с какво те стимулираха?

# 701
  • София
Дани,съжалявам,че "опитът" ти е протекъл по такъв начин  Hug Аз съм правила трансфер на ембрион,който по всички показатели водеше до отрицателен тест,но решението беше мое и го направих напълно съзнателно и нарочно,без да очаквам нещо след това,като имах опция и да спрем до размразяването. Не разбирам защо трябва да се  изхвърлят пари в кофата за трансфер на нещо,което е очевадно,че е обречено и те го знаят много добре. Какъв е смисълът от категоризацията на ембрионите тогава,ако всички стават за връщане  Close
По принцип,има опция и го правят,ако нещата с опита не вървят добре,да си го платиш ти,вместо да хабите заповедта и следващия да си е по Фонда. Не би трябвало да има проблем и със смяна на клиниката,ако подадеш документи във Фонда. За да си спокойна,зъвнни им,жените да ти кажат как се действа с вече издадените заповеди и след това вземи окончателното решение  Hug

# 702
Аз сега се сещам при първия ми опит - вече бях на "магарето", когато ми казаха, че ембриончетата са със средно качество... и не че нямало случаи на успешна бременност, ама... Реално аз тогава нямах право на избор - просто бях информирана.
Сега на втория опит беше по същия начин - 1 ок и 2 средно качество, слагаме ги всичките...
Според мен трябва да имаш избор дали да ти ги върнат или не, в крайна сметка по ценова листа им цени на всички неща - Пункция на фоликули, Ембриотранфер...

# 703
  • София, Бургас
Моите ембриончета бяха със средно качество. И двете се имлантираха, едното спря да се развива, но другото, ако го видите колко е буйно и игриво Simple Smile Всички ми казват, че не си представят какво щеше да е, ако беше отлично качество..така, че наистина има смисъл да се опитва...

# 704
Напоследък нещо много недоволни има от Щерев. Аз също усещам някаква незаинтерасованост от страна на персонала. Момичетата на регистратурата като ги питаш нещо едва ли не ти се сърдят, да не говорим, че звъня по 10 пъти и никой не вдига. Пък иначе клиниката е пълна. Аз също съм за първи опит там, ако обаче е неуспешен, си хващам документите и ще търся друга клиника. Явно клиниката започва да лежи на стари лаври.

Общи условия

Активация на акаунт