Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 538
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
 Confused Не съм ги изследвала, отдавна не се бях занимавала. Начи има надежда да стане стимулация?

# 676
Ами има шанс, ако в цикъла на стимулацията ФСХ падне под 14-15 - поне моята лекарка така процедираше. При единственото ми ФСХ 12 в продължение на една година - и веднага набодох инжекциите Simple Smile

# 677
Знае ли някой колко струват генетичните, ако  ги направя в МЦ"Щерев" Русе?

# 678
  • София
генетичните се изпращат в лабораторията на геника, така че по добре отивай там или в МД
 щерев не правят генетични, в смисъл само взимат материяла и го изпращат в геника.
ценоразпис има на втория етаж където е лабораторията, на касата в една папка, така че ако ходиш там виж цените. успех  bouquet

# 679
  • гр. София
Относно генетичните изследвания, клиника Щерев работят с Геника.
http://www.genicalab.com/bg/prices.html
Мисля, че цената е 180 за цитогенетично изследване.
А отностно  имунологията работят съвместно с клиника Иван Рилски.
Скрит текст:
Постнатален хромозомен анализ180 лв.
Панел пренатална диагностика на най-чести анеуплоидии 180 лв.
ДНК анализ за тризомия 21 (синдром на Даун), тризомия 18 (синдром на Едуардс), тризомия 13 (синдром на Патау) и половите хромозоми.
Панел диагностика на най-чести анеуплоидии, водещи до спонтанни аборти120 лв.
ДНК анализ за тризомия 14, тризомия 16 и тризомия 22.
ВРОДЕНИ ТРОМБОФИЛИИ, ДЕФЕКТ НА НЕВРАЛНАТА ТРЪБА
Фактор V Leiden (R506Q)40 лв.
Вродени тромбофилии
Протромбин (20210 G>A)40 лв.
Вродени тромбофилии
PAI (4G/5G)40 лв.
Вродени тромбофилии
Генотип за PAI 4G/5G трябва да се интерпретира в комбинация с генотипа за ACE и Фактор XIII, за да се прецени комплесния им ефект върху риска от спонтанни аборти.
ACE (I/D)40 лв.
Вродени тромбофилии
Фактор XIII (Val34Leu)40 лв.
Вродени тромбофилии
MTHFR (677 C >T)40 лв.
Обмяна на фолиева киселина
Дефект на невралната тръба
MTRR (66 A>G)40 лв.
Дефект на невралната тръба
Обмяна на витамин 12
MTHFR (1298 A>C)40 лв.
Индивидуален отговор при яйчникова стимулация
VEGFA (936 C>T)40 лв.
Ендометриоза
Тежка прееклампсия
Преждевременно раждане
VEGFA (-1154 G>A) 70 лв.
Повтарящи се късни спонтанни аборти
TAFI (+505 A>G)70 лв.
Повтарящи се късни спонтанни аборти и дълбоки венозни тромбози
ANXA5 (М1/М2 хаплотип)70 лв.
Повтарящи се късни спонтанни аборти и дълбоки венозни тромбози
Вродени тромбофилии - основен панел160 лв.
Панелът включва изброените полиморфизми:
1. Фактор V Leiden (R506Q)
2. Протромбин (20210 G>A)
3. PAI (4G/5G)
4. MTHFR (677 C >T)

Вродени тромбофилии - разширен панел 1    240 лв.
Панелът включва основен панел и изброените допълнителни полиморфизми:
1. ACE (I/D)
2. Фактор XIII (Val34Leu)
Вродени тромбофилии - разширен панел 2     240 лв.
Панелът включва основен панел и изброените допълнителни полиморфизми: 1. MTHFR (1298 A>C)
2. MTRR (66 A>G)
Вродени тромбофилии - пълен панел   320 лв.
Панелът включва основен панел и изброените допълнителни полиморфизми:
1. ACE (I/D)
2. Фактор XIII (Val34Leu)
3. MTHFR (1298 A>C)
4. MTRR (66 A>G)
Препоръчителен панел при повтарящи се спонтанни аборти, прееклампсия и ендометриоза250 лв.
Панелът включва изброените полиморфизми:
1. VEGFA (936 C>T)
2. VEGFA (-1154 G>A)
3. TAFI (+505 A>G)
4. ANXA5 (М1/М2 хаплотип)
Фактор V R2 (c.4070A>G)40 лв.
Многократно повишава ефекта на Фактор V Leiden (R506Q).

# 680
Моите гинетични в Геника струваха 320 лв, мен ме пратиха и в Кандиларов, там дадох 180 лв. Принципно като ме изпратиха там ми дадоха едно направление, на което ми бяха отбелязани кои са точно нещата, за които ме тестват и колко струват.

# 681
Благодаря за отговорите, мислех да спестя едно ходене до София, на май ще се наложи да посетя МД .

# 682
  • гр. София
Не е нужно да идваш до София, от клиниката ще ти вземат кръв и ще я пратят в нужните лаборатории.  Peace

# 683
  • London
#Crazy smile3518 Момичета много се отчаях, ФСХ ми е над 40  Shocked. Другите хормони са наред, ма това ме довърши. Има ли някой с такъв случай.  Sad Знаех си че съм дърта, ама сега незнам какво да мисля

росика не знам колко си 'дърта', само искам да кажа не се отчайвай, аз миналата година имах неуспешно ин витро в Щерев (стана извънматочна и се наложи да ми махнат лявата тръба) и въпреки сщ всичко забременях естествено тази година (аз съм на 44). Като казах на Коновалова (аз бях букирала ново ин витро за март), тя каза че според нея това е станало защото съм се отпуснала психически. Така че горе главата, положителната нагласа е много важна и ви пожелавам успех на всички  Hug

# 684
  • Където е сърцето
Знае ли някой,защо има разлика в цената на изследванията на АМХ и Инхибин Б? Разбрах,че Щерев работят с Цибалаб,а там цената на 2 хормона са към 90 лв.Днес звънях да си запазя час и питах за цената и ми казаха 120 лв.Това си е 30 лв разлика.Дали мога да отида в друга лаборатория и да си ги пусна сама,ама нали не съм от София и ще има да се лутам къде са тези лаборатории.Имате ли представа да не би да ги изпращат някъде другаде и за това да е по-висока цената?

# 685
Знае ли някой,защо има разлика в цената на изследванията на АМХ и Инхибин Б? Разбрах,че Щерев работят с Цибалаб,а там цената на 2 хормона са към 90 лв.Днес звънях да си запазя час и питах за цената и ми казаха 120 лв.Това си е 30 лв разлика.Дали мога да отида в друга лаборатория и да си ги пусна сама,ама нали не съм от София и ще има да се лутам къде са тези лаборатории.Имате ли представа да не би да ги изпращат някъде другаде и за това да е по-висока цената?
В клиниката работят с Цибалаб. Аз скоро пусках там точно тези хормони. Но ако искаш можеш да ги пуснеш и на друго място. Ще ти признаят изследванията. А на страницата на Цибалаб има информация къде имат лаборатория. Имат съвсем близо и до клиниката-просто провери точно адреса къде е на сайта на Цибалаб. Резулатите от тези 2 хормона излизат след седмица. Можеш да си ги проверяваш и онлайн- дават ти код за достъп. Имай предвид, че освен цената от 90 лв. в Цибалаб се заплащат допълнително и консумативите, а в клиниката цената е крайна т.е. по 60 лв. на хормон.

# 686
  • София
Имат съвсем близо и до клиниката-просто провери точно адреса къде е на сайта на Цибалаб.
Цибалаб има в бизнес център Сердика,който е на 5 минути от  клиниката с кола,пеша-за 15-тина,предполагам. Това им е адресът : http://www.cibalab.com/contacts.php

# 687
  • Където е сърцето
Благодаря за бързия отговор.Някой да е изпращал от друг град кръв за изследване,че ми отказаха да ме сменят от работа и пак ще пропусна този месец изследването.Така сега разгледах няколко лаборатории в Бургас и се оказа,че повечето правят тези хормони.Само лаб.Лина ги изпраща в София ,другите ми казаха,че те си ги правят.Кофтито е,че никой не знаеше,че се правят м/у 3-5 ден от МЦ.Според вас да се доверя ли и да ги изследвам тук или да пропусна и този месец и да чакам когато успея да отида в София.Да кажа,че не са ми назначени от лекар просто аз така съм си решила след 1 неуспешен опит.Очаквам много скоро да ми се обадят за заповед и искам да съм готова и подготвена за този опит.Иначе мислех да пусна изследването и да се видя с докторката да ме прегледа,че съм се притеснила така след неуспешния ми опит и да не съм минала преглед.Докторката ми каза,че не е задължителен стига да нямам нещо необичайно и промени в цикъла.

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 13:14 от mdr

# 688
  • София
Аз освен в клиниката, АМХ и Инхибин съм пускала и в Бодимед (ориентировъчно е същата цена) Бодимед изпращаха пробата в Германия и се чака 2 седмици.

# 689
Искам да попитам, ако отида при лекарката си в Щерев без час ще ме вземе ли? То май въпроса ми не е за тук, но вече 10 път никой не ми вдига на регистратурата. Клиника Щерев да разреши този проблем, много я моля. Не ми е удобно всеки път да се разкарвам до болницата, защото никой не вдига телефона, а на регистратурата последния път видях 3 момичета  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт