Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 545
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
При самата инсеминация също ги броят, подбират и т.н. В този смисъл, ако бройката на сперматозоидите е добра - може би затова Андреева ви е казала да не пускате друга спермограма, тъй като така или иначе проверяват преживяемост и разни други показатели при самата инсеминация.

# 661
Здравейте, момичета!
Някой има ли информация кога ще бъде в отпуска това лято д-р Андреева? Мисля средата на август да правя инвитро, та не знам дали няма да се разминем с нея.

Здравейте,
вчера бях при доктор Андреева и ми каза, че ще е отпуска от 26ти август до 8ми септември.

# 662
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, момичета!
Някой има ли информация кога ще бъде в отпуска това лято д-р Андреева? Мисля средата на август да правя инвитро, та не знам дали няма да се разминем с нея.

Здравейте,
вчера бях при доктор Андреева и ми каза, че ще е отпуска от 26ти август до 8ми септември.
явно ще излиза два пъти, защото ще излиза и от 15ти юли  Peace

# 663
Да имате информация за безплатна вирусология? В Центъра по сексуално здраве на Самуил ми отказаха  Sad

# 664
  • София
Да имате информация за безплатна вирусология? В Центъра по сексуално здраве на Самуил ми отказаха  Sad

отказаха ти вирусология като цяло или вече и анонимните за спин не правят ?

# 665

отказаха ти вирусология като цяло или вече и анонимните за спин не правят ?

Confused Close Госпожата не беше никак любезна и не разбрах кой какво прави. Личната ми твърди, че васерман се пуска сега само за бременни  ooooh! Shocked

# 666
  • София
NTP, аз знам, че в центъра се прави само за спин, затова питах дали вече и това отказват. Иначе за личната, сега ще ти постна отговора от здравната каса на въпроса ми дали се поемат тези изследвания

Цитат
Изследвания по здравна каса Дата: 11.10.2012
Здравейте, моля за отговор на следното: предстои ми ин витро процедура и се интересувам може ли със съпругът ми да получим направление от личния лекар за спин, васерман, хепатит В и С ? Благодаря Ви предварително!

• Отговор от НЗОК Дата: 16.10.2012 09:35:59

Уважаема г-жо ХХХХХХХ, НЗОК заплаща изследването „Серологично изследване за HIV ½ антитела“ (с код 05.01). Направление за медико-диагностична дейност (бл. МЗ-НЗОК № 4) може да издаде както общопрактикуващият/личният лекар, така и лекарят специалист. Изследванията: RPR (Васерман) с код 02.07; „Серологично изследване на IgM антитела срещу хепатитен А вирус“; „Серологично изследване на HBsAg на хепатитен В вирус“ ; „Серологично изследване на антитела срещу хепатитен C вирус“; „Серологично изследване на anti-HBcIgM антитела и HBeAg на хепатитен В вирус“, със съответните кодове: 05.04, 05.05 , 05.06 и 05.07, също се заплащат от Касата.
Преценката за издаване на направление за изследване, което Касата заплаща в лаборатория, сключила договор с НЗОК, е на лекаря.НЗОК не е в договорни отношения с IVF центровете/лечебните заведения, които работят с фонд "Асистирана репродукция".

# 667
 Whistling NTP явно личната ти се прави на ударена. Признават ли хормони от други места, само цибалаб ли трябва, тея дни ще ми идва и реших да ги пусна преди прегледа.

# 668
TitkaBanditka
Благодаря за инфото  Hug

# 669
Миналата година правих на Самуил всичко, не само за СПИН. Не съм се разправяла с личната  Tired, на друго място ги пуснах.
Росика, мисля че не е проблем на друго място да направиш хормоните. Тимева ми призна всички  изследвания от другите клиники.

# 670
д-р Савова гостува на Гала в На кафе

# 671
  • срещу двата комина :)))
д-р Савова гостува на Гала в На кафе

значи за това ме извика на преглед следобед  Joy

# 672
 bowuu
запис ... от година и половин пациентка на др. Андреева, с 2 опита към момента..втория в момента..  Praynig

# 673
 #Crazy smile3518 Момичета много се отчаях, ФСХ ми е над 40  Shocked. Другите хормони са наред, ма това ме довърши. Има ли някой с такъв случай.  Sad Знаех си че съм дърта, ама сега незнам какво да мисля

# 674
Роси, и аз съм с високо ФСХ, изследвала ли си Инхибин Б и АМХ? Също проверявала ли си ФСХ-то в няколко цикъла? Може да е инцидентно. Антрални фоликули?
При стимулация /от средна към силна/ направих само 3 фоликула, 2 годни върнати ембриона на 3ти ден - 1 бебче.

Общи условия

Активация на акаунт