Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 582
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София, Бургас
И аз преди бях така повечето пъти. Но нали няма да сме се виждали половин година и мислех да си запиша час поне първия път. После е ясно, че тичам при нея по всяко време...Ти кога ще правиш опит, скоро ли?

# 646
Здравейте,момичета!
До сега съм писала в Зачатие,но там не е особено активна темата на пациентките на Щерев и реших да се присъединя към вашата група Wink
Тези дни очаквам обаждане от фонда,за да си получим заповедта и най-вероятно Август месец,ако всичко е ок ще правим първото си инвитро.
Пациентка съм на д-р Юнакова.Не забелязвам скоро да са писали други нейни пациенти,но със сигурност има и други.
За информация да кажа,че началото на седмицата се видяхме и тя ми каза,че това лято няма да излиза в дълъг отпуск.
На всички ви пожелавам скорошно забременяване и  леки процедури Heart Eyes

# 647
 Hug Благодаря ви момичета, физиотерапията правих в Исул. Успях за края на месеца за Тимева  Grinning хормоните колсо струват, да пусна ли преди да ида на преглед. Нямам почти никакви предишни изследвания  Confused пусто нищо не пазя, бях решила да не се занимавам повече а сега желанието е голямо.

# 648
# 649
Имам един въпрос към вас след като откриха новата сграда сега къде провеждат опитите за инвитро ? - в новата или старата сграда

# 650
Имам един въпрос към вас след като откриха новата сграда сега къде провеждат опитите за инвитро ? - в новата или старата сграда

Нашият опит беше през март - направиха ми клизма в старата част, всичко останало в новата.

# 651

Нашият опит беше през март - направиха ми клизма в старата част, всичко останало в новата.
А кабинетите на лекарите къде са в новата или старата част ?

# 652
  • В сърцето на любимия човек
В новата част са.

# 653
  • гр. София
При мен беше в новата.  Simple Smile

# 654
Тея хормони колко струват?

# 655
  • гр. София
Тея хормони колко струват?
Виж в сайта на Цибалаб.  Peace

# 656
  • В сърцето на любимия човек
Росика - в Цибалаб има пакет Лейди + за 54.30лв (иначе 1 хормон е 15.30лв):

TSH ( Тиреотропен Хормон )
Prolactin ( Пролактин )
LH ( Лутеинизиращ Хормон )
FSH ( Фуликул Стим. Хормон )
Estradiol (Естрадиол)
Testosterone ( Тестостерон )

Тези хормони се изследват на 3-ти ден от месечния цикъл

Ето ти страницата на Цибалаб за справка:
http://cibalab.com/products.php

# 657
  • срещу двата комина :)))
здравейте, аз да ви питам за съвет  Hug пациентка съм на д-р Андреева и този месец трябва да започнем инсеминации, въпроса ми е свързан със изследванията на мъжа ми. Правена му е обикновена спермограма, след нея лечение. Андролога му каза да направи разширена спермограма сега юли месец, но д-р Андреева ми каза, че нямало нужда. Според нея показателите били достатъчно за инсеминация и нямало нужда да даваме допълнително пари. Но от всичко , което съм изчела,си мисля дали не е по-добре да направим поне и изследване по Крюгер, въпреки, че никой не го е назначил  newsm78 малко съм объркана, хем искам да се доверя на лекарите, хем ми се иска и да съм сигурна, че няма да правим инсеминации напразно  Tired

Ще се радвам да си споделите мнението  Hug

# 658
  • гр. София
Аз лично бих пуснала разширена СГ/Крюгер. Никога не се знае и нещата трябва да се проверяват.
Все едно преди 3-4 месеца микробиологията да ти е била чиста и в месеца на процедурата да не я проверят.

# 659
Ние също ще пускаме след лечението контролна СГ - обикновена + Крюгер (около 90 лв мисля, че беше) . Нали трябва да се види какво е положението? Не знам, аз така разсъждавам.

Общи условия

Активация на акаунт