Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 520
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Генетичните и имунологичните не са 1000 лв, може би около 200-300 да излязат, май зависи и какви генетични пускат точно. Моите изследвания излязоха повече, защото аз правих всичко на едно, плюс Инхибин и АМХ. Но който няма проблем с ФСХ - защо да му пускат Инхибин и АМХ?
Желая успех на всички!

# 436
  • София
тези два хормона са важни при определяне на яйчниковия резерв, само ФСХ не дава информация за ЯР.
на всички които за първи път отидат на преглед и в зависимот от анамнезата и възрастта, лекарите в клиниката преценяват и праявт изледване на почти всички полови хормони по определена схема, в смисъл едните се правят на 3-5 дин от МЦ, други на 11, на 21 и тогава се преценява ЯР.
 надявам се да съм била полезна.

# 437
Здравейте, момичета. Аз съм вече в друга клиника, но се включвам, за да ви кажа, че ако имате съмнения за нещо и искате да си пуснете изследване не чакайте. Бях две години в Щерев, през цялото време имах безрезервно доверие на лекуващия си лекар, отказах се да пускам изследвания само защото ми беше казано, че няма нужда. През цялото време се водихме с неизяснен стерилитет и всеки ни чакаше кога ще забременеем. В един момент реших, че е време да потърся второ мнение. Още на първия преглед в новата клиника се появи проблем, който се доказа и с хормоналните изследвания- ИЯР. В момента съм вече на вълна инвитро и не знам къде се намирам. Чудя се на мен ли съм повече бясна, че съм толкова доверчива или на лекарите в Щерев.

# 438
BettyBoop, ако не е тайна при кой лекар си била в Щерев?

# 439
При д-р Тимева. Страшно я харесвам, но явно подцени нашия случай. Не искам в никакъв случай да подценявам възможностите и като лекар. Помогнала е на страшно много хора, вярвах че ще помогне и на нас. Но е факт, че само си загубихме времето. А то при нас е ценно и последствията са си изцяло за наша сметка.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 18:30 от BettyBoop

# 440
Хмм, може би са си подобрили практиките и са придобили опит /за наша сметка  Mr. Green / При мен след високото ФСХ в няколко цикъла, назначиха Инхибин и АМХ. Но то и аз прекарах 2 години, че и повече, четейки този форум, и бях наясно с доста неща - преди да избера клиника и доктор.

# 441
  • София
BettyBoop, а ако не е тайна, с коя клиника смени Щерев?

# 442
Аз не искам да обиждам никого,просто си споделяме.Много ми харесваше в клиниката споделяла съм го и преди,но наблюдавам,че различния лекар има различна методика за работа.Едни назначават,други ги спестяват  newsm78 ,а знам ,че уж обсъждат колективно отделните случаи.Не мисля,че е допустимо да правя опити без да ми е изследвано,а е било ТСХ-3.65,хламидии и завишени НК клетки.2 неуспешни опита,2 загубени години за моя сметка.

# 443
Преместих се в Надежда. Засега не мога да кажа дали ще е по-добре за мен, но поне имам усещането, че правя нещо и знам, че имам проблем. Ако бях останала в Щерев вероятно още щях да си живея в неведение и да правя поредната инсеминация.
И пак искам да кажа- всеки случай е различен. Има момичета на които лекарите в Щерев са помогнали много. От Надежда също има недоволни. Просто винаги си имайте едно наум и ако се съмнявате в нещо го проверявайте навреме.

# 444
Момичета, прочетете статията. Най-сетне и клиниката се предлага. Със сигурност при следващият ни опит ще поискаме да се направи при нас.
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … 30-50&lang=bg

# 445
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря Биси  Hug

# 446
  • София
Старахотно новина  newsm44. Дано наистина ембриолозите са добре обучени за прилагането им  Praynig

# 447
ИМСИ се прави в Турция и е наистина много ефективно, стига ембриолозите да се справят добре!!!
Браво,че вече ще се прави и тук!!!  Peace

# 448
Здравейте, може ли да ми кажете смените на доктор Коновалова за следващата седмица, или утре...От клиникате не вдигат телефона цяла сутрин....

# 449
Звънни й на мобилния. Аз така правя. Започвате ли опита вече? Нашия номер е след около 300 номера и се надявам септември да стартираме поредния опит.

Общи условия

Активация на акаунт